19 Αυγούστου – Ορθοδρομεί ο Ερμής στον Λέοντα


Ώρα να διορθώσετε τα λάθη που κάνατε από υπερβολικό ενθουσιασμό και να εξετάσετε με πολλή προσοχή πόσα από αυτά που σκεφτήκατε ή αποφασίσατε ήταν υπερεκτιμημένα. Θα πρέπει να δείτε πόσες από τις σχέσεις και τις επανασυνδέσεις αξίζουν πραγματικά μια θέση στη ζωή σας και θα αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για κάποια άτομα.
Ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Θα είστε αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, δυναμικοί και γενναιόδωροι. Θα εκφράζεστε με πάθος, ίσως δραματοποιείτε κάποιες καταστάσεις λόγω έντασης, θα γοητεύετε τους συνομιλητές σας, θα έχετε χιούμορ, ζεστασιά και ανοιχτό μυαλό.
Θα προβάλετε το επαγγελματικό σας έργο, θα κάνετε νέους φίλους, θα είστε δημοφιλείς και θα μοιράζεστε τις ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδιά σας εισπράττοντας τον θαυμασμό και την επικρότηση των γύρω σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Παρθένοι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο. Θα κατακτήσετε μια ηγετική θέση στη δουλειά, θα αρχίσετε κάτι δικό σας ή θα κλείσετε καλές συμφωνίες που θα αποφέρουν χρήμα και καταξίωση.
Νέοι φλογεροί έρωτες θα προκύψουν, οι προσωπικές σχέσεις βελτιώνονται αλλά πρέπει να αποφεύγετε τις εγωιστικές συμπεριφορές που μόνο προβλήματα προκαλούν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων