26 Ιουλίου – Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα


Μέχρι τις 19 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα, ετοιμαστείτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον σύντροφο και στα παιδιά σας που θα έχουν πολλές απαιτήσεις και συχνά θα σας εκνευρίζουν με τη συμπεριφορά τους. Αλλά και εσείς θα χάνετε συχνά την ψυχραιμία σας, θα είστε πεισματάρηδες και θα φτάνετε στα όριά τους όσους είναι κοντά σας.
Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Κριοί και Τοξότες που γεννήθηκαν το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο.
Εντάσεις θα επικρατούν στο περιβάλλον, ραντεβού με φίλους θα ακυρώνονται, οι έρωτες θα δοκιμαστούν και παλιές αγάπες θα έρθουν ξανά στη ζωή σας γιατί δεν αντέχουν μακριά σας ή για να διαπιστώσουν πόσο σας λείπουν και να εξαφανιστούν πάλι.
Οι συγκρούσεις ατόμων που κατέχουν κάποια εξουσία θα προκαλέσουν αναστάτωση και οι επικοινωνίες θα είναι περισσότερο αναμετρήσεις ικανοτήτων παρά προσπάθειες να βρεθεί λύση σε τρέχοντα ζητήματα.
Αρκετοί θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά ή προσωπικά σχέδια που για κάποιο λόγο είχατε αφήσει στη μέση. Πάντως για να έχετε θετικά αποτελέσματα αφήστε στην άκρη πείσμα και εγωισμό, συνεργαστείτε πρόθυμα με όσους προσφέρονται να βοηθήσουν και μην αφήνετε την επιθυμία για προβολή να σας κάνει αλαζονικούς.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων