27 Αυγούστου – Ορθοδρομεί ο Άρης στον Αιγόκερο


Στον Αιγόκερο ο Άρης είναι σε έξαρση, οπλίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα, στοχεύει στην κορυφή και ξέρει πώς να ξεπερνά τα εμπόδια. Μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου συνεχίζει την πορεία του στον Αιγόκερο, είναι καιρός να πάρετε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό στίβο και να υλοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια που θα φέρουν εξουσία και χρήματα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Ταύροι και Παρθένοι των τελευταίων ημερών. Θα είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις αλλά θα μένετε πιστοί στις πεποιθήσεις και στα πλάνα σας. Θα τσεκάρετε όλα τα ζητήματα μόνοι σας και δεν θα εμπιστεύεστε σε άλλους σημαντικές αρμοδιότητες ούτε θα δέχεστε παρατηρήσεις ή εντολές από τρίτους.
Δουλεύοντας σκληρά θα καταφέρετε να βελτιώσετε την κοινωνική θέση και τα οικονομικά σας, προσέξτε όμως μη γίνετε κυνικοί, απάνθρωποι ή άδικοι, κυνηγώντας τα όνειρά σας.
Στις ερωτικές σχέσεις θα υπάρχει πολύ πάθος, θα είστε γοητευτικοί αλλά δεν θα δείχνετε εύκολα κατανόηση και τρυφερότητα στον σύντροφό σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων