7 Αυγούστου – Ανάδρομος Ουρανός


Ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου που ορθοδρομεί, επιστρέφει στις 6 Μαρτίου στον Ταύρο και θα παραμείνει μέχρι την άνοιξη του 2026.
Ό,τι αφορά οικονομικά και ασφαλιστικά θέματα θα σας αγχώσει, ληξιπρόθεσμες οφειλές ή αυξημένες δαπάνες πρέπει να αντιμετωπιστούν με περίσκεψη για να αποφύγετε περεταίρω μπελάδες. Στον Ταύρο ο Ουρανός βρίσκεται σε πτώση, άρα πάντα δυσκολεύεται να δείξει την ασυμβίβαστη και πρωτοπόρα φύση του. Θα αντιμάχεται δυνατότερα τις αλλαγές όσο θα είναι ανάδρομος, θα αισθάνεστε ασφυκτική πίεση αλλά δεν θα αποφασίζετε να διώξετε τον ζυγό που σας βαραίνει.
Επηρεάζονται πιο πολύ τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Παρθένοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών. Όταν περάσει στον Κριό πιο πολύ θα επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), Λέοντες και Τοξότες που γεννήθηκαν στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου.
Θα αγωνιάτε μη χάσετε τα αποκτήματά σας και μη μείνετε χωρίς συναισθηματική κάλυψη. Ίσως βρείτε προσωρινό καταφύγιο σε ανεπαρκείς τεχνικές του παρελθόντος αλλά δεν είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσετε όσα σας απασχολούν.
Σεβαστείτε την ανάγκη σας να βγείτε από αδιέξοδα και να βελτιώσετε τη ζωή σας, βρείτε σύγχρονους και αποτελεσματικούς τρόπους να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας αλλά να μη βιαστείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Είναι καλό να έχετε και εναλλακτικές λύσεις για όσα εμπόδια παρουσιαστούν αυτό το διάστημα, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας αν είστε επίμονοι, προσεκτικοί και καλά οργανωμένοι.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων