Αστρολογία και διαίσθηση

Για να ερμηνεύσουμε ένα ωροσκόπιο απαιτείται πολύ καλή γνώση της φύσης των πλανητών, των οίκων, των όψεων και πολλών άλλων δεδομένων. Οι γνώσεις που έχουμε μέχρι τώρα για την επίδραση των πλανητών στη ζωή μας προέρχεται από τις παρατηρήσεις των αστρολόγων και υπάρχουν αρκετές αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις, ενώ κάποιες φορές υπάρχουν διχογνωμίες για απλούστερα θέματα, όπως οι κυβερνήτες των ζωδίων (πχ παλιότερα ο Άρης ήταν σε έξαρση στο Σκορπιό, ενώ τώρα στον Αιγόκερω).

Έχετε διαβάσει ανάλυση αστρολογικού χάρτη από πρόγραμμα αστρολογίας σε υπολογιστή; Παραθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου, τι σημαίνει η θέση κάθε πλανήτη και ερμηνεύει τις γωνίες που κάνει με τους υπόλοιπους πλανήτες, αλλά δεν μπορεί να αξιολογήσει και να συνθέσει τις πληροφορίες, οπότε δεν μπορεί να γίνει σωστά η ανάλυση χαρακτήρα ούτε η πρόβλεψη. Αν αρκούσε ένα πρόγραμμα, θα μπορούσαν όλοι να κάνουν έγκυρες προβλέψεις, ξέρουμε όμως ότι αυτό δεν ισχύει.
Πολλά χρόνια πριν βγάζαμε τους χάρτες με υπολογισμούς και με τη βοήθεια των αστρολογικών εφημερίδων για να βρούμε τις θέσεις των πλανητών.

Τα προγράμματα διευκόλυναν και απλοποίησαν τα πρακτικά ζητήματα, αλλά δεν βοηθούν στην πρόβλεψη.Εκεί χρειάζεται διαίσθηση, που όλοι διαθέτουμε, αλλά λίγοι πιστεύουν, εκπαιδεύουν και εμπιστεύονται.

Μην απορείτε λοιπόν αν, ενώ ξέρετε τη σημασία μιας διέλευσης, δεν μπορείτε να μεταφέρετε τη γνώση στο προσωπικό σας ωροσκόπιο και να προβλέψετε τι θα συμβεί. Προσπαθήστε να «νιώσετε» την ενέργεια που περικλείει ο πλανήτης και το μήνυμα που θέλει να σας μεταφέρει, για να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

Αν δεν λειτουργεί η διαίσθησή μας, θα παραθέτουμε γνώσεις και θα πιθανολογούμε την έκβαση ενός ζητήματος, κάτι που δρα βέβαια και σαν δίχτυ ασφαλείας. Γιατί ποιος μπορεί να κατηγορήσει κάποιον που λέει «μάλλον θα γίνει ..αυτό»;

Η συνεργασία γνώσης και διαίσθησης μας καθιστά ικανούς να πάρουμε την ευθύνη να μιλήσουμε με σαφήνεια για όσα «βλέπουμε» να συμβαίνουν σε ένα ωροσκόπιο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων