Ιχθύες - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Τους πρώτους εφτά μήνες του χρόνου θα έχετε την εύνοια του Δία, αλλά και την επιρροή του Κρόνου όλο το 2014. Όσες σχέσεις αξίζουν θα μονιμοποιηθούν μετά τις αρχές Μαρτίου που ορθοδρομεί ο Δίας. Αλλά για να έχετε θετικές εξελίξεις πρέπει να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες και να μάθετε να ζείτε και να σκέφτεστε συντροφικά.

Από τις 5 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Θα είστε ρομαντικοί και υπερευαίσθητοι. Ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία που θα αποδειχτεί σημαντική.

Στις 15 Απριλίου η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό θα σας επηρεάσει αρνητικά και θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Αποφύγετε παράπονα και ζήλιες, γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε και μπορεί να μείνετε μόνοι.

Ο Ερμής στον Καρκίνο από 29 Μαΐου μέχρι 17 Ιουνίου προβάλλει την ευαισθησία σας και δύσκολα θα αποφύγετε τις υπερβολές, ειδικά μετά τις 8 Ιουνίου που θα κινείται ανάδρομα.

Από τις 18 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου η Αφροδίτη εγγυάται την καλή πορεία της σχέσης ή του γάμου σας, αρκεί να μην είστε κτητικοί και να ελέγξετε την κυκλοθυμία σας. Όσοι έχετε πρόθυμα δεχτεί τα μαθήματα του Κρόνου, μπορεί αυτό το διάστημα να γνωρίσετε ένα πολύ σημαντικό άτομο ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου είναι ένα ακόμα καλό διάστημα για την προσωπική σας ζωή. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ζήσετε παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: '

Ο Άρης στο Ζυγό μέχρι τις 26 Ιουλίου επηρεάζει την πορεία των οικονομικών σας και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο περιουσιακά ή φορολογικά θέματα.

Η παρουσία του Κρόνου όλη τη χρονιά στο Σκορπιό δυσκολεύει θέματα σπουδών και νομικά ζητήματα, όμως παράλληλα σταθεροποιεί όσα έχετε κερδίσει με σκληρή δουλειά.

Για μεγάλα χρονικά διαστήματα θα ονειροπολείτε θέτοντας στόχους που δύσκολα πραγματοποιούνται ή θα πιστεύετε πως εύκολα μπορείτε να διακριθείτε και να αποκτήσετε αρκετά χρήματα. Θα είστε συγκροτημένοι και αποτελεσματικοί από τις 16 Ιουλίου, που θα μπει ο Δίας στο Λέοντα. Θα πλαισιωθείτε από ικανούς συνεργάτες ή θα κάνετε ένα νέο προσοδοφόρο ξεκίνημα και θα σας υποστηρίξουν άτομα που πιστεύουν σε εσάς.

Η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 29 Απριλίου θα βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων σας ή στην προβολή της επιχείρησής σας.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε νέες συνεργασίες που θα αποδειχτούν άριστες επιλογές.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου θα φέρει κάποια απρόοπτα έξοδα ή θα προκύψει ένα οικονομικό θέμα που θα σας γεμίσει ανασφάλεια. Μη δημιουργήσετε νέα χρέη, γιατί το εισόδημά σας δεν είναι σταθερό και ίσως δεν μπορέσετε να τα ξεπληρώσετε.

Στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη και θα προετοιμάσει μια αργή αλλά σταθερή εξέλιξη στην καριέρα όσων δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων