Καρκίνος - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Ο Δίας θα είναι μέχρι τις 16 Ιουλίου στο ζώδιό σας και ο Πλούτωνας όλη τη χρονιά απέναντί σας, δημιουργώντας σας την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια.

Η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας αναγκάζει τον Ιανουάριο να παραφερθείτε ή να μη μπορείτε να δείτε καθαρά, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σας.

Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 26 Ιουλίου  θα σας κάνει ευερέθιστους και νευρικούς. Μην ενοχλείστε τόσο εύκολα από όσα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από τις 6 Μαρτίου ορθοδρομεί ο Δίας και θα είναι πιο εύκολο να είστε δημιουργικοί και αισιόδοξοι.

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 15 Απριλίου επηρεάζει περισσότερο οικογενειακά θέματα και η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 29 Απριλίου δίνει κάποιες ανάσες στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή, σε συνδυασμό με τη θετική επίδραση της Αφροδίτης, που θα βρίσκεται σχεδόν όλο τον Απρίλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων.

Από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας ευκαιρίες να ανανεωθείτε, να ερωτευτείτε και να διασκεδάσετε. Από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο Σκορπιό, επιτείνοντας τη γοητεία και το δυναμισμό σας.

Η τέταρτη έκλειψη του 2014 στις 24 Οκτωβρίου μπορεί να σηματοδοτήσει μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδο στην προσωπική σας ζωή, που θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Σκορπιό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Ο Δίας στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Ιουλίου φέρνει κάποιες θετικές επιρροές, αλλά ιδιαίτερα μέχρι τις 6 Μαρτίου που θα κινείται ανάδρομα, μπορεί να σας παραπλανήσει. Να προσέχετε τις παγίδες που ίσως κρύβονται πίσω από δελεαστικές προτάσεις και να προσπαθείτε να εξετάζετε με προσοχή τις λεπτομέρειες των επαγγελματικών σας σχεδίων.

Θα παρουσιαστούν οικονομικές εκκρεμότητες αυτό το διάστημα, που θα ενταθούν τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις στον παρορμητικό σταυρό. Αποφύγετε να προωθήσετε θέματα καριέρας ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτούς τους δυο μήνες και να ξοδεύετε μόνο για τα απαραίτητα, καλύπτοντας όλες σας τις υποχρεώσεις.

Ο Κρόνος που θα βρίσκεται συνεχώς στο Σκορπιό, σχηματίζει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με το Δία τον Μάιο και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας.

Από τις 17 Ιουλίου που θα περάσει ο Δίας στο Λέοντα, θα βελτιωθεί αισθητά η οικονομική σας κατάσταση και θα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα περιουσιακά σας στοιχεία και να τα αξιοποιήσετε.

Από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου που ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από το ζώδιό σας, υπάρχει κίνδυνος να φερθείτε παρορμητικά ή υπό την επήρεια εκνευρισμού. Οι εντάσεις στην προσωπική σας ζωή θα επηρεάσουν την έκβαση των επαγγελματικών σας θεμάτων και θα δυσκολευτείτε να ισορροπήσετε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων