Σκορπιός - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Έχετε ζοριστεί ήδη με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, που θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2014 στο Σκορπιό. Θα συνεχίσει να σας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να διορθωθούν και όσα πρέπει να ξεφορτωθείτε κι αν είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά, οι σχέσεις σας θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά και θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική σας ζωή.

Ο Δίας από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα σας ξυπνήσει την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και αρκετοί θα σκεφτείτε να κάνετε οικογένεια με το άτομο που αγαπάτε ή να χαρείτε τα θετικά του γάμου, αν είστε ήδη παντρεμένοι.

Από τις 5 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύες και θα τονίσει τη ρομαντική σας διάθεση, την ανάγκη σας για τρυφερότητα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 15 Απριλίου θα σας κάνει ευάλωτους και ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε, γιατί θα είστε κουρασμένοι και απαισιόδοξοι.

Στις 29 Απριλίου, με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, μπορεί να ζήσετε μια σημαντική ερωτική εμπειρία, να δεχτείτε ερωτική εξομολόγηση ή πρόταση γάμου από το αγαπημένο σας πρόσωπο ή να γιορτάσετε κάτι χαρούμενο με το σύντροφό σας.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θα είναι πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σας ζωή. Γοητευτικοί και αξιαγάπητοι, θα περάσετε υπέροχα με το σύντροφό σας ή θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Ο Κρόνος στο Σκορπιό μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου δεν σας αφήνει να απογειωθείτε, όμως ό,τι καταφέρετε τώρα να αποκτήσετε ή να δημιουργήσετε, θα μπορέσετε να το κρατήσετε και αργότερα να το αυξήσετε.

Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τις 26 Ιουλίου δεν σας αφήνει να απογοητευτείτε. Μπορεί να καθυστερήσουν να εφαρμοστούν κάποια σχέδιά σας, μέχρι τις αρχές Μαρτίου που θα κινείται ανάδρομα, αλλά μετά θα επανέλθει η αισιοδοξία και η μαχητικότητά σας.

Ίσως αναλωθείτε περισσότερο από όσο χρειάζεται, κάνοντας όνειρα για μια επιτυχημένη καριέρα και θέτοντας υπερβολικά μεγάλους στόχους. Όμως από τις 16 Ιουλίου, που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, οι φιλοδοξίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν και θα καταφέρετε να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Οι εκλείψεις του Απριλίου επηρεάζουν τη διάθεσή σας, αλλά δημιουργούνται καλές προϋποθέσεις για να αναδιοργανώσετε τον εργασιακό χώρο και να κάνετε νέες συνεργασίες ή να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από 26 Ιουλίου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Προσέξτε όμως γιατί ο παρορμητισμός και η βιασύνη σας μπορεί να εμποδίσουν ή να δυσκολέψουν την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

Τους δυο τελευταίους μήνες του 2014 θα αυξηθεί αρκετά το εισόδημά σας, θα έχετε τακτοποιήσει κάποιες οφειλές και θα είστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων