Ταύρος - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Ξέρετε πια τι σημαίνει να ζείτε με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας και θα συνεχίσετε να προβληματίζεστε έντονα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου που θα περάσει στον Τοξότη.

Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας για την εξέλιξη των σχέσεών σας, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη περιπλέκει ή εμποδίζει τις καταστάσεις. Μέχρι τα μέσα της άνοιξης θα παρατηρείτε όσα συμβαίνουν γύρω σας και θα καταγράφετε τις ανάγκες σας και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, στις 29 Απριλίου, μπορεί να σας φέρει μπροστά σε διλλήματα, αλλά και σε ευκαιρίες να διαμορφώσετε την προσωπική σας ζωή όπως θέλετε.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, από τις 30 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου θα σας κάνει δημιουργικούς και ερωτεύσιμους και πολλά χαρούμενα γεγονότα μπορούν να συμβούν, που θα κάνουν ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή.

Η είσοδος του Δία στο Λέοντα στις 16 Ιουλίου, κάνει το δεύτερο εξάμηνο του 2014 παραγωγικό και θα αρχίσετε να ασχολείστε περισσότερο με τις επιθυμίες σας και με το πώς θα αποκτήσετε την προσωπική ζωή που σας ταιριάζει. Η Αφροδίτη στην Παρθένο όλο το Σεπτέμβριο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μια σχέση, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου θα σας κάνει ρομαντικούς και θα σας απασχολήσει το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Ίσως παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και υποσχεθείτε κάτι που στην πραγματικότητα δεν θέλετε να κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Είναι μια σημαντική χρονιά για την επαγγελματική σας εξέλιξη, αν και θα υπάρξουν διαστήματα που θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες και θα αναλάβετε πολλές και κουραστικές ευθύνες.

Τον Ιανουάριο η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει μεν καθυστερήσεις και μπερδέματα, σας δίνει όμως την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τα προβλήματα στον εργασιακό χώρο.

Την άνοιξη θα έχετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες λόγω του ανάδρομου Άρη στο Ζυγό, όμως ο Δίας στον Καρκίνο θα ευνοεί τη συμπαράσταση και τη βοήθεια από άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Οι εκλείψεις του Απριλίου θα φέρουν διαφωνίες με συνεργάτες, αλλά και την ευκαιρία να αναγνωριστείτε στον επαγγελματικό σας χώρο και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Το φθινόπωρο ετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, αλλά και αυξημένα έξοδα που θα προκύψουν κυρίως τον Οκτώβριο, αποτέλεσμα των εκλείψεων στο Κριό και στο Σκορπιό.

Ο Νοέμβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανασάνετε οικονομικά και ο Άρης στον Αιγόκερω θα φέρει ευκαιρίες να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Τον Δεκέμβριο θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να είστε εντάξει στα καθήκοντά σας, αλλά οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Ο Κρόνος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ζώδιό σας στις 23 του μήνα και εσείς θα αρχίσετε να νιώθετε πιο άνετα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων