Τοξότης - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Το 2014, κυρίως λόγω του Κρόνου στο Σκορπιό, θα ασχοληθείτε με τις ανασφάλειες και τις επιθυμίες σας και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς χρειάζεστε για να είστε καλά. Από τις 23 Δεκεμβρίου που θα περάσει στο Λέοντα, θα είστε συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε.

Όλο το χρόνο ο Ουρανός θα είναι στον Κριό και τονίζει την ανάγκη σας για ελευθερία, ταξίδια και περιπέτειες. Γενικά θα είναι πιο εύκολο να κάνετε εφήμερες σχέσεις, από το να επωμιστείτε τις ευθύνες ενός μόνιμου δεσμού.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στο Ζυγό μπορεί να φέρει ασυνεννοησία ή κόντρες με άτομα του περιβάλλοντός σας.

Η πορεία της Αφροδίτης στον Κριό από 3 μέχρι 29 Μαΐου θα σας κάνει ερωτικούς, διεκδικητικούς και ακαταμάχητους. Θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες, με άτομα που θα σας προβληματίσουν ευχάριστα.

Από τις 16 Ιουλίου που θα μπει ο Δίας στο Λέοντα, η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη, θα υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας συμπαθούν ή σας θαυμάζουν και θα είστε πιο αισιόδοξοι.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις δυσκολίες της σχέσης ή του γάμου σας. Ίσως υπάρξουν πειρασμοί που θα σας παρασύρουν και θα ρισκάρετε το μέλλον του σταθερού σας δεσμού.

Από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας. Ετοιμαστείτε για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, για ερωτικές εμπειρίες, έντονη δημιουργικότητα και αρκετές μετακινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Τον πρώτο μήνα του 2014 θα έχετε ανασφάλεια για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας θεμάτων και την πορεία των οικονομικών σας.

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας για το επόμενο διάστημα. Ο Κρόνος στο Σκορπιό δεν ευνοεί τα μεγάλα ανοίγματα και περιορίζει την αισιοδοξία, αλλά θα βρεθεί τρόπος να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29 Απριλίου θα σας φέρει ευκαιρία για επαγγελματικό ξεκίνημα, για επέκταση ή προβολή των δραστηριοτήτων σας.

Από τις 16 Ιουλίου που θα βρεθεί ο Δίας στο Λέοντα, ξεκινά για εσάς μια παραγωγική και έντονη περίοδος. Θα ασχοληθείτε επιτυχώς με νομικά ή εκπαιδευτικά θέματα, μπορείτε να εξετάσετε την προοπτική συνεργασιών με άτομα από το εξωτερικό ή θα ταξιδέψετε αρκετά.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου αυξάνει τις πιθανότητες να βελτιώσετε το εισόδημά σας και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Όταν φτάσει στο ζώδιό σας, στις 17 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί μια χαρούμενη και δημιουργική περίοδο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σας. θα είναι πιο εύκολο, με τη βοήθειά του, να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας και να σιγουρευτείτε πως οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων