Ζυγός - Αστρολογικές προβλέψεις για το 2014

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Η ανάδρομη Αφροδίτη τον Ιανουάριο και ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι τα τέλη Ιουλίου δεν σας επιτρέπουν να έχετε μια ήρεμη και ομαλή ζωή. Θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, αλλά αναπάντεχα γεγονότα θα συμβαίνουν πότε από τη δική σας μεριά και πότε από την πλευρά του συντρόφου σας και το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε.

Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια θα διαλυθούν, αλλά όσες αντέξουν στο χρόνο και ξεπεράσουν τις δοκιμασίες με επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθούν το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Η έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου στο ζώδιό σας θα σας προβληματίσει και θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με τις βαθύτερες ανάγκες σας. αποφύγετε να ξεκινήσετε τώρα οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία, γιατί δεν θα αντέξει στο χρόνο.

Η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 29 Απριλίου θα προκαλέσει εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την υλική ή τη συναισθηματική σας ασφάλεια και πρέπει να μείνετε ήρεμοι, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Από τις 16 Ιουλίου που θα περάσει ο Δίας στο Λέοντα, θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και θα κάνετε πολλές γνωριμίες, με κάποια άτομα να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν την προσοχή σας, ίσως και την καρδιά σας.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι η αιτία που θα είστε γοητευτικοί και ακαταμάχητοι. Νέες σχέσεις θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα, ενώ θα βρείτε χρόνο να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να διασκεδάσετε.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 5 Δεκεμβρίου τονίζει το δυναμισμό σας και σας ενθαρρύνει να διεκδικήσετε όσα αξίζετε, ενώ δεν θα λείψουν οι επιπόλαιες ερωτικές περιπέτειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:

Τους πρώτους μήνες του 2014 θα συναντήσετε αρκετές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι και επίμονοι, για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Η ανάδρομη Αφροδίτη τον Ιανουάριο στον Αιγόκερω περιορίζει τα έσοδά σας ή εμφανίζονται περισσότερα έξοδα, που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε.

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, από τις 2 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαΐου, δεν θα σας επιτρέπει να κινείστε και να σκέφτεστε δημιουργικά. Θα υπάρξουν εμπόδια, διλλήματα και σε αρκετές περιπτώσεις θα είστε νευρικοί ή παράλογοι, δυσκολεύοντας την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Οι εκλείψεις του Απριλίου θα επηρεάσουν οικονομικά και εργασιακά ζητήματα. Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου αποκαλύπτει προβλήματα με συνεργάτες και η ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου φέρνει αυξομειώσεις στο εισόδημά σας, αλλά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα.

Γενικά από τις 16 Ιουλίου που ο Δίας θα μπει στο Λέοντα, θα είστε πιο ήρεμοι και αποτελεσματικοί και θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε ή να κάνετε μια νέα αρχή.

Ο Κρόνος όλη σχεδόν τη χρονιά από το ζώδιο του Σκορπιού παρακολουθεί με κριτικό πνεύμα κάθε σας προσπάθεια και πρέπει να είστε μεθοδικοί και συνεπείς στα καθήκοντά σας, για να μπορέσετε να πάρετε ανάσες ανακούφισης από τις 23 Δεκεμβρίου, που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων