Αστρολογική επισκόπηση του 2015

Οι ανακατατάξεις, οι αλλαγές και οι προβληματισμοί συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη αρνητικό. Η χρονιά θα είναι λίγο πιο εύκολη από την προηγούμενη. Το Μάρτιο πραγματοποιείται το 7ο και τελευταίο τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα που θα φέρει σημαντικές ανατροπές και η επήρειά του θα διαρκέσει σχεδόν όλο το πρώτο εξάμηνο. Μένει βέβαια να δούμε τι θα συμβεί μέχρι το 2024, όσο παραμένει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο και το αίτημά του είναι η μεταμόρφωση και οι μεταρρυθμίσεις.
Θα πραγματοποιηθούν κάποιες πολύ θετικές όψεις με πιο σημαντική το τρίγωνο Δία Πλούτωνα τον Οκτώβριο και παρ’ όλη την αβεβαιότητα που επικρατεί θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναδιοργάνωση και έναν καλύτερο σχεδιασμό ώστε να πετύχετε αυτά που ονειρεύεστε.
Δεν πιστεύω πως κάποια ζώδια ωφελούνται περισσότερο από κάποια άλλα. Σημασία έχει ο ατομικός χάρτης του καθενός. Οι θετικές όψεις που σχηματίζονται αφορούν όλους, σε διαφορετικό τομέα. Μην έχετε λοιπόν τόση αγωνία για το αν για εσάς η χρονιά θα είναι καλή. Θα καταφέρετε πολλά, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα μαθήματα των προηγούμενων χρόνων και να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
Οι εκλείψεις στους άξονες Παρθένου – Ιχθύων και Κριού – Ζυγού θα αναβαθμίσουν σχέσεις και συνεργασίες αλλά κυρίως θα πυροδοτήσουν εσωτερικές αλλαγές, απαραίτητες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο Κρόνος από τον Τοξότη παρακινεί για συγκρότηση και ανακαλεί στην τάξη όσους παρεκτρέπονται. Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου μοιράζει απλόχερα ευκαιρίες για ανάκαμψη και δημιουργία. Όταν περάσει στην Παρθένο οι ρυθμοί ηρεμούν και θα υπάρχει ανάγκη για σύνεση, εργατικότητα και προσεκτική διαχείριση.
Ο Ουρανός στον Κριό δεν θα σας αφήνει να ησυχάσετε. Ζητά νέες εμπειρίες και παρακινεί σε απερίσκεπτη δράση με στόχο τις ριζικές αλλαγές. Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς ευνοώντας τους καλλιτέχνες, τον αλτρουισμό και τους έρωτες, κάποιες φορές όμως οδηγεί σε παραπλανήσεις, ασάφεια και σύγχυση.
Η πορεία όλη τη χρονιά θα έχει καθυστερήσεις και δυσκολίες αλλά όποιος θέλει να πετύχει θα βρει συμμάχους πολλά θετικά αστρολογικά γεγονότα και όποιος βαριέται να προσπαθήσει θα επικαλεστεί σαν άλλοθι αρνητικές όψεις και κακές θέσεις πλανητών. Όμως εκείνοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, θα τα καταφέρουν. Καλή χρονιά…

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων