24/10/2016 – 30/10/2016 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 24/10/2016 – 30/10/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στις 26 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία, θα ανταλλάξετε λόγια αγάπης, θα του πάρετε ένα όμορφο δωράκι, φίλοι θα σας επισκεφτούν για να χαλαρώσετε μαζί στο σπίτι ή για να διασκεδάσετε. Επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν υπολογίζατε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας με το τετράγωνο Άρη Ουρανού στις 29, θα εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και θα δυσαρεστήσετε αγαπημένα άτομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αναζητήσετε σίγουρους τρόπους για να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας ή για να τα αυξήσετε από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα ωφεληθείτε από τρίτους, θα τακτοποιήσετε φορολογικά, ασφαλιστικά και περιουσιακά θέματα. Παλιές οικονομικές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30, νέες δραστηριότητες θα αποφέρουν κέρδη και θα βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 24 Οκτωβρίου θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, στον γάμο και στις συνεργασίες σας, θα παραμείνουν κοντά σας τα άτομα που σας δίνουν ασφάλεια και θα απομακρυνθείτε από όσους δεν σας καλύπτουν. Νέοι έρωτες θα γεννηθούν με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 30, παθιασμένες στιγμές θα απολαύσετε όσοι είστε ήδη ερωτευμένοι και θα είστε τρυφεροί με τον σύντροφό σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν έχετε παρεξηγηθεί με έναν συνεργάτη θα αποκατασταθούν οι σχέσεις σας στις 26 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε μια επαγγελματική υπόθεση και καλές προοπτικές για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού θα αγχωθείτε με μια επιπλοκή σε ένα νομικό θέμα, θα πάρετε μια δυσάρεστη είδηση από το εξωτερικό, θα είστε ασυνεπείς σε ραντεβού και σε υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα σας εντυπωσιάσει ένα ευχάριστο άτομο με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία στις 26 Οκτωβρίου, θα δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις λόγω ενθουσιασμού, θα φέρεστε όμορφα στον σύντροφό σας, θα τον περιποιηθείτε και θα τον καλοπιάνετε. Θα συμμετέχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού αλλά δεν θα είσαστε οργανωμένοι και θα τα παρατήσετε, θα θυμώσετε με έναν φίλο και θα φερθείτε απότομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα νιώθετε κουρασμένοι από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, δεν θα αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας, ο εκνευρισμός σας θα μεγαλώνει αν σας πιέζουν αλλά θα δουλεύετε με σοβαρότητα. Στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα ή θα βρείτε νέα θέση εργασίας, θα βασίζεστε στο ένστικτό σας και θα αποφασίσετε σωστά, κερδίζοντας χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε παθιασμένο έρωτα από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, όσοι είστε ερωτευμένοι θα ζήσετε έντονες στιγμές, θα μιλήσετε για το μέλλον και θα προσπαθήσετε να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα περνάτε όμορφα με τον σύντροφό σας, θα κάνετε σχέδια για το μέλλον αλλά αρκετοί θα είστε ανασφαλείς και θα κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς λόγο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 26 Οκτωβρίου δεν θα έχετε σωστή κρίση, θα είστε αφηρημένοι, επιρρεπείς σε επιπολαιότητες και πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, τις οικονομικές διεκδικήσεις και τις μεγάλες συναλλαγές. Στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού μην κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και προτάσεις γιατί δεν θα είστε ψύχραιμοι και εύκολα θα προκύψουν κόντρες και ρήξεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την ονειροπόλα διάθεσή σας με το τετράγωνο Αφροδίτης Δία στις 26 Οκτωβρίου, θα επενδύσετε σε ένα ακατάλληλο άτομο ή θα βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για την αφοσίωση του συντρόφου σας. Στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού θα είστε εύθικτοι, αφηρημένοι, δεν θα μπορείτε να φέρετε σε πέρας όσα αναλαμβάνετε και θα συμβαίνουν απρόοπτα γεγονότα που θα σας αγχώνουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 24 Οκτωβρίου θα λύσετε οικογενειακά ζητήματα που αφορούν τις μεταξύ σας σχέσεις ή κληρονομικές εκκρεμότητες, θα μιλήσετε για τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης ή θα ξοδέψετε χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 θα ασχοληθείτε αρκετά με τις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειας, θα ρυθμίσετε πρακτικά θέματα και θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε χαρούμενοι, εξωστρεφείς και ένθερμοι με τους φίλους και με τον σύντροφό σας στις 26 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία, θα αφιερώσετε τη μέρα σε όσους αγαπάτε, θα τους φροντίσετε και θα κάνετε τα πάντα για να νιώθουν καλά. Θα είστε πολύ απαιτητικοί και ανυποχώρητοι στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού, θα έχετε πολλή ενέργεια και καλό είναι να την εκτονώσετε με φυσική άσκηση αντί να προκαλείτε εντάσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε διαισθητικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση αλλά εσωστρεφείς από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα κλείσετε επικερδείς συμφωνίες, θα κάνετε νέες αξιόλογες γνωριμίες και θα υπάρξουν ευκαιρίες για σύντομα ταξίδια. Θα αποφασίζετε μόνοι σας για σημαντικά επαγγελματικά θέματα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30, τα σχέδιά σας θα υλοποιηθούν και θα σας στηρίξουν άτομα που αναγνωρίζουν την αξία σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ακόμα και στις επαγγελματικές επαφές θα είστε ενθουσιώδεις και ανέμελοι με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία στις 26 Οκτωβρίου, μια νέα σχέση θα ξεκινήσει σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα είστε το ίδιο ερωτευμένοι το επόμενο διάστημα. Θα μαλώσετε με ένα μέλος της οικογένειας που προσπαθεί να επέμβει στη ζωή σας στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού, θα είστε βιαστικοί και πρέπει να προσέχετε τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση θα καταστρώσετε πολύ φιλόδοξα σχέδια από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες και θα κερδίσετε αρκετά αλλά χαλάτε αρκετά για να περνάτε άνετα. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30, θα διασφαλίσετε το εισόδημά σας και θα προσπαθήσετε να το αυξήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί αισθητά από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, το πάθος θα αναθερμανθεί και η επικοινωνία θα καλυτερέψει ενώ όσοι είστε μόνοι θα φλερτάρετε με ένα αξιόλογο, γοητευτικό άτομο. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 30 θα συνειδητοποιήσετε το τι θέλετε πραγματικά να κάνετε, θα βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σας και θα σας κάνουν χαρούμενους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τα έσοδά σας με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 26 Οκτωβρίου, θα κάνετε λάθη σε συναλλαγές, θα σπαταλήσετε χρήματα για άχρηστα πράγματα και δεν θα αντιλαμβάνεστε το συμφέρον σας. Προσέχετε όταν οδηγείτε κι αν πρόκειται να ταξιδέψετε στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού γιατί θα είστε επιπόλαιοι, νευρικοί, δεν θα μπορείτε να συντονιστείτε και να δείτε τους κινδύνους.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 24 Οκτωβρίου, δεν θα εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας αλλά θα προετοιμάζεστε να επανέλθετε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα αποφασίσετε να ξεπεράσετε όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που σας πλήγωσαν και θα ανοίξετε νέους δημιουργικούς κύκλους σε ό,τι σας ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες και πρακτικά ζητήματα του σπιτιού στις 26 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα γιατί τα συμπεράσματά σας δεν θα είναι σωστά και μπορεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας ζημιώσουν. Με το τετράγωνο Άρη Ουρανού στις 29 θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες και όρεξη να τις εφαρμόσετε, δεν θα είστε όμως συγκροτημένοι και θα έχετε οικονομικές απώλειες ή δεν θα εκτιμάτε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε πιο εξωστρεφείς από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα χρησιμοποιήσετε τη γοητεία και τις γνώσεις σας για να αναδειχτείτε στις παρέες και να κάνετε καλή εντύπωση σε ανθρώπους που θεωρείτε σημαντικούς. Στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα αποκτήσετε νέους φίλους που θα σας συντροφεύσουν στις εξορμήσεις σας ή θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε προβολή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες στις 26 Οκτωβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία, θα προτιμήσετε την ανέμελη συζήτηση με συναδέλφους χωρίς να αποκλείεται κάποιο επίμονο φλερτ στον χώρο. Θα είστε απόλυτοι, δυναμικοί και παρορμητικοί στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού, δεν θα αποφύγετε τους καβγάδες και θα ηρεμήσετε μόνο αν βρεθείτε με την οικογένειά σας και με καλούς φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις από άτομο που μένει μακριά με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία στις 26 Οκτωβρίου, φίλοι σας επιφυλάσσουν μια όμορφη έκπληξη και ίσως προκύψει ευκαιρία για ένα ταξιδάκι αναψυχής με τον σύντροφό σας. Με το τετράγωνο Άρη Ουρανού στις 29 θα είστε γεμάτοι ενέργεια, δεν θα υποχωρείτε ακόμα κι αν έχετε άδικο, θα μιλάτε απότομα στον σύντροφό σας και δεν θα ανέχεστε την καταπίεση και τις αντιρρήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα είστε σοβαροί, δημιουργικοί, διαισθητικοί και θα αποδείξετε την αξία σας στη δουλειά, κατακτώντας καλύτερη θέση. Η καριέρα σας θα απογειωθεί στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό γιατί θα πάρετε σωστές αποφάσεις και θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ενώ αρκετοί θα φλερτάρετε στον εργασιακό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε μεγάλη αγωνία για όλα τα σοβαρά θέματα στις 26 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, θα παραμελήσετε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ή θα είστε κλεισμένοι στον κόσμο σας και θα νομίζετε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Στις 29 με το τετράγωνο Άρη Ουρανού θα φερθείτε άσχημα σε αγαπημένα άτομα που θα σας κάνουν υποδείξεις για το καλό σας, θα είστε νευρικοί, δυναμικοί και δεν θα αναγνωρίζετε τα λάθη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ασχοληθείτε με την επιμόρφωσή σας, με νομικά ζητήματα και με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες από τις 24 Οκτωβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα έχετε επαφές με άτομα από το εξωτερικό και θα κλείσετε εμπορικές συμφωνίες. Νέος κύκλος θα ανοίξει στη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό γιατί θα αποφασίσετε να σπουδάσετε ένα νέο αντικείμενο, θα αλλάξετε δουλειά ή θα ξεκινήσετε μια σχέση με άτομο από μακριά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων