7/11/2016 – 13/11/2016Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7/11/2016 – 13/11/2016


ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου, θα ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα είστε εξωστρεφείς, γεμάτοι ενέργεια, θα κάνετε νέους φίλους και μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Ένα νέο χόμπι θα σας φέρει σε επαφή με ομοϊδεάτες, θα ανταλλάξετε απόψεις και θα βοηθήσετε τα άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, κάνοντας ό,τι μπορείτε για να τα ευχαριστήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να ρυθμίσετε ένα δάνειο ή μια οφειλή στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, στη δουλειά θα είστε δραστήριοι και δεν θα δυσκολευτείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Από τις 12 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο θα καταστρώσετε προσεκτικά τα σχέδιά σας για να διαπρέψετε στη δουλειά, στις προκλήσεις θα απαντάτε με σταθερότητα και θα φροντίσετε να προβάλετε τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα διεκδικήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα λύσετε παρεξηγήσεις ή θα επιβληθείτε χωρίς δυσκολία και οι ερωτευμένοι θα δρομολογήσετε αλλαγές που θα κάνουν πιο άνετη τη ζωή σας. Ταξίδια και κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας θα αναθερμάνουν τη σχέση σας από τις 12 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, όσοι ήσασταν μακριά το τελευταίο διάστημα θα ξανασμίξετε και αν είστε μόνοι θα ασχοληθείτε με σπουδές, αλλά και με ευχάριστες ερωτικές εμπειρίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ξεπεράσετε τις αναστολές και τον συντηρητισμό σας με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου, θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό χώρο, οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν και πιθανόν να κάνετε ένα παράτολμο ξεκίνημα. Μια πρόταση για δουλειά θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα γιατί θα υπόσχεται καλές συνθήκες εργασίας αλλά θα σκεφτείτε αρκετά πριν πάρετε αποφάσεις γιατί θα έχετε ενδοιασμούς για το αντικείμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και θα προσπαθείτε να ικανοποιήσετε την περιέργεια και τη δίψα για νέα πράγματα από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο, η επικοινωνία με άτομα από μακριά θα φέρει ευχάριστες εμπειρίες ή ένα ειδύλλιο. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να διοργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι, θα ξεκινήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, θα εκφράζετε άνετα τις επιθυμίες σας και θα αναζητάτε περιπέτειες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι διαπραγματεύσεις για ένα μισθωτήριο ή για μια συμφωνία θα φέρουν κέρδη στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα κάνετε επισκευές στο σπίτι σας και αρκετοί θα σκεφτείτε να μεταφέρετε την επαγγελματική σας έδρα. Όσοι προσπαθήσατε τον τελευταίο καιρό να βελτιώσετε τα οικονομικά σας θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις από τις 12 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, δάνεια θα ρυθμιστούν και το εισόδημά σας θα αυξηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα γιατί θα του μιλήσετε ήρεμα και διαλύσετε τις επιφυλάξεις του, όσοι είστε μόνοι θα επιδιώξετε να βρεθείτε με κόσμο και θα δεχτείτε θετικά σχόλια. Θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας από τις 12 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θα διαλυθούν οι ανασφάλειές σας, θα βάλετε όρια στον σύντροφό σας και κάποιοι θα ξεκινήσετε κάτι νέο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η ανάγκη να αποδεσμευτείτε από υποχρεώσεις για να αφοσιωθείτε σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα θα σας ωθήσει από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο να βρείτε ριζικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν ή σας αγχώνουν. Μπορεί να προσεγγίσετε ειδικούς για να μάθετε περισσότερα για δάνεια και για επενδύσεις, όμως θα κάνετε τελικά αυτό που θέλετε χωρίς να δίνετε μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα υπερασπίζεστε πιο έντονα την ανεξαρτησία σας από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σας, αν καταπιέζεστε στη σχέση σας θα αντιδράσετε έντονα και μπορεί να απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε. Δεν θα χάνετε ευκαιρία να αναλύετε την άποψή σας, θα ασχολείστε με ό,τι σας ενδιαφέρει, δεν θα χάνετε χρόνο σε βαρετά πράγματα, θα είστε δημοφιλείς και θα κάνετε νέες γνωριμίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε μια πολύ καλή αγορά στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, ιδιαίτερα αν ψάχνετε χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, θα εισπράξετε κάποια χρήματα ή θα δεχτείτε βοήθεια από έναν συγγενή που σας εκτιμά πολύ. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα βάλετε σε τάξη τις επαγγελματικές ιδέες σας, θα οργανώσετε μια δραστηριότητα που θα αποφέρει κέρδη και θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμισμό και την πειθώ σας για να αντλήσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σχέση σας ή από μια συνεργασία στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, ίσως φανείτε αμετακίνητοι στις απόψεις σας, όμως ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις, επισημοποιήσεις αλλά και αξιόλογες γνωριμίες θα φέρει από τις 12 η Αφροδίτη στον Αιγόκερο, φλερτ και αλλαγές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αναβαθμίσετε τον τρόπο ζωής σας με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίζετε άμεσα τις επαγγελματικές δυσκολίες, οι ιδέες σας θα είναι έξυπνες, θα είστε δραστήριοι αλλά συχνά θα μετατοπίζετε το ενδιαφέρον σας σε κάτι νέο επειδή θα βαριέστε εύκολα. Μπορεί να παρακινήσετε τους συνεργάτες σας να ασχοληθείτε με ένα πρωτοποριακό αντικείμενο αλλά θα επιμείνετε να έχετε εσείς το γενικό πρόσταγμα.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε υπερδραστήριοι και εξωστρεφείς από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο, θα φλερτάρετε πολύ, θα διασκεδάζετε αλλά δεν θα δεσμεύεστε, μπορεί να είστε ασυνεπείς με τον σύντροφό σας αλλά δεν θα αντέχετε τους περιορισμούς. Γενικά θα είστε επιρρεπείς σε κάθε τι ριψοκίνδυνο ή καινοτόμο, αρκετοί θα ξεκινήσετε γυμναστική ή ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την ενέργειά σας αλλά και να διακριθείτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Χρήματα που σας όφειλαν από παλιά θα εισπράξετε στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, όσοι έχετε βαλτώσει επαγγελματικά θα βάλετε νέους στόχους προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας ή θα διεκδικήσετε καλύτερη αμοιβή. Με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 12 θα κάνετε πετυχημένες δημόσιες σχέσεις, τα ταξίδια θα αποφέρουν καλές συμφωνίες και κέρδη, θα είστε πολύ δραστήριοι, εξωστρεφείς και γεμάτοι ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε πολλή ενέργεια, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα στηρίξετε τα αγαπημένα σας άτομα και θα κάνετε καλή εντύπωση σε όσους γνωρίσετε σήμερα σε μια παρέα ή σε ένα ταξίδι. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 οι νέες γνωριμίες θα έχουν καλές προοπτικές, οι σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια θα είναι ουσιαστικές, θα έχετε αυτοπεποίθηση, σταθερότητα και υπομονή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα επιδιώξετε να αξιοποιήσετε το κομμάτι της οικογενειακής περιουσίας που σας ανήκει για να γίνετε ανεξάρτητοι με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου ή θα σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ακίνητο σε μακρινό μέρος. Θα είστε φιλόξενοι αλλά δεν θα θέλετε να δίνετε αναφορά για τις πράξεις σας και ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι ενώ αρκετοί θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να ζήσετε σε άλλη χώρα, έστω για λίγο.


ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επιθυμία σας για δράση και περιπέτειες θα είναι έντονη με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου, κάποιοι θα βγάλετε δίπλωμα οδήγησης ή θα βρείτε τρόπο να πάρετε αυτοκίνητο για να κάνετε πιο άνετα ταξίδια. Θα είστε ετοιμόλογοι, τα σχέδιά σας θα είναι μεγαλεπήβολα, θα έχετε αυτοπεποίθηση, πολλή ενέργεια, οι σχέσεις με συγγενείς θα ξεκαθαρίσουν, θα κάνετε νέες γνωριμίες αλλά θα ζείτε τις στιγμές χωρίς να δεσμεύεστε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα και θα κάνετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας, θα ζητήσετε καλύτερες συνθήκες στην δουλειά που ήδη έχετε ή θα λύσετε ένα θέμα με συναδέλφους. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 12 θα είστε αεικίνητοι, γεμάτοι ενθουσιασμό, τα σχέδιά σας θα είναι φιλόδοξα και θα επιθυμείτε να κάνετε πολλές αλλαγές αλλά δεν πρέπει να είστε βιαστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν σας πίκρανε ή σας αδίκησε η συμπεριφορά ενός φίλου θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τη σχέση στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα προβάλετε τα ταλέντα σας σε μια εκδήλωση και θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία. Οι σοβαρές σχέσεις θα επισημοποιηθούν από τις 12 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, οι επιπόλαιες μάλλον δεν θα αντέξουν την αυστηρότητά σας, όμως θα γνωρίσετε αξιόλογα και γοητευτικά άτομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με έμπνευση και έξυπνες ιδέες θα αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικές συμφωνίες από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο, δεν θα έχετε υπομονή να ασχοληθείτε με βαρετές δοσοληψίες και θα αναζητάτε δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Αρκετοί θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, θα είστε έτοιμοι να ρισκάρετε για να κερδίσετε πολλά και καλό είναι να αποφασίζετε χωρίς βιασύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε αυτά ακριβώς που σας ευχαριστούν από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα φέρεστε όμορφα στα αγαπημένα σας άτομα, θα δείχνετε κατανόηση αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε ελεύθεροι και θα δυσαρεστήσετε τον σύντροφό σας με την εκκεντρική συμπεριφορά σας. Άτομα θα μπουν στη ζωή σας γοητευμένα από το μπρίο και τις έξυπνες ατάκες σας, θα ζήσετε όμορφες στιγμές χωρίς να δίνετε υποσχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα βρείτε ευκαιρία να αποκομίσετε επιπλέον κέρδη από μια συμφωνία ή θα προωθήσετε μια έξυπνη ιδέα στις 7 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα γιατί θα είστε επίμονοι, αποφασιστικοί και σίγουροι για τις δυνατότητές σας. Από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, θα δικτυωθείτε σε νέες παρέες και θα γνωρίσετε άτομα που θα σας εκτιμήσουν και θα προσφερθούν να σας υποστηρίξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα ταξιδάκι ή μια κοινωνική εκδήλωση θα γίνει αφορμή να γνωριστείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας, η συμμετοχή σας σε μια ομαδική προσπάθεια θα εκτονώσει το άγχος σας και θα διασκεδάσετε. Νέες γνωριμίες θα προκύψουν από τις 12 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον, θα σας ενδιαφέρει να προβληθείτε και να κάνετε σοβαρές σχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα συμπεριφέρεστε περίεργα στα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο, θα νιώθετε μπερδεμένοι από επιλογές που δεν σας οδήγησαν σε αυτά που επιθυμείτε και θα επιδιώξετε να οργανώσετε ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί να φοβάστε πως δεν έχετε τις απαιτούμενες δυνάμεις, το άγχος θα είναι μεγάλο αλλά θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις για αλλαγές που θα λύσουν τα θέματά σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων