16 Σεπτεμβρίου – Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στους Ιχθύς


Στις 21:05 την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στις 24ο 19΄ των Ιχθύων. Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Άρης σχηματίζουν ταυ τετράγωνο, ο Άρης βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό και θα υπάρχουν ασάφειες, εντάσεις, απρόσμενα γεγονότα και απερίσκεπτες ή παρορμητικές αντιδράσεις.
Πιο πολύ επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Κριοί και Λέοντες που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Ανεξάρτητα με τόσο επείγει να κλείσετε μια υπόθεση πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, να μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας και να δουλεύετε σταθερά και με πίστη ακόμα κι αν τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ σας.
Κουτσομπολιά, αρνητικά σχόλια και παρασκηνιακές ενέργειες θα σας αναστατώσουν, αλλά δεν θα κερδίσετε κάτι αν συμμετέχετε ή αν επιτρέψετε να σας καταβάλλουν.
Θα αποκαλυφθούν μυστικά που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή θα φανούν οι κρυφές πλευρές ατόμων που βρίσκονται κοντά σας και θα ξαφνιαστείτε, ευχάριστα ή δυσάρεστα.
Η συνεννόηση θα είναι μετ’ εμποδίων, θα διαπληκτίζεστε έντονα χωρίς να καταλήγετε σε συμφωνία, η βιασύνη μπορεί να φέρει απώλειες, ατυχήματα ή φθορές και η επιθυμία σας να αλλάξετε εδώ και τώρα ό,τι σας ενοχλεί θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα αν δεν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΙ: Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, ανήσυχοι και με έντονες ανασφάλειες για τις υποθέσεις που σας απασχολούν με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16 Σεπτεμβρίου. Αρκετοί θα είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν, θα επιδιώξετε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε και θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε για να πετύχετε κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα, αν και αυτή την περίοδο πρέπει να προχωράτε προσεκτικά.

ΤΑΥΡΟΙ: Μπορεί να κάνετε περισσότερα από όσα χρειάζεται για να ικανοποιήσετε φίλους ή τον σύντροφό σας στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα είστε πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσετε ή να τους συμπαρασταθείτε αλλά θα εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας αν δεν βάλετε όρια. Ίσως αντιληφθείτε πως κάποιοι σας συκοφαντούν ή σχολιάζουν την συμπεριφορά σας αρνητικά, όμως δεν θα είναι εύκολο να λυθούν τώρα οι παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ανησυχείτε πολύ για την πορεία της καριέρας σας στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, ίσως αντιληφθείτε πως κάποιοι υπονομεύουν τη θέση σας ή θα είστε ευάλωτοι στην κριτική. Βρείτε σωστούς τρόπους να πετύχετε τους στόχους σας, μην κάνετε παρασκηνιακές ενέργειες γιατί θα αποκαλυφθούν και μη διστάσετε να συμβουλευτείτε πιο έμπειρα άτομα αν πρέπει να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα παρασύρεστε από δραστηριότητες που σας αρέσουν ή θα ονειροπολείτε στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς και θα παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας ή δεν θα είστε συνεπείς σε ραντεβού και δεσμεύσεις. Θα συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με ανθρώπους που συμπαθείτε, τα περισσότερα όμως δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση. Για να νιώσετε καλύτερα φροντίστε τη διατροφή σας και βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Παλιές οικονομικές εκκρεμότητες, δάνεια, φορολογικά ή περιουσιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς και όσοι δεν έχετε σταθερό εισόδημα θα είστε ανασφαλείς και απαισιόδοξοι. Μην εναποθέσετε ελπίδες σε υποσχέσεις ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά, φτιάξτε ένα ρεαλιστικό πλάνο και μην είστε ανυπόμονοι. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αξιοποιήσετε σωστά τις δυνατότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 16 Σεπτεμβρίου θα σας δημιουργήσει προσωρινά έστω την ανάγκη να αφεθείτε στην προστατευτική αγκαλιά του συντρόφου σας και μπορεί να συζητήσετε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συγκατοικήσετε. Όσοι όμως έχετε παράπονα από τη σχέση σας θα μπλέξετε σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας και έντονων αντιπαραθέσεων που θα αυξήσουν τις ανασφάλειες και θα οδηγήσουν σε κόντρες.

ΖΥΓΟΙ: Δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε ήρεμα και αποτελεσματικά τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα νιώθετε εξαντλημένοι, οι συζητήσεις με συνεργάτες θα οδηγούνται σε αδιέξοδο και αρκετοί θα νομίζετε πως δεν σας υπολογίζουν. Αν θέλετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας αρχίσετε φροντίζοντας τη διατροφή και την υγεία σας για να αποκτήσετε ενέργεια και μετά όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16 Σεπτεμβρίου θα είστε ευσυγκίνητοι και δεν θα απομακρύνεστε από τον σύντροφό σας επιδιώκοντας να σιγουρευτείτε για το τι νιώθει. Μπορεί να γίνετε κουραστικοί με τα παράπονά σας ενώ αν είστε μόνοι ίσως παρασυρθείτε σε έναν έρωτα μονόπλευρο ή χωρίς προοπτικές. Θα προσφέρετε πρόθυμα τη στήριξή σας σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά καλό είναι να κρατήσετε χρόνο για εσάς.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα νιώθετε καταπιεσμένοι από τις οικογενειακές ευθύνες στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέπουν να βρείτε χρόνο για τα υπόλοιπα και το άγχος θα σας κυριεύσει. Κάποια δικά σας άτομα θα σταθούν δίπλα σας αλλά λόγω ανασφάλειας ίσως νομίζετε πως δεν σας αγαπούν αρκετά, θα κάνετε προσπάθειες να κερδίσετε την εκτίμησή τους ή θα νοσταλγείτε παλιές ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις και στις αντιδράσεις σας με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16 Σεπτεμβρίου, σύγχυση και μπερδεμένες σκέψεις θα δυσκολεύουν την επικοινωνία οι διαφωνίες μπορεί να εξελιχθούν σε καβγάδες ή σε ανυπόφορη γκρίνια. Αν δεν ισορροπήσετε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε επαγγελματικά ραντεβού, στη σχέση με αδέλφια και γείτονες, στις επαφές με άτομα από το εξωτερικό, σε ταξίδια και σπουδές.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα είναι δύσκολο να κάνετε συμφέρουσες αγορές στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα είστε απρόσεκτοι στις συναλλαγές και αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα υπολογίστε προσεκτικά το κόστος. Μπορεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα απλά για να περάσετε καλά, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες και μετά θα αγχωθείτε γιατί παλιές εκκρεμότητες και τρέχουσες υποχρεώσεις πρέπει να καλυφθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Στις 16 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στο ζώδιό σας θα είστε υπερευαίσθητοι και θα νιώθετε την ανάγκη να πάρετε διαβεβαιώσεις από τα αγαπημένα σας άτομα, ενώ αρκετοί θα είστε καχύποπτοι, γκρινιάρηδες και θα κάνετε πολλά παράπονα στον σύντροφό σας. Αν επιμείνετε να κολλάτε σε λεπτομέρειες και να αγνοείτε αυτά που σας λένε θα προκαλέσετε εντάσεις και τσακωμούς. Παλιοί έρωτες και πάθη επανέρχονται, όχι απαραίτητα για καλό.


 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων