18 Αυγούστου –Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο


Το πρωί της Πέμπτης 18 Αυγούστου στις 11:26 πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στις 25ο 51΄του Υδροχόου. Ο Ουρανός σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ήλιο και εξάγωνο με τη Σελήνη και η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Πλούτωνα.
Θα σας απασχολήσουν φιλικές σχέσεις, κοινωνικές συναναστροφές και το πώς νιώθετε σε σχέση με τον περίγυρό σας. Μπορεί τα άτομα που σας περιβάλλουν να μην καλύπτουν τις ανάγκες σας ή να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και δεν θα ησυχάσετε αν δεν απαλλαγείτε από την παρουσία τους.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), Κριοί και Τοξότες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 25η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Οι πιο ψύχραιμοι θα συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και θα επιδιώξετε να γνωρίσετε ανθρώπους με κοινά όνειρα και ιδανικά, για να μπορείτε να συζητάτε τις ιδέες σας και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Αν υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί που σας αγχώνουν και δεν σας αφήνουν να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας θα κάνετε την επανάστασή σας και θα παρακινήσετε κι άλλους να κάνουν το ίδιο.
Έρωτες και επαγγελματικές υποθέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο, όμως δεν είναι καιρός για απαισιοδοξία. Τολμήστε να αλλάξετε αυτά που σας ενοχλούν κρατώντας όσα μπορούν να φανούν χρήσιμα στο μέλλον και μην αφήσετε παλιές εκκρεμότητες να σταθούν εμπόδιο στην πορεία σας.

ΚΡΙΟΙ: Η έκλειψη στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου θα φέρει τα πάνω κάτω σε φιλικές σχέσεις και στην εξέλιξη της κοινωνικής σας ζωής. Ο Ουρανός από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη και θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις με παλιούς φίλους, απρόσμενες κόντρες αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσέχετε το πώς συμπεριφέρεστε σε παρέες και σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες και αξιοποιήστε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα φέρει το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα για να κερδίσετε χρήμα και καλή φήμη.

ΤΑΥΡΟΙ: Χρειάζεται προσοχή και υπομονή με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου για να ξεχωρίσετε ποιος δρόμος οδηγεί στην επαγγελματική άνοδο και για να μην παρασυρθείτε από τις φιλοδοξίες σας και κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες που θα βάλουν σε κίνδυνο όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σταθεροποιήσει σχέσεις που βρίσκονται στο ξεκίνημά τους, θα είστε δημιουργικοί, γοητευτικοί, θα ξεκινήσετε ένα ιδιαίτερο χόμπι, θα ερωτευτείτε και θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου θα θελήσετε να αλλάξετε ό,τι λιμνάζει στη ζωή σας, θα καταστρώσετε νέα σχέδια για ταξίδια και σπουδές, οι περιπέτειες και το άγνωστο θα σας ελκύουν και λόγω του εξάγωνου της Σελήνης με τον Ουρανό θα μπουν στη ζωή σας εκκεντρικά άτομα, θα βιαστείτε να επενδύσετε σε νέες γνωριμίες ή θα εκπλαγείτε από τη συμπεριφορά ενός φίλου. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα βοηθά σε περιουσιακά και οικονομικά θέματα, σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι, με την οικογένεια και με επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Οικονομικές εκκρεμότητες που δεν είχατε υπολογίσει, περιουσιακά ή ασφαλιστικά θέματα θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου ή θα διαφωνήσετε έντονα για ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική εξέλιξη και την αμοιβή σας. Ακόμα κι αν νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον δεν θα χάσετε το κουράγιο σας, αποφύγετε όμως τις σπασμωδικές ή απερίσκεπτες ενέργειες. Το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες, φέρνει ευκαιρίες για συνεννόηση και σταθερότητα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας στις 18 Αυγούστου θα νιώθετε ευάλωτοι ή εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που δεν ωφελούν και που δεν ανέχεστε άλλο. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη, συνεργάτες ή ο σύντροφός σας θα σας πιέζουν να δώσετε λύσεις ή να υποχωρήσετε και παρά την κυκλοθυμία σας θα προσπαθήσετε να αποφασίσετε σωστά. Το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού ευνοεί τις επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες, είναι πιθανό να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή θα φροντίσετε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα ασχοληθείτε με τη φυσική κατάσταση, με την υγεία και με την ψυχική σας ισορροπία στις 18 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο. Θα προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις προσωπικές σας ανάγκες και θα απλοποιήσετε κάποια πράγματα για να κερδίσετε χρόνο ή για να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας. Θα παρουσιαστεί ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσω τρίτων ή θα ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα ενώ ένας νέος έρωτας θα ανθίσει με το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα και μάλλον θα αποδειχτεί σημαντικός.

ΖΥΓΟΙ: Θα θέλετε να διακριθείτε, να διασκεδάσετε και να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου. Θα έχετε κατακτήσεις αλλά θα πικραθείτε αν δεν ξεχωρίζετε και αν δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επανέλθει, θα είστε παρορμητικοί και ίσως βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Οικογένεια και φίλοι θα σας φροντίσουν με το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα φιλοξενήσετε κόσμο στο σπίτι σας ή θα αφιερώσετε χρόνο και χρήμα για να κάνετε άνετο τον χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα ενταθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα στις 18 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο, η επικοινωνία με συγγενείς και με τον συγκάτοικό σας θα είναι δύσκολη, παλιές διαφωνίες θα παρουσιαστούν ξανά ή θα νοσταλγείτε το παρελθόν. Ίσως νιώθετε αδύναμοι να σχεδιάσετε το μέλλον και θα αναζητάτε την παρέα ατόμων που μπορούν να σας δώσουν σιγουριά. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα φέρει κοντά σας άτομα που θα βοηθήσουν να προβληθείτε κοινωνικά, να δικτυωθείτε και να γνωρίσετε νέους φίλους.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα είστε σε υπερδιέγερση στις 18 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο, δεν θα έχετε υπομονή να εξηγείτε τι θέλετε, θα έχετε περιέργεια να μάθετε ο,τιδήποτε συμβαίνει και οι απόψεις σας θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά μπορεί να κουράσετε τους συνομιλητές σας με το πάθος και την ανυπομονησία σας. Προσοχή στις ερωτικές σχέσεις που ξεκινούν τώρα γιατί θα έχουν μεγάλη δόση υπερβολής. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα ευνοεί τις νέες συνεργασίες, τα επαγγελματικά συμβόλαια και τις οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμοί, δάνεια θα σας αγχώσουν στις 18 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο και θα ενεργοποιηθείτε για να βρείτε μια απασχόληση ή για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Έχετε αξιόλογες ιδέες αλλά δεν πρέπει να ρισκάρετε αυτό το διάστημα και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε μετακομίσεις, σε αγοραπωλησίες ή διαφωνίες με μέλη της οικογένειας. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε νομικά ή επαγγελματικά θέματα και έναν έρωτα από μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στις 18 Αυγούστου με την έκλειψη στο ζώδιό σας, οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες, τα σχέδιά σας φιλόδοξα αλλά δεν θα έχετε υπομονή και μπορεί τελικά να φτάσετε σε αδιέξοδο επειδή δεν θα ιεραρχείτε τις ανάγκες σας. Θα δώσετε τέλος σε σχέσεις που σας κουράζουν, νέοι έρωτες θα γεννηθούν ή θα επανασυνδεθείτε με παλιά αγάπη αλλά ίσως μετανιώσετε αργότερα για κάποιες επιλογές σας. Τα οικονομικά θέματα ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα και θα μάθετε κάτι ευχάριστο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανησυχία και εντάσεις θα φέρει η έκλειψη στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου, θα επιλέξετε να απομονωθείτε για να συνέλθετε ή θα βρεθείτε με ελάχιστους καλούς φίλους που ξέρουν να σας στηρίζουν στα δύσκολα. Παλιές εμπειρίες και λάθη έχουν αφήσει έντονα σημάδια, δυσκολεύεστε να χαράξετε νέα πορεία αλλά η επιθυμία να προχωρήσετε μπροστά θα σας οπλίσει με θάρρος. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν εύκολα οι δυσκολίες στη σχέση ή στον γάμο σας ή ένας φίλος θα σας δείξει ερωτικό ενδιαφέρον.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων