1η Σεπτεμβρίου – Έκλειψη Ήλιου και Νέα Σελήνη στην Παρθένο


Στις 11:03 το πρωί της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 9ο 21΄της Παρθένου. Η σύνοδος Ήλιου Σελήνης σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σε τετράγωνο με τη σύνοδο Άρη Κρόνου (με ανοχή 4 μοιρών) σχηματίζουν ένα ταυ τετράγωνο που φέρνει σύγχυση, εντάσεις και δυσκολίες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και εκείνοι που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 9η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Το άγχος για την διεκπεραίωση των καθημερινών υποχρεώσεων θα είναι μεγάλο, δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα με τα άτομα γύρω σας, θα νιώθετε πως προσπαθείτε άσκοπα να πετύχετε κάτι, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα δοκιμαστούν ενώ ο αγώνας για επικράτηση θα είναι ψυχοφθόρος.
Θα επικρατεί εκνευρισμός, οι εκρήξεις θυμού μπορεί να προκαλέσουν οριστικές ρήξεις ή ατυχήματα, διάφορες υποθέσεις θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη, θα αισθάνεστε κακότυχοι, εξαντλημένοι ή εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις χωρίς προοπτικές.
Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα θα σας αναστατώσουν, οικονομικές συναλλαγές και εκκρεμότητες  θα παρουσιάζουν εμπλοκές ή θα καταλήγουν σε αδιέξοδα και χρειάζεται υπομονή και σύνεση για να ξεπεραστούν τα εμπόδια.
Αλλαγή ισορροπιών σε κέντρα εξουσίας, άτομα κύρους θα αμφισβητηθούν, όσοι θελήσουν να επιβληθούν θα αντιμετωπίσουν ισχυρή αντίδραση και θα υπάρχουν αντιγνωμίες σε ομάδες και σε κυβερνήσεις.

ΚΡΙΟΙ: Η έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου θα αναστατώσει την καθημερινότητά σας, θα φέρει δυσκολίες σε επαγγελματικά ξεκινήματα, αδιαθεσίες και εκνευρισμό. Μέχρι να σιγουρευτείτε για τις επιλογές σας μην αποφασίσετε για σημαντικά θέματα και μιλήστε ήρεμα με τους συνεργάτες σας για να οργανωθείτε. Μπορεί να τσακωθείτε με ανωτέρους λόγω εκνευρισμού και να χαθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΙ: Μπορεί να φερθείτε εγωιστικά την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο και θα αδικήσετε άτομα που αγαπάτε ή θα αδιαφορήσετε για τις ανάγκες τους. Χρειάζεται ψυχραιμία για να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να αντιμετωπίσετε γενναιόδωρα και ευγενικά τον σύντροφό σας. Θα προσπαθείτε να επικρατήσετε για να επιβεβαιωθείτε, δεν θα υποχωρείτε, θα προκληθούν καβγάδες και είναι πολύ πιθανό να φτάσετε σε χωρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικογενειακές εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό και άγχος την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο. Θα τσακωθείτε με τον σύντροφό σας γιατί έχετε διαφορετική άποψη στο πώς θα χειριστείτε σοβαρά θέματα και είναι πιθανό να φτάσετε σε ρήξη αν δεν συγκρατήσετε τον θυμό σας. Προσοχή αν πρέπει να κλείσετε συμβόλαια και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με την έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου θα αποσυντονίζεστε και δεν θα μπορείτε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε σπουδές και σε ό,τι έχετε αναλάβει. Θα νιώθετε κακόκεφοι ή κουρασμένοι, θα είστε οξύθυμοι και δεν πρέπει να αμελήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας παρουσιαστεί. Προσοχή σε ταξίδια, σε όρους συμβολαίων και συμφωνιών, αποφύγετε τους καβγάδες και να υπακούτε στους νόμους.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Απρόβλεπτα έξοδα αλλά και η καταναλωτική σας μανία θα δημιουργήσουν κενά στον προϋπολογισμό σας την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο και αν θέλετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να μην εκτεθείτε περιορίστε τις σπατάλες. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για επενδύσεις και για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δάνεια και χρέη θα σας αγχώσουν, η ένταση θα επηρεάσει δυσάρεστα τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας και με την έκλειψη στο ζώδιό σας την 1η Σεπτεμβρίου θα δουλέψετε με πείσμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, για να βελτιώσετε την εικόνα σας και για να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα είστε ανυπόμονοι ή πολύ αυστηροί και θα έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφό σας για οικογενειακά ζητήματα ή επειδή θα αρνηθείτε να συνεχίσετε να επωμίζεστε υποχρεώσεις που δεν σας αναλογούν.

ΖΥΓΟΙ: Με την έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου θα νιώθετε αφόρητη πίεση από υποθέσεις που εκκρεμούν, δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά και θα είστε επιθετικοί με όποιον σας αμφισβητεί και δεν καταλαβαίνει πόσο ζορίζεστε. Θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε προτεραιότητες, θα είστε εξαντλημένοι σωματικά και ψυχικά και πρέπει να φροντίσετε τη διατροφή και την υγεία σας για να αποφύγετε την υπερκόπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Έντονες διαφωνίες με φιλικά άτομα, εκνευρισμό και δυσάρεστες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα φέρνει η έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου. Μη δανείσετε χρήματα, φροντίστε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι μην είστε επιθετικοί και απόλυτοι γιατί θα απογοητευτείτε. Πριν απομακρύνετε έναν φίλο από κοντά σας σκεφτείτε αν έχετε δίκιο και μην κάνετε σχέση με ακατάλληλα άτομα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Διαχειριστείτε με προσοχή σοβαρά επαγγελματικά θέματα και ελέγξτε τον θυμό και τον παρορμητισμό σας την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο γιατί αν είστε απρόσεκτοι και επιθετικοί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Μην παρασυρθείτε από τις υποσχέσεις ατόμων που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε, αποφύγετε τις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις και προσέχετε πολύ αν χρειαστεί να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Όσοι πρέπει να προγραμματίσετε σπουδές, επαγγελματικές δραστηριότητες και μακρινά ταξίδια ή εκδρομές να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου γιατί κάποιες προσπάθειές σας δεν θα εξελιχθούν ομαλά. Μην κάνετε κάτι που θα σας δημιουργήσει προβλήματα με τον νόμο, φροντίστε ιδιαίτερα την ασφάλειά σας κυρίως όταν οδηγείτε και ηρεμήστε γιατί τα ξεσπάσματά σας θα δημιουργούν κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα κάνετε επίδειξη δύναμης την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο, θα τακτοποιήσετε οικονομικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες και δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να εισβάλλει στην ζωή σας αν δεν συμφωνείτε. Θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά θα είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και δεν θα διστάσετε να τσακωθείτε αν θεωρήσετε πως σας αδικούν, τα κριτήριά σας θα είναι αυστηρά και δεν θα ανέχεστε λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σχέσεις με συνεργάτες αλλά και με τον σύντροφό σας θα είναι τεταμένες την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας. Πέρα από τις υποψίες για το αν κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας θα απαιτείτε καλύτερη αντιμετώπιση και δεν θα εκφράζετε ήρεμα τα παράπονά σας, αλλά θα φέρεστε απότομα προκαλώντας τσακωμούς. Προσέξτε γιατί αν και οι άλλοι τραβήξουν το σκοινί, δεν θα αποφύγετε έναν χωρισμό.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων