27 Ιουλίου – Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο


Στις 8:20 το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουλίου πραγματοποιείται ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στις 4ο 44΄ του Υδροχόου. Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τη σύνοδο Ήλιου Άρη, αυξάνει τις πιθανότητες για τσακωμούς, παρορμητικές ενέργειες και εγωιστικές συμπεριφορές.
Η έκλειψη θα στρέψει την προσοχή σας στο πώς θα καταφέρετε να αναπτύξετε τα ταλέντα σας για να κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Βέβαια για να κάνετε πετυχημένα ξεκινήματα θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να αποφασίσετε πώς θα πορευτείτε. Θα δώσετε τέλος σε σχέσεις και σε συνεργασίες που υπολειτουργούν ή σας δημιουργούν προβλήματα και θα κάνετε επιλογές που ικανοποιούν το μυαλό και την ψυχή σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στην αρχή του πρώτου δεκαήμερου αλλά και εκείνοι που έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας προσφέρουν στήριξη και αγάπη. Καλοδεχτείτε τους και μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα καταφέρετε περισσότερα με σωστές συνεργασίες.
Ο Άρης είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μπορεί να θελήσετε να λύσετε ζητήματα που εκκρεμούν με απότομο τρόπο, ίσως προσβάλετε άτομα που σας συμπαθούν κάνοντας ειρωνικά ή επικριτικά σχόλια και αν αποφασίσετε βιαστικά για κάποια ζητήματα μάλλον θα μπλέξετε περισσότερο μια κατάσταση.
Ελέγξτε την ανυπομονησία σας και να κινείστε προσεκτικά για να αποφύγετε εντάσεις και ατυχήματα. Προσωρινά ίσως νιώθετε εξαντλημένοι ή ανήσυχοι αλλά από εσάς εξαρτάται να κάνετε αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.


ΚΡΙΟΙ: Οι φιλικές σχέσεις, οι ομαδικές δραστηριότητες και η κοινωνική ζωή επηρεάζονται με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου. Είναι καιρός να κάνετε ξεκαθαρίσματα γιατί δεν ωφελεί να συναναστρέφεστε ανθρώπους που δεν εκτιμάτε, θα αναθερμάνετε φιλίες που οι συνθήκες οδήγησαν σε απομάκρυνση, θα είστε πεισματάρηδες, φιλόδοξοι και δυναμικοί.

ΤΑΥΡΟΙ: Θέματα καριέρας θα έρθουν στο προσκήνιο με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, θα νιώθετε έτοιμοι να βγείτε μπροστά για να αποδείξετε την αξία σας, θα αρχίσετε μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα ή θα κάνετε αλλαγές στη δουλειά σας. Να θυμάστε όμως πως πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς και ήρεμα κάθε δεδομένο πριν πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιθυμία για νέες κατακτήσεις και για δυνατές εμπειρίες φέρνει η έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών, θα ψάξετε για δουλειά στο εξωτερικό ή θα προσπαθήσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Όμως δεν θα υπολογίζετε σωστά τους κινδύνους, θα είστε εγωιστές και οι επιλογές σας θα είναι παρορμητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Παλιές οικονομικές εκκρεμότητες, άλυτα περιουσιακά ζητήματα και ανασφάλεια για τα κεκτημένα σας θα είναι πηγές άγχους με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου. Συναλλαγές και συμφωνίες απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς, αν καταφύγετε σε τολμηρές λύσεις για να γλυτώσετε χρόνο μπορεί να παραβλέψετε αρκετά σημαντικά δεδομένα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα σας βάλουν σε δίλημμα με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, άλλοι θα προασπιστείτε την ανεξαρτησία σας και αρκετοί θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που κάποτε διαφωνούσατε έντονα. Θα κυνηγάτε εμπειρίες και θα ενδίδετε σε πειρασμούς, θα είστε ευερέθιστοι, ανυπόμονοι και συχνά ανεξέλεγκτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Μια συνεργασία θα ολοκληρωθεί, θα αναλάβετε διαφορετικά καθήκοντα ή θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητά σας με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου. Προσοχή στις συγκρούσεις με συναδέλφους, παραμερίστε τον εγωισμό σας και δοκιμάστε να δουλέψετε ομαδικά για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να εξαντληθείτε.

ΖΥΓΟΙ: Τα παιδιά ή ο σύντροφός σας θα προβάλουν πολλές απαιτήσεις με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, θα αγχωθείτε που δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους και θα δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Μια ερωτική ή φιλική σχέση θα ολοκληρώσει τον κύκλο της, άτομα από το παρελθόν θα σας προβληματίσουν και ίσως δώσετε μια ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα αποφασίσετε να μετακομίσετε σε νέο σπίτι για να είστε ανεξάρτητοι με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα εξοπλίσετε τον χώρο σας με σύγχρονες συσκευές. Ένας συγγενής θα παρέμβει στη ζωή σας και θα νιώσετε έτοιμοι να εκραγείτε ή θα σας αγχώσει ένα περιουσιακό θέμα που είναι σε εκκρεμότητα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η επικοινωνία, οι σπουδές και τα ταξίδια επηρεάζονται πολύ με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, θα είστε νευρικοί, ασυμβίβαστοι και θα προκαλέσετε τσακωμό αν δεν υποχωρήσετε σε κρίσιμες στιγμές. Η υπερδιέγερση θα σας κάνει απρόσεκτους, αν έχετε σημαντικές υποχρεώσεις πιο καλά να τις αναβάλετε για να αποφύγετε λάθη και ατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Το άγχος για την πορεία οικονομικών θεμάτων αυξάνεται με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, βάλτε προτεραιότητες και κάντε σωστή διαχείριση για να πάρετε ανάσες καλύπτοντας τις υποχρεώσεις σας. Διαπραγματευτείτε ψύχραιμα μια συμφωνία και αποφύγετε τις παράτολμες αποφάσεις, τα νέα ξεκινήματα απαιτούν ηρεμία και σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα δρομολογήσετε προσωπικές και επαγγελματικές αλλαγές για να βελτιώσετε τη ζωή σας με την έκλειψη στο ζώδιό σας στις 27 Ιουλίου, θα κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν και θα φροντίσετε πολύ τη φυσική σας κατάσταση. Φίλοι και έρωτες διεκδικούν μια θέση δίπλα σας αλλά τα κριτήριά σας θα είναι αυστηρά και θα πικράνετε πολλά άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μυστικά, απωθημένα και έντονες στιγμές από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου, ξεφορτωθείτε όσα σας βαραίνουν και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει. Σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας με αυτοπεποίθηση αλλά μη βιάζεστε να πετύχετε τους στόχους σας, να έχετε υπομονή

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων