7 Αυγούστου – Μερική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 20:10 την Δευτέρα 7 Αυγούστου πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης στις 15ο 25΄ του Υδροχόου και η σύνοδος Ήλιου Άρη σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη. Θα προσπαθείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας έχουν κουράσει, θα λέτε αυτά που πραγματικά σκέφτεστε χωρίς να υπολογίζετε τις επιπτώσεις και θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη δουλειά ή στα προσωπικά σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στη 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Η ανυπομονησία να προλάβετε να κάνετε πολλά πράγματα θα οδηγήσει σε παραλείψεις, το άγχος θα σας κάνει νευρικούς και θα αντιδράτε παράλογα όταν συναντάτε εμπόδια ή όταν κάποιος σας φέρνει αντιρρήσεις. Αν προγραμματίσετε ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σας δεν θα πιστεύετε πόσο θετικά εξελίσσονται όλα, αφού θα έχετε πολλή ενέργεια, αισιοδοξία και έξυπνες ιδέες.
Αν δράσετε παρορμητικά δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πολύ σύντομα θα νιώσετε εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε πιο πολύ για να τελειώσετε με κάποιες εκκρεμότητες, αλλά δεν θα επιτρέψετε σε συνεργάτες να σας κριτικάρουν, θα φέρεστε συχνά εγωιστικά και θα διεκδικείτε με πάθος το δίκιο σας.
Στον ερωτικό τομέα... Διαβάστε τη συνέχεια και προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά εδώ

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων