2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνους

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα σχόλια που θα ακουστούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στις 3 του μήνα, με τη Νέα Σελήνη. Κάποιοι θα σας απογοητεύσουν με τη συμπεριφορά τους και θα νιώσετε ανασφάλεια, αλλά πρέπει να επιμείνετε στη διεκδίκηση όσων σας αναλογούν. Θα πρέπει να καλύψετε τις ανάγκες ατόμων της οικογένειάς σας και δεν θα έχετε χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Έτσι η Πανσέληνος στους Διδύμους, στις 17, θα σας κάνει να μελαγχολήσετε και ίσως να ανατρέξετε σε άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος. Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι από το ζώδιό σας, θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα με άτομα από τον εργασιακό χώρο ή με το σύντροφό σας. Καταπολεμήστε την τάση σας να παραπονιέστε.

NOEΜΒΡΙΟΣ 2013

Η έκλειψη στις 3 του μήνα αποκαλύπτει τους φόβους και τις αδυναμίες σας. Ασχολείστε με πολλά πράγματα, αλλά δεν νιώθετε δημιουργικοί και ικανοποιημένοι από όσα έχετε καταφέρει.

Μέχρι τις 10 του μήνα θα υπάρχουν μπερδέματα στην επικοινωνία με τους γύρω σας, που θα εντείνει τις ανασφάλειες και τον εκνευρισμό σας. Τουλάχιστον θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε ποιοι ενδιαφέρονται για εσάς και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Ίσως πικραθείτε από τη στάση ατόμων που νομίζατε πως νοιάζονται, αλλά θα αποφύγετε μελλοντικές απογοητεύσεις.

Η Πανσέληνος στις 17 σας ωθεί να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, να γνωρίσετε άτομα και να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα θα συμβούν διάφορα απρόοπτα γεγονότα, που θα σας κάνουν να νιώσετε ανασφαλείς ή θα σας δυσαρεστήσουν. Μάλλον πρέπει να αποδεχτείτε πως δεν γίνεται να αρέσετε σε όλους κι αυτό ισχύει και για την προσωπική σας ζωή.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων