2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Λέοντες

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται τις πρώτες μέρες του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 3 Δεκεμβρίου στον Τοξότη, θα σας φέρει μια νέα γνωριμία, έναν έρωτα ή χαρούμενες στιγμές με το σύντροφό σας. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για να κλείσετε μια συμφωνία, αλλά θα ξεκλέψετε χρόνο για να δείτε φίλους, να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 17 του μήνα είναι μια ευκαιρία να φλερτάρετε, να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και να βρείτε ανθρώπους που έχουν τις ίδιες προτιμήσεις με εσάς. Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες στον εργασιακό χώρο ή θα αναλάβετε πολλές ευθύνες. Ίσως πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστούν, αλλά γενικά τα έξοδά σας αυτό το διάστημα είναι αρκετά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Τις πρώτες μέρες του μήνα θα ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού ή με οικογενειακές υποχρεώσεις. Η έκλειψη στις 3 Νοεμβρίου σας ανατρέπει τα σχέδια και θα φροντίσετε ένα μέλος της οικογένειας που σας χρειάζεται ή θα αναλάβετε να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που σας αφορά όλους.

Μια διαφωνία με το σύντροφό σας θα λυθεί μετά τις 10 του μήνα, αλλά μετά τις 15 μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα σας αναστατώσει. Θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη σχέση ή σε μια συνεργασία σας, αλλά μην το κάνετε απότομα, γιατί θα δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα. Θα έχετε αρκετά έξοδα αυτό το διάστημα και ίσως μείνουν πίσω κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις. Μην πανικοβάλλεστε και προσπαθήστε με ηρεμία να βρείτε λύσεις.

Στις 17 του μήνα η Πανσέληνος φέρνει άγχος στον επαγγελματικό χώρο, αλλά παράλληλα και ευκαιρίες να αναγνωριστεί η προσφορά σας και να ανταμειφθείτε για την εργατικότητα και τις ιδέες σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων