11 Αυγούστου – Μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα


Η τελευταία έκλειψη του 2016 πραγματοποιείται στις 11:57 το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 18ο 41΄ του Λέοντα. Είναι μερική ηλιακή έκλειψη με Νέα Σελήνη και με συμμετοχή του Ερμή σε τετράγωνο με τον Δία. Όλα οδηγούν στο να αλλάξετε κατεύθυνση σε επαγγελματικά ή σε προσωπικά ζητήματα αλλά μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι, ανέτοιμοι και τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα λόγω των εντάσεων του τελευταίου καιρού.
Οι νέοι σχεδιασμοί μπορεί να μην αποδώσουν άμεσα καρπούς όμως πραγματικά μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους αν είστε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Κριοί και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, θα υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, θα δράσετε ανεύθυνα ή επιπόλαια. Επηρεάζει πιο πολύ τα ζώδια του σταθερού σταυρού που γεννήθηκαν στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου. Θα είστε εκφραστικοί, εξωστρεφείς και εύκολα θα υπόσχεστε τα πάντα σε όλους χωρίς να υπολογίζετε τι πραγματικά μπορείτε να κάνετε.
Μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες σε διάφορους τομείς αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τα πλεονεκτήματά σας και να μη θεωρήσετε δεδομένη την επιτυχία. Τσεκάρετε τα βήματά σας και προσέχετε να μην προκαλέσετε κακές κριτικές με την αλαζονική ή επιπόλαιη στάση σας. Κάποιοι θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, θα υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ ατόμων με εξουσία, φιλίες, έρωτες και συνεργασίες μπορεί να λήξουν ξαφνικά αλλά είναι καλό να απομακρυνθούν όσοι σας δημιουργούν προβλήματα για να προχωρήσετε σε ελπιδοφόρα ξεκινήματα.
 Θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, θα προωθήσετε δημιουργικές ιδέες και θα χαρείτε την απαλλαγή από περιορισμούς, φοβίες και μιζέρια. Βρείτε τι σας ταιριάζει και οργανώστε τα πλάνα σας ψύχραιμα και χωρίς βιασύνη.

ΚΡΙΟΙ: Θέματα που αφορούν τα παιδιά και τις ερωτικές σχέσεις θα έχουν προτεραιότητα με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου. Θα τολμήσετε να υψώσετε το ανάστημά σας για να βάλετε τέλος σε μια αρρωστημένη κατάσταση , θα χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να προσεγγίσετε κάποιον που σας αρέσει, θα είστε παρορμητικοί και χωρίς αναστολές.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα εμπλακείτε σε οικογενειακές διαμάχες διεκδικώντας με πάθος το δίκιο σας με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου, θα υπερασπιστείτε με πάθος την ιδιωτική σας ζωή και δεν θα δέχεστε υποδείξεις. Όσοι θέλετε να αλλάξετε σπίτι, να πάτε σε άλλη πόλη ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας ίσως συναντήσετε κάποια μικρά εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε δυναμικοί, ανυποχώρητοι και απαιτητικοί όταν συζητάτε για συμφωνίες με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου, θα μιλάτε με στόμφο και θα προβάλετε τα ταλέντα σας θέλοντας να επισκιάσετε τους συνομιλητές σας. Τα ταξίδια, οι συναλλαγές και οι δημόσιες σχέσεις χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να αποφύγετε τις αναποδιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Όσα σας λείπουν στην προσωπική σας ζωή και η αγωνία για οικονομικά θέματα θα σας προκαλέσουν άγχος με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου. Θα γκρινιάζετε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε αλλά αντί να χάνετε άσκοπα ενέργεια καλύτερα είναι να οργανώσετε ένα πλάνο για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε για να αισθάνεστε όμορφα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 11 Αυγούστου σας δίνει ευκαιρίες να κατακτήσετε νέους στόχους, να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και να αποδείξετε πόσα αξίζετε. Η κοινωνική προβολή, τα χρήματα και η εξουσία είναι τα ζητούμενά σας, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις αλλά συχνά θα φέρεστε αλαζονικά και επιπόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Οι δυσκολίες που θα έχετε με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου είναι να αποφασίσετε πού θα στρέψετε την ενέργειά σας για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Νέα επαγγελματικά σχέδια θα αποδώσουν σύντομα καρπούς ή θα σκεφτείτε να επεκτείνετε την δουλειά σας, να μοιράζεστε τις ιδέες σας μόνο με άτομα που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΙ: Όσοι αισθάνεστε απομονωμένοι ή περιστοιχισμένοι από λάθος άτομα θα αλλάξετε παρέες με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες διεκδικώντας ηγετικό ρόλο και θα προωθήσετε τη δουλειά σας αξιοποιώντας τις γνωριμίες σας. Θα εμφανιστούν φίλοι που είχατε να δείτε καιρό, θα είστε γοητευτικοί και αισιόδοξοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα προσπαθήσετε να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα για να αποκτήσετε φήμη και περισσότερα έσοδα με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου, θα ζητήσετε καλύτερους όρους στη δουλειά ή θα δρομολογήσετε κάτι δικό σας αλλά μη βιάζεστε για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα είστε ανταγωνιστικοί, ευέξαπτοι και πολυμήχανοι.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Ευκαιρίες να αλλάξετε επαγγελματική δραστηριότητα, να λύσετε εκκρεμότητες ή να υλοποιήσετε ένα παλιό όνειρο θα έχετε με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου. Ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζετε ίσως καθυστερήσει λίγο, η επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό θα φέρει παρεξηγήσεις, κάποιες σχέσεις θα παγώσουν ή θα λήξουν οριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για δάνεια, για περιουσιακά και για επαγγελματικά ζητήματα. Αν έχετε κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας μπορεί να θελήσετε να τις σταματήσετε ή θα επιβάλετε αυστηρούς όρους παίρνοντας τον έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Η έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας στις 11 Αυγούστου θα φέρει αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μοιραίοι έρωτες θα προκύψουν, σχέσεις που δεν σας καλύπτουν θα λήξουν, θα έχετε βοήθεια από άτομα που σας εκτιμούν για να πετύχετε τους στόχους σας, θα είστε δημοφιλείς, παρορμητικοί και θα διακριθείτε σε ό,τι κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, θα εντάξετε νέες δραστηριότητες και θα έχετε όρεξη να δουλέψετε σκληρά για να αποκομίσετε υλικά οφέλη και αναγνώριση. Επειδή δεν είστε υπομονετικοί μπορεί να κάνετε λάθη ή δεν θα υπολογίσετε σωστά τις αντοχές σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων