13 Ιουλίου – Μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο


Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 4:47 πραγματοποιείται μερική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στις 20ο 41΄ του Καρκίνου. Συμμετέχει ο ανάδρομος Πλούτωνας που είναι απέναντι από τη σύνοδο Ήλιου Σελήνης, δημιουργεί έντονες ανασφάλειες, μεροληψία και ενοχές.
Οικογενειακά θέματα και προσωπικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ, θα αναπολείτε ανθρώπους που είχατε έρθει κάποτε κοντά, την παλιά σας γειτονιά ή θα στεναχωριέστε για κάποια σχέδια που δεν μπορέσατε να πραγματοποιήσετε. Η μητέρα, το σπίτι, περιουσιακά ζητήματα, μια απώλεια ή έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας είναι πηγές αναστάτωσης και άγχους. Πρέπει να βρείτε την πραγματική αιτία της ανησυχίας σας αλλά και τις αλλαγές που χρειάζονται για να αποκατασταθεί η ηρεμία σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Σκορπιοί και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τις 2-3 τελευταίες μέρες του δεύτερου και τις πρώτες μέρες του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Αφού συνειδητοποιήσετε τι φταίει θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Φροντίστε να προφυλάξετε τις σχέσεις με αγαπημένα άτομα από γκρίνιες και άδικες κατηγορίες, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κοντά σας άνθρωποι που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε.
Κάποιοι θα αλλάξετε σπίτι ή θα επιστρέψετε στον τόπο καταγωγής σας. Αν σας λείπει ένας άνθρωπος που κάποτε ήσασταν κοντά θα πάρετε πρωτοβουλία να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε κληρονομικές εκκρεμότητες, θα μεταφέρετε την έδρα της δουλειάς σας σε ιδιόκτητο χώρο και θα τακτοποιήσετε οικονομικές διαφορές με άτομα που ανήκουν στην οικογένειά σας.
Είναι πιθανό να κάνετε γνωριμίες που θα σας δώσουν σιγουριά, θα βοηθήσουν να κόψετε παλιές συνήθειες που σας εγκλώβιζαν, θα γίνετε πιο δημιουργικοί και αισιόδοξοι.

ΚΡΙΟΙ: Απογοητεύσεις από τη συμπεριφορά συγγενών, αγωνία για θέματα του σπιτιού αλλά και η ανάγκη για ασφάλεια θα σας οδηγήσουν σε καθοριστικές αλλαγές στις 13 Ιουλίου με την έκλειψη στον Καρκίνο. Ίσως μετακομίσετε στον τόπο καταγωγής σας ή σε άλλο σπίτι για να περιχαρακώσετε την ηρεμία σας, ιδίως αν νιώθετε καταπιεσμένοι από τους δικούς σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Αντιμετωπίστε ψύχραιμα όσα μάθετε στις 13 Ιουλίου με την έκλειψη στον Καρκίνο για μια εμπορική συμφωνία, για τις πραγματικές προθέσεις ενός συγγενή ή για θέματα που αφορούν σπουδές και διαπραγματεύσεις. Μην αρνιέστε να δείτε την αλήθεια, δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε τους πάντες, στηριχτείτε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε τη δύναμή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανασφάλεια για οικονομικά ζητήματα προκαλεί η έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, θα είστε κυκλοθυμικοί, δύσπιστοι και ανήσυχοι για το αν θα χάσετε τα κεκτημένα σας. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας για να αποφύγετε τις σπατάλες αλλά κυρίως για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις που σας αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 13 Ιουλίου σας γεμίζει θλίψη για όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στη ζωή σας, θα αισθάνεστε μόνοι, αδικημένοι και θα σας θυμώνει το γεγονός ότι δεν φτάνετε στους στόχους σας. Ελλιπείς ή προβληματικές σχέσεις θα τελειώσουν αλλά όσο κι αν πληγώνεστε εστιάστε στις ευκαιρίες για ανάκαμψη που σύντομα θα φανούν.  

ΛΕΟΝΤΕΣ: Κουρασμένοι από το φορτωμένο πρόγραμμά σας και από την αχαριστία ατόμων που σας απογοήτευσαν θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με την έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου. Θα αφήσετε πίσω όσα δεν χρειάζεστε και θα επικεντρωθείτε σε όσα σας δίνουν χαρά, γιατί δεν αντέχετε άλλη σπατάλη ενέργειας σε καταστάσεις που είναι αδιέξοδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα δείτε ξεκάθαρα τα λάθη και τις αστοχίες σας με την έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, θα αντιληφθείτε ποια άτομα καθυστερούν την πορεία σας και σε ποια δεν πρέπει να στηρίζεστε. Νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν σημαντικές τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και για την προβολή της δουλειάς σας, με υπομονή και καλή διάθεση θα διακριθείτε.

ΖΥΓΟΙ: Δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα φέρνει η έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου αλλά αν κάνετε αδιαμαρτύρητα τα ξεκαθαρίσματα που απαιτούνται θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια αξιόλογη πορεία. Αποφύγετε τον τσακωμό με συναδέλφους, να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και μη στεναχωριέστε αν λήξει μια κακή συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα είναι δύσκολο να ηρεμήσετε με την έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, τα σχέδιά σας θα καθυστερούν, θα φορτωθείτε οικογενειακές ευθύνες και ίσως σας αγχώσουν νομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες. Αν πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο πρόγραμμα σπουδών ή για ένα ταξίδι ζητήστε πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν καλά τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Μην αφήσετε παλιές οικονομικές υποχρεώσεις να σας πανικοβάλλουν στις 13 με την έκλειψη στον Καρκίνο, μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε οφειλές σε τράπεζα και κυρίως να μη δημιουργήσετε νέα χρέη αν δεν έχετε αποθεματικό. Κληρονομικές και φορολογικές υποθέσεις μπορεί να προκαλέσουν οικογενειακούς καβγάδες αν δεν έχετε ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Η έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας στις 13 Ιουλίου θα τονίσει τις διαφορές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, κάποιες σχέσεις θα τελειώσουν ακόμα κι αν δεν αντέχετε τον αποχωρισμό, για να πάψετε να ταλαιπωρείστε. Όσοι είστε απογοητευμένοι θα αποφασίσετε να βάλετε σε νέες βάσεις τη ζωή σας αλλά θα είστε πολύ επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Μπερδέματα στον εργασιακό χώρο θα εντείνουν το άγχος σας στις 13 Ιουλίου με την έκλειψη στον Καρκίνο, θα αισθάνεστε κουρασμένοι και θα αποφεύγετε κάθε τι που θα σας επιβαρύνει. Θα χρειαστεί να μιλήσετε για νέες προτάσεις ή για μια συνεργασία, δεν θα αρνηθείτε να βοηθήσετε έναν φίλο αλλά πρέπει να κρατήσετε χρόνο για ξεκούραση.

ΙΧΘΥΕΣ: Παράπονα και γκρίνια φέρνει η έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, αν έχετε μια καλή σχέση θα προσπαθήσετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά για να νιώθετε ασφαλείς αλλά οι απαιτήσεις σας θα είναι πολλές και θα προκύψουν διαφωνίες. Βρείτε το κουράγιο να είστε συνεπείς με τις επιθυμίες σας και μην επιτρέψετε ξανά να εκμεταλλευτούν την αγάπη σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων