17 Ιανουαρίου – Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο


Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 4:17 τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στις 26ο 54΄ του Αιγόκερου. Σας προτρέπει να καθορίσετε συγκεκριμένους στόχους και να αποφασίσετε πώς θα τους πραγματοποιήσετε. Θα δείτε ρεαλιστικά τη θέση που βρίσκεστε τώρα, θα κλείσετε παλιές υποθέσεις και θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), οι Ταύροι και οι Παρθένοι που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα στοχεύετε στην κοινωνική άνοδο και προβολή, θα κάνετε τα καθήκοντά σας με υπομονή και αφοσίωση, δεν θα παρεκκλίνετε από την πορεία σας ξεπερνώντας τα εμπόδια με αργά αλλά σταθερά βήματα και θα έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.
Ερωτικές σχέσεις και επαγγελματικές δραστηριότητες που θα εδραιωθούν αυτές τις μέρες θα αντέξουν στο χρόνο και θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας. Για να πετύχετε τους σκοπούς σας θα ακολουθήσετε συγκεκριμένη στρατηγική, θα αποδεχτείτε τα αρνητικά σας σημεία, θα αξιοποιήσετε τα θετικά και θα παραμένετε ψύχραιμοι στις δυσκολίες.

ΚΡΙΟΙ: Με δυναμισμό και επιμονή θα ασχοληθείτε με την προώθηση της καριέρας σας γιατί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου θα ανοίξει νέες προοπτικές, θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε πολλά με σκληρή δουλειά. Θα καταξιωθείτε κοινωνικά με τη βοήθεια ατόμων που σας εκτιμούν και ίσως προκύψουν νέες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΙ: Σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου, θα επανεξετάσετε τις επαγγελματικές σας επιλογές, ίσως αποφασίσετε να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια για να διεκδικήσετε καλύτερη θέση, οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα αποφέρουν κέρδη και αρκετοί θα αποφασίσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον οικονομικό τομέα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου. Θα ρυθμίσετε οφειλές σε τράπεζα ή εφορία, θα κάνετε μια καλή επένδυση ή μια αγοραπωλησία, θα καλύψετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά κυρίως θα υπολογίσετε σωστά τα έσοδα και τις δαπάνες σας για να μη βρεθείτε προ απροόπτου.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια και άγχος με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 17 Ιανουαρίου. Θα βάλετε όρια στον σύντροφό σας για να διασώσετε τη σχέση σας, θα οργανώσετε καλύτερα το κοινό σας μέλλον και οι έρωτες που θα προκύψουν στους αδέσμευτους θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα επικεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου, θα κλείσετε παλιές εκκρεμότητες και θα δρομολογήσετε νέες δραστηριότητες. Θέματα υγείας θα ξεπεραστούν, θα φροντίσετε πολύ τη διατροφή σας, θα γυμναστείτε και θα τηρείτε με ευλάβεια το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε καλά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα είστε ακόμα πιο απαιτητικοί, επικριτικοί και προσηλωμένοι στους στόχους σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου. Δεν θα αφήνετε τίποτα στην τύχη, θα οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας για να προλαβαίνετε όλες τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν, θα εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας και θα ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΙ: Θα τακτοποιήσετε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου και ίσως αναλάβετε να εξυπηρετήσετε έναν συγγενή. Το σπίτι σας θα είναι ησυχαστήριο, θα το συγυρίσετε και θα αγοράσετε πράγματα που χρειάζεστε, κάποιοι θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή θα αποφασίσετε να μείνετε με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα είστε πιο ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας και θα διεκδικείτε αποφασιστικά αυτά που σας αξίζουν με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου. Θα συζητήσετε για επαγγελματικές συνεργασίες και για νέες δραστηριότητες, θα πάτε σε ένα σεμινάριο ή θα συνεχίσετε τις σπουδές σας, θα επιδιώκετε να φτάσετε ψηλά για να νιώθετε ασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η έννοια σας θα είναι πώς θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα για να μην έχετε άγχος για το μέλλον με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου. Θα μπορέσετε να καλύψετε αρκετές υποχρεώσεις γιατί θα βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας και θα περιορίσετε τις σπατάλες γιατί απώτερος σκοπός σας θα είναι να αποταμιεύσετε ένα ποσό.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα δρομολογήσετε αλλαγές που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής σας με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 17 Ιανουαρίου αλλά θα προχωράτε προσεκτικά, θα αποφεύγετε τα ρίσκα και θα υπολογίζετε όλες τις παραμέτρους για να μην κάνετε λάθη. Θα αρχίσετε μια πιο σωστή διατροφή, θα φροντίσετε την υγεία σας και θα κυνηγήσετε φιλόδοξους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σας για να σιγουρευτείτε πως τα σχέδιά σας θα υλοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου. Δεν είστε διατεθειμένοι να παραιτηθείτε από τα δικαιώματά σας και θα αγωνιστείτε για να πετύχετε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους, θα έχετε πείσμα, επιμονή και πολλές αντοχές.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα δίνετε μεγάλη σημασία στην δημόσια εικόνα και στην επαγγελματική προβολή με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 17 Ιανουαρίου. Θα απομακρύνετε από το περιβάλλον σας άτομα που δεν φέρθηκαν σωστά, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που θα ανοίξουν νέες προοπτικές στη ζωή σας και θα κάνετε παρέα με ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων