17 Μαρτίου – Νέα Σελήνη στους Ιχθύς


Ρομαντική και ονειροπόλα Νέα Σελήνη, θα αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα, θα φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε και θα κάνετε δημιουργικά σχέδια για το μέλλον.
Στις 3:11 το μεσημέρι της 17ης Μαρτίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 26ο 53΄ των Ιχθύων. Θα έχετε απόλυτη ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, θα είστε ευσυγκίνητοι, γενναιόδωροι και διαισθητικοί. Είναι ένα όμορφο φεγγάρι για τους ερωτευμένους, για τους καλλιτέχνες και για όσους προσφέρετε μέσω του επαγγέλματός σας ή εθελοντικά φροντίδα σε ταλαιπωρημένους, αδύναμους ή άρρωστους ανθρώπους.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Καρκίνοι και Σκορπιοί που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο, όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες και θα στοχεύετε ψηλά, θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας αλλά δεν πρέπει να παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας. Οι σκέψεις σας πρέπει να είναι ξεκάθαρες, ρεαλιστικές και να δώσετε μεγάλη σημασία σε όλα τα στάδια που απαιτούνται για να πετύχετε. Όσοι ετοιμάζετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή νομίζετε πως χτύπησε ο έρωτας την πόρτα σας σιγουρευτείτε πως βλέπετε τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί κάποιοι θα έχετε αυταπάτες και θα απογοητευτείτε στην πορεία.
Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να κινηθείτε μυστικά, να μην ανακοινώνετε όλα τα σχέδιά σας και να κρατάτε μικρό καλάθι όταν σας υπόσχονται πολλά. Απολαύστε την παρέα αυτών που αγαπάτε, αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει μακριά αλλά για τα πρακτικά θέματα επιστρατεύστε τη λογική σας και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας επηρεάζει.

ΚΡΙΟΙ: Καιρός για ενδοσκόπηση, περισυλλογή και εξερεύνηση των βαθύτερων επιθυμιών σας με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου. Θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην αισθηματική σας ζωή, θα κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα χωρίς να τις ανακοινώνετε σε πολλούς, θα ξεκουράζεστε αρκετά σε ήσυχα μέρη και θα φροντίζετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένους φίλους με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου, θα παρακολουθείτε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θα είστε εκφραστικοί, ευαίσθητοι και δημιουργικοί. Μια φιλία ίσως εξελιχθεί σε ερωτική σχέση, θα προσφέρετε ό,τι μπορείτε σε άτομα που περνούν δύσκολα, θα πετύχετε τους στόχους σας ήρεμα και με χαμόγελο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και θετική ενέργεια με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου, θα ονειρεύεστε υψηλούς στόχους αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό γιατί ίσως πάρετε λάθος δρόμο. Ζυγίστε όλα τα δεδομένα για να επιλέξετε σωστά και μην κινηθείτε σε βάρος ατόμων που σας εκτιμούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Νέοι ενδιαφέροντες ορίζοντες θα ανοίξουν με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου, θα έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε και να επεκτείνετε τις ασχολίες σας σε διάφορους τομείς. Θα σας απασχολούν θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα, νέοι έρωτες με άτομα από μακριά θα σας απογειώσουν, θα είστε ονειροπόλοι και ενθουσιώδεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα που σχετίζονται με την αξιοποίηση της περιουσίας σας και για επενδύσεις με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου. Στόχος σας θα είναι η οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής, κάποια σχέδιά σας όμως μπορεί να μην είναι εφικτό να υλοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 17 Μαρτίου οι σχέσεις με τα άτομα που είναι κοντά σας θα είναι ζεστές, θα αναθερμανθούν παλιοί έρωτες, νέες αγάπες θα γεννηθούν, θα είστε δημιουργικοί και καλοπροαίρετοι. Θα εκφράζετε όσα νιώθετε χωρίς να μένετε στη συνήθως ρεαλιστική σας προσέγγιση και θα προσφέρετε απεριόριστη αγάπη.

ΖΥΓΟΙ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες και θα προωθήσετε τη δουλειά σας με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου, θα υποχωρείτε για να διατηρήσετε καλό κλίμα στις επαγγελματικές συμφωνίες και θα έχετε φιλόδοξους στόχους. Θα αντιμετωπίσετε ένα θέμα υγείας, θα βελτιώσετε τη διατροφή σας και μπορεί να ξεκινήσετε νέα δραστηριότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας θα ανανεώσουν τη σχέση σας με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου, θα ανταλλάξετε όρκους αγάπης –έστω με δόσεις υπερβολής- και θα κάνετε όνειρα για το μέλλον. Νέοι έρωτες θα σας γεμίσουν αισιοδοξία, θα περιποιείστε τα άτομα που αγαπάτε, θα στηρίζετε τους αδύναμους και όσους πονάνε.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Το σπίτι θα είναι το καταφύγιό σας και στην οικογένειά σας θα βρείτε κατανόηση και θαλπωρή με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου, θα αποκαταστήσετε τη σχέση με συγγενείς και θα προσθέσετε ρομαντικές πινελιές στον χώρο σας. Θα φτιάξετε τον δικό σας παράδεισο για να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας όσοι ζείτε τον ιδανικό έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα είστε καλόβολοι, γλυκομίλητοι και πιο εκδηλωτικοί από ό,τι συνήθως με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου, θα αποφεύγετε τις κόντρες και θα χρησιμοποιείτε πλάγιους τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα κάνετε ένα ταξιδάκι για δουλειά ή για αναψυχή, θα έχετε καλές σχέσεις με συγγενείς και ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17 Μαρτίου. Τα κέρδη θα έρθουν εύκολα από μια δημιουργική δραστηριότητα, η αλλαγή δουλειάς θα απασχολήσει αρκετούς και θα πετύχετε τους στόχους σας αν τα σχέδιά σας είναι καλά οργανωμένα, θα ξοδέψετε όμως αρκετά χρήματα για την ευχαρίστησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Έντονη γοητεία, δημιουργικότητα, ευαισθησία και ρομαντική διάθεση θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 17 Μαρτίου, οι ερωτευμένοι θα απολαμβάνετε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας και ίσως σκεφτείτε να μείνετε μαζί. Θα φροντίσετε την υγεία και την εμφάνισή σας, θα προωθήσετε επαγγελματικά πλάνα και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων