18 Δεκεμβρίου – Νέα Σελήνη στον Τοξότη


Ευχάριστη, δημιουργική και ελπιδοφόρα είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου στις 26ο 31΄ του Τοξότη. Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας πορεία, θα διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες με σπουδές, με σεμινάρια ή μελετώντας την κουλτούρα άλλων λαών.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Κριοί, Λέοντες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στην 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα αναζητάτε την αλήθεια και τη γνώση σε διάφορους τομείς, θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα σας γοητεύουν οι περιπέτειες και θα επιδιώκετε να αποκομίζετε σημαντικές εμπειρίες από κάθε τι που σας συμβαίνει.
Θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, θα δρομολογήσετε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και θα αγωνιστείτε με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για μια καλύτερη ζωή.

ΚΡΙΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου θα εξερευνήσετε νέα πεδία στην μάθηση ή στον επαγγελματικό τομέα, θα παρακολουθήσετε σεμινάρια ή θα κανονίσετε ένα μακρινό ταξίδι. Θα συναντηθείτε με ανθρώπους από το εξωτερικό, θα επανεξετάσετε τους στόχους σας και αρκετοί θα ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα παραμερίσετε ανασφάλειες και άγχος που σας έκαναν αντιπαραγωγικούς και οι συντονισμένες ενέργειές σας θα φέρουν λύσεις σε φορολογικά και περιουσιακά θέματα με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου. Μια ευκαιρία για κέρδη από το εξωτερικό ή μια εμπνευσμένη επιχειρηματική ιδέα θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας και θα ανασάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 18 Δεκεμβρίου θα νιώθετε ότι θέλετε να ζήσετε περισσότερες εμπειρίες και θα αποδεσμευτείτε από ανθρώπους που σας εγκλωβίζουν σε πιεστικές καταστάσεις. Θα κάνετε δημιουργικές, επικερδείς συνεργασίες, οι ερωτικές σχέσεις θα είναι γεμάτες χαρά, ανεμελιά και ίσως κάνετε σχέδια για κοινό μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου θα έχετε περισσότερη θετική ενέργεια, θα είστε δημιουργικοί και θα αποδίδετε καλύτερα στον εργασιακό χώρο. Μπορεί να βρείτε μια ενδιαφέρουσα απασχόληση, οι σχέσεις με συναδέλφους θα βελτιωθούν, νέοι στόχοι θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό, θα φροντίσετε τη διατροφή σας και θα γυμνάζεστε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου θα είστε κεφάτοι, ακούραστοι και εξωστρεφείς. Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες, θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και θα δημιουργήσετε δεσμούς με άτομα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς αλλά στόχο θα έχετε να διασκεδάσετε και να εξελιχθείτε, δεν θα αντέχετε τη ρουτίνα και τη δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο, θα απαλλαγείτε από όλα τα άχρηστα αντικείμενα και θα προσθέσετε πράγματα που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου. Θα κάνετε ευχάριστη παρέα με φίλους, κάποιοι θα βρείτε ένα άνετο σπίτι να μετακομίσετε ή θα αποφασίσετε να μείνετε με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τους φίλους, με τους συγγενείς και με τον σύντροφό σας, θα κάνετε συχνές μετακινήσεις για δουλειά ή για διασκέδαση και θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σπουδές και επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται, θα είστε αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό ζήτημα, θα ρυθμίσετε εκκρεμότητες και θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Δεν θα φοβάστε τα ρίσκα και τις νέες δραστηριότητες, φίλοι θα στηρίξουν τα σχέδιά σας, θα κερδίσετε χρήματα από ταξίδια ή θα επενδύσετε σε μια πρωτότυπη ιδέα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 18 Δεκεμβρίου θα προκύψουν ευκαιρίες να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία, θα σπουδάσετε κάτι για να έχετε περισσότερα εφόδια ή θα σας προτείνουν μια καλή θέση εργασίας. Θα διασκεδάσετε παρέα με φίλους, θα φλερτάρετε και αρκετοί θα ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια ή θα ξεκινήσετε μια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου θα νιώθετε πιο χαλαροί και αισιόδοξοι, θα παραμερίσετε τους δισταγμούς σας, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα έχετε όρεξη να πετύχετε φιλόδοξους στόχους. Θα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να κάνετε επαγγελματικές επιλογές και θα επιδιώξετε να ξεκουράζεστε αρκετά για να έχετε δυνάμεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Νέοι φίλοι θα προστεθούν στην παρέα σας με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου, θα ανταλλάξετε απόψεις, θα διασκεδάσετε και θα συμμετέχετε σε ασχολίες που θα σας προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες. Θα έχετε πολλές ιδέες για να περνάτε καλά και να εξελιχθείτε επαγγελματικά, θα είστε ανοιχτόμυαλοι, γοητευτικοί και πολύ δυναμικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τη διαίσθησή σας για να κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους, να επεκτείνετε τη δουλειά σας και να διακριθείτε στον τομέα σας. Θα διευθετήσετε νομικές διαφορές με τον εργοδότη σας, θα εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας νέας δραστηριότητας ή μιας καλής συνεργασίας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων