18 Νοεμβρίου – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό


Στις 13:42 το Σάββατο 18 Νοεμβρίου σχηματίζεται Νέα Σελήνη στις 26ο 19΄ του Σκορπιού, οι βαθύτερες ανάγκες σας θα αναδυθούν, θα επανεξετάσετε τους ερωτικούς δεσμούς και όσα σας ενώνουν με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Συναισθήματα που τόσο καιρό καταπιέζατε θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρησιμοποιήσετε την ισχυρή διαίσθησή σας για να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε σωστές αποφάσεις.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Καρκίνοι, Ιχθύες που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Όσοι ταλαιπωρηθήκατε το τελευταίο διάστημα σε διάφορους τομείς της ζωής σας τώρα θα αποδεχτείτε τα λάθη σας, θα αντιμετωπίσετε θαρραλέα τους φόβους σας και θα κάνετε τις σωστές κινήσεις για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.
Θα ξεκόψετε από ανθρώπους που ανεχόσασταν για να μην είστε μόνοι ή επειδή υπήρχαν συμφέροντα και βόλεμα. Θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας όσο και αν πονάει η γνώση της αλήθειας και θα ξεκινήσετε νέες προσπάθειες.
Οι σχέσεις που έχουν τις προϋποθέσεις να σας κάνουν χαρούμενους θα γίνουν πιο σοβαρές και θα νιώθετε ασφαλείς γιατί θα αναθερμανθεί το πάθος και θα βελτιωθεί η επικοινωνία.
Μοιραίοι έρωτες θα γεννηθούν αυτό το διάστημα, θα νιώθετε ότι συναντήσετε την αδελφή ψυχή, θα υπάρχει πολύ μεγάλη έλξη, γοητεία και ταύτιση απόψεων. Θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και θα αγωνιστείτε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΚΡΙΟΙ: Μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις και οικονομικές εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, ανυπομονείτε να ελέγχετε εσείς τη ζωή σας και να είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για ό,τι σας συμβαίνει. Φορολογικά ή περιουσιακά θέματα θα βρουν λύση, όσοι εξαρτάστε οικονομικά και συναισθηματικά από τρίτους θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά για να κάνετε τις επιλογές σας και θα αγωνιστείτε για την αυτονομία σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Με όπλα τη διαίσθηση και τον δυναμισμό σας θα κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου αλλά και σε συνεργασίες. Όσοι δεν έχετε πια ελπίδες ότι θα βελτιωθεί η σχέση με τον σύντροφό σας θα χωρίσετε γιατί δεν θέλετε να σπαταλάτε άλλο χρόνο. Κάποιες σχέσεις θα ανακτήσουν τη μαγεία τους, θα έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε υπέροχες στιγμές και οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μοιραίους έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου για να αυξήσετε την πελατεία σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα απομακρύνετε από τον χώρο σας άχρηστα ή περιττά αντικείμενα, θα οργανώσετε σωστά το πρόγραμμά σας για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας και παράλληλα θα φροντίσετε την υγεία σας γιατί καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε ενέργεια για να αντέχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα λαχταράτε μια αγάπη αληθινή και πιστή με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, θα είστε γοητευτικοί, μυστικοπαθείς, τα φλερτ θα είναι πολλά και έντονα, οι σχέσεις που θα προκύψουν θα έχουν απίστευτη έλξη, παρορμητισμό και πάθος. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τη νοσταλγία για άτομα που σας παράτησαν και όσοι είστε παγιδευμένοι σε ψυχοφθόρες σχέσεις από συνήθεια ή γιατί φοβάστε τη μοναξιά θα φύγετε για να σωθείτε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η αποκατάσταση της ηρεμίας στις οικογενειακές σχέσεις θα είναι προτεραιότητά σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, θα μιλήσετε για όσα σας πλήγωσαν, θα ξεπεράσετε ενοχές και παράπονα για όσα δημιούργησαν εντάσεις στο παρελθόν και δεν θα χάνετε ευκαιρία να μοιράζεστε όμορφες στιγμές. Ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας ή θα κάνετε αλλαγές σε ένα δικό σας ακίνητο για να γίνει πιο άνετο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα καταφέρνετε να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη στα άτομα που είναι γύρω σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, θα χτίσετε σωστές επαγγελματικές σχέσεις και θα έρθετε πιο κοντά στα αδέλφια σας ή σε άλλους συγγενείς. Μπορεί να κάνετε αρκετά ταξίδια λόγω δουλειάς, θα έχετε μεταφυσικές ανησυχίες και δίψα για μάθηση, η διαίσθησή σας θα είναι σημαντικό βοήθημα για να κάνετε σωστές επιλογές και να μην ταλαιπωρείστε.

ΖΥΓΟΙ: Παλιά λάθη και κακές εκτιμήσεις δημιούργησαν οικονομικά προβλήματα αλλά με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου θα αποφασίσετε ότι δεν αντέχετε τη μιζέρια, η προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας και η αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων θα σας βοηθήσουν να ανασάνετε. Θα συμβουλεύεστε τη διαίσθησή σας για να κάνετε αλλαγές στη δουλειά, οι νέες δραστηριότητες θα είναι πετυχημένες και θα καταφέρετε να ανακάμψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα αγωνιστείτε να απαλλαγείτε από άτομα που σας ταλαιπώρησαν και δεν σας άφηναν να εξελιχθείτε και θα προσπαθήσετε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου. Θέλετε ένα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον, η καρδιά σας λαχταρά συναισθηματική ασφάλεια και έντονο πάθος, τα χρήματα χρειάζονται για να ζείτε άνετα και θα κάνετε όλες τις αλλαγές που απαιτούνται για να έχετε επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα είστε καχύποπτοι, διαισθητικοί και αγχώδεις με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, θα δυσκολεύεστε να ξεπεράσετε όσα σας πλήγωσαν και ίσως θέλετε να εκδικηθείτε κάποιον που σας εκμεταλλεύτηκε. Η ανάγκη να επιβιώσετε και να εξελιχθείτε θα επικρατήσει, θα οπλιστείτε με πείσμα και επιμονή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, θα παραμερίσετε τις φοβίες σας και θα αρχίσετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα εκφράζεστε με αμεσότητα και πάθος κάνοντας καλή εντύπωση στις παρέες με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, θα έχετε μαγνητισμό, χιούμορ, δύναμη και θα αναγνωρίζουν τις ηγετικές σας ικανότητες. Τα όνειρά σας θα είναι μεγαλόπνοα, μια ευκαιρία για να προβάλετε τη δουλειά σας θα φέρει φήμη και χρήματα, άνθρωποι που σας εκτιμούν θα υποστηρίξουν το έργο σας κι ένας φίλος θα σας εξομολογηθεί τον έρωτά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα βρείτε διαφορετικούς, έξυπνους τρόπους για να υλοποιήσετε κάποιο από τα επαγγελματικά σας σχέδια με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, θα κλείσετε συμφωνίες που θα αναβαθμίσουν τη θέση σας και θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Μια νέα πρόταση για δουλειά θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τα προσόντα σας, θα αναγνωριστεί η αξία σας στον χώρο και η φήμη που θα αποκτήσετε θα σας κάνει να νιώθετε περήφανοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν έχετε επιλέξει διαφορετική πορεία από αυτή που σας ταιριάζει θα αποφασίσετε να αλλάξετε προσανατολισμό με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου, θα έχετε μεγάλες φιλοδοξίες αλλά και την υπομονή να δουλέψετε όσο χρειαστεί για να πετύχετε. Οι σπουδές, τα μακρινά ταξίδια, η φιλοσοφία και η μεταφυσική θα σας ενδιαφέρουν πολύ, τα άτομα γύρω σας θα γοητεύονται από το πάθος, τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων