19 Οκτωβρίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό


Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 21:11 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 26ο 35΄ του Ζυγού. Συμμετέχει ο Ουρανός που σχηματίζει αντίθεση με τη σύνοδο Σελήνης Ήλιου. Κάθε είδους σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές θα μπουν στο μικροσκόπιο και αν είναι εφικτό θα αναβαθμιστούν. Ξεκινώντας από τα δικά σας λάθη θα βρείτε τι φταίει που δεν περνάτε καλά και θα αντιμετωπίζετε τους άλλους με κατανόηση.
Αρκετοί θα συστηθείτε ξανά με τον σύντροφο ή με κάποιους φίλους και θα έχετε αρμονική σχέση γιατί θα προσπαθήσετε μαζί να αμβλύνετε τις διαφορές. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Αν καταλάβετε πως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με κάποια άτομα θα προτιμήσετε να τα βγάλετε από τη ζωή σας και η κίνηση αυτή θα είναι η αφετηρία μιας πιο δημιουργικής και ισορροπημένης περιόδου.
Συνεργασίες, φιλίες και έρωτες που θα γεννηθούν τώρα θα κυλούν ομαλά γιατί θα υπάρχει αμοιβαία διάθεση για υποχωρήσεις και θα ξεπερνάτε εύκολα οποιαδήποτε δυσκολία.
Η αντίθεση του Ουρανού με τη σύνοδο Ήλιου Σελήνης θα κάνει αναπόφευκτες τις αλλαγές, όσοι είστε εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις μπορεί να χωρίσετε με επεισοδιακό τρόπο. Θα αποφασίσετε να αφήσετε πίσω δυσάρεστες καταστάσεις και θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας με πάθος και αποφασιστικότητα.  

ΚΡΙΟΙ: Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα μπουν σε υγιείς βάσεις με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου, θα ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς σας κάνει χαρούμενους και θα αποφασίσετε για το αν αξίζουν κάποιοι άνθρωποι να βρίσκονται κοντά σας. Οι αλλαγές δεν θα γίνουν όλες με ήρεμο τρόπο, αρκετοί από εσάς θα νιώσετε δυνατή έλξη για ένα ξεχωριστό άτομο που ίσως εισβάλλει αιφνίδια στη ζωή σας και όσοι καταπιέζεστε από τον σύντροφό σας θα χωρίσετε.

ΤΑΥΡΟΙ: Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί γιατί θα οργανώνετε καλύτερα τη μέρα σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου ώστε να είστε εντάξει στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά να περισσεύει χρόνος για να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε. Οι ιδέες για την αναβάθμιση της δουλειάς σας θα είναι έξυπνες, θα κάνετε πιο άνετο τον χώρο σας, νέες δραστηριότητες θα κάνουν ενδιαφέρουσα τη ζωή σας και θα αποφέρουν αρκετά κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια φιλία θα μετατραπεί ξαφνικά σε έρωτα ή θα επιστρέψει μια παλιά αγάπη με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου, θα περιποιείστε τον σύντροφό σας και δεν θα αντέχετε να σας παραμελεί. Για να καλύψετε τις ανασφάλειές σας θα αναζητάτε φροντίδα και αποδοχή από τα αγαπημένα σας άτομα, θα αρχίσετε μια δημιουργική ασχολία, κάποιοι θα ξεκινήσετε έναν ρομαντικό δεσμό που θα έχει μεγάλη διάρκεια ή θα αποκτήσετε παιδί.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Αν κάποιο πρόβλημα διαταράσσει τη σχέση με την οικογένειά σας θα μπορέσετε να το λύσετε με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου, θα κάνετε στο σπίτι επισκευές που είναι απαραίτητες ή αλλαγές που θα σας εξασφαλίσουν μεγαλύτερη άνεση. Θα κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας για την προοπτική να συγκατοικήσετε, ίσως μετακομίσετε σε έναν καλύτερο χώρο ή θα αρχίσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα με έδρα το σπίτι.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα προσεγγίζετε με άνεση τους ανθρώπους με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου, θα έχετε κατανόηση, υπομονή και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να στεριώσουν οι επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές. Θα κάνετε ταξιδάκια για δουλειά ή για διασκέδαση, θα αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι, όταν αντιμετωπίζετε εμπόδια θα τα ξεπερνάτε αξιοποιώντας τις ικανότητές σας και θα παραμένετε αισιόδοξοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να διασφαλίσετε τα υλικά και συναισθηματικά σας αποκτήματα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου. Είναι κατάλληλη περίοδος να υλοποιήσετε δημιουργικές ιδέες, θα συζητήσετε για επικερδείς συνεργασίες και θα κάνετε μια αλλαγή στη δουλειά που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Θα εισπράξετε χρήματα που δεν περιμένατε ή που καθυστερούσαν κι αν κάνετε καλή διαχείριση θα αποταμιεύσετε αρκετά.

ΖΥΓΟΙ: Θα ασχοληθείτε με την ανανέωση της εμφάνισής σας και με τη βελτίωση των τομέων που υστερούν με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 19 Οκτωβρίου. Θα είστε δημιουργικοί, πρόθυμοι να στηρίξετε τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας, θα έχετε ανάγκη την αγάπη, τη φροντίδα και την αποδοχή τους. Θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες να εξελίξετε την δουλειά σας, νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν ή θα τερματίσετε μια πολύ κακή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα παραδεχτείτε παλιές αστοχίες και κακές επιλογές που ευθύνονται για κάποια από τα προβλήματά σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου και θα θελήσετε να επανορθώσετε για να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη σιγουριά σας. Μια κρυφή σχέση θα αποδειχτεί πιο σοβαρή από όσο νομίζατε, ένας σύντροφος από το παρελθόν θα επιστρέψει, θα βάλετε όμως νέους στόχους για να ξεπεράσετε ό,τι σας πλήγωσε και να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο στους φίλους σας, σε κοινωνικές δραστηριότητες ή στη δημιουργία νέων επαφών με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου. Θα στηρίζετε αυτούς που σας χρειάζονται, θα είστε εξωστρεφείς, καλοπροαίρετοι και θα προβάλετε όλα τα θετικά σας χαρακτηριστικά. Θα προωθήσετε τη δουλειά σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασία ή για διασκέδαση και η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί γιατί θα σας εκτιμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα αναγνωριστούν οι κόποι σας στον επαγγελματικό τομέα και θα αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου, θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπου θα γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την καριέρα σας. Ίσως χρειαστεί να φερθείτε διπλωματικά για να κερδίσετε περισσότερα αλλά όταν πραγματικά θέλετε κάτι θα ρισκάρετε πολλά για να το καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου γιατί θα είστε αυθόρμητοι, δημιουργικοί και έτοιμοι να ζήσετε περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν. Νομικά και επαγγελματικά θέματα θα έχουν θετική εξέλιξη, θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με τον σύντροφό σας για να αποκομίσετε εμπειρίες, ίσως σκεφτείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας αλλά με τόσες ασχολίες δεν θα μένει χρόνος για να ηρεμήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πρέπει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες από τα παλιά για να ασχοληθείτε με το πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου για να πάψετε να νιώθετε ανασφαλείς και ανήσυχοι. Περιουσιακά, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα μπορούν να ρυθμιστούν αν πάρετε απόφαση να ξεμπερδεύετε οριστικά με κάθε τι που σας αγχώνει και ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια δουλειά με τον σύντροφό σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων