20 Σεπτεμβρίου – Νέα Σελήνη στην Παρθένο


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 7:29 το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στις 27ο 27 της Παρθένου. Οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, τα σχέδιά σας ρεαλιστικά και θα κάνετε σωστούς υπολογισμούς για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα θέματα που σας αφορούν.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Ταύροι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Η δουλειά και η υγεία θα σας απασχολήσουν πιο πολύ, χρειάζεστε επαγγελματική επιτυχία για να νιώθετε ασφαλείς, σωματική και ψυχική υγεία για να ανταπεξέρχεστε σε όλες σας τις υποχρεώσεις. Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι βαρύ, πρέπει να είστε συνεπείς αλλά και πειθαρχημένοι για να μην αφήνετε μισοτελειωμένες υποθέσεις.
Στις επαφές σας με αγαπημένα πρόσωπα και με συνεργάτες θα είστε επιφυλακτικοί και δεν θα επιτρέπετε τις επιπολαιότητες, θα φροντίζετε και θα στηρίζετε όσους αξίζουν, θα έχετε πολλές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τους άλλους. Θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές συνήθειες, θα τρώτε πιο σωστά και θα γυμνάζεστε όταν έχετε χρόνο για να κρατηθείτε σε καλή φόρμα.
Σήμερα ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πιθανό να κάνετε λάθη από απροσεξία, θα κρίνετε υποκειμενικά, θα είστε αφηρημένοι και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που γεννήθηκαν στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου. Θα ξεχνάτε ραντεβού και υποχρεώσεις, ίσως χάσετε κάποιο αντικείμενο, θα ακουστούν αρκετά ψέματα ή θα δοθούν υπερβολικές υποσχέσεις.

ΚΡΙΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα προκύψουν νέες ευκαιρίες για επαγγελματικές συμφωνίες, θα οργανώσετε τον χώρο σας και θα προγραμματίσετε όλες τις υποχρεώσεις για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας ενώ παράλληλα θα φροντίσετε θέματα υγείας. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους ή επιπόλαιους, πρέπει λοιπόν να εξετάζετε όλα τα ενδεχόμενα πριν πάρετε μια σοβαρή επαγγελματική απόφαση.

ΤΑΥΡΟΙ: Στις 20 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα βάλετε σε νέες βάσεις την προσωπική σας ζωή, κάποιοι θα κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σας, αν είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρία να ξεκινήσετε μια αρκετά σοβαρή σχέση με αξιόλογο άτομο και θα αισθάνεστε ασφαλείς. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα σας κάνει καχύποπτους, ευάλωτους και θα υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σας ή μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον που δεν αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα ανακαινίσετε το σπίτι σας, θα φροντίσετε τις ανάγκες της οικογένειάς σας τακτοποιώντας πρακτικά θέματα αλλά μπορεί να σας αγχώσουν πρόσθετες υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβετε ή θα αρχίσετε μια αγχωτική δουλειά. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα μπερδέψει τη σκέψη σας, θα έχετε ανασφάλειες και μπορεί να αποφασίσετε λανθασμένα για μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας, θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις για δουλειά και για αναψυχή και θα ωφεληθείτε από τη γνωριμία αξιόλογων ανθρώπων. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα δεν θα σας επιτρέπει να εκτιμήσετε σωστά τα δεδομένα, προσοχή λοιπόν στις δεσμεύσεις και στις υποσχέσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα καταστρώσετε σχέδια για να μεγαλώσετε το εισόδημά σας, παλιές οικονομικές υποχρεώσεις θα ρυθμιστούν και θα βάλετε σε εφαρμογή ιδέες που θα σας εξασφαλίσουν καλύτερη απόδοση στη δουλειά, άρα και περισσότερα χρήματα. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε άσκοπες αγορές, σε κακή διαχείριση και σε δραστηριότητες που δεν αποφέρουν κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Στις 20 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα παρουσιαστούν καλές προοπτικές για να επεκτείνετε τη δουλειά σας ή για να βρείτε μια νέα απασχόληση, φίλοι θα στηρίζουν τις προσπάθειές σας, θα ανανεωθείτε προσέχοντας την εμφάνιση, την υγεία και τη διατροφή σας. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα προκαλέσει ρήγματα σε σχέσεις λόγω καχυποψίας και ευθιξίας ή θα επενδύσετε σε λάθος άτομο με κίνδυνο να ταλαιπωρηθείτε.

ΖΥΓΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσάρεστες εμπειρίες που σας εμπόδιζαν να προχωρήσετε, θα κάνετε με ψυχραιμία τον απολογισμό σας και θα προγραμματίσετε καλύτερα τη ζωή σας για να υλοποιήσετε όλα τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έντονο παρασκήνιο, θα έχετε εμμονές ανασφάλειες, κάποιοι θα κινούνται παρασκηνιακά και θα ειπωθούν ψέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τους φίλους σας, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που στόχο έχουν την ανακούφιση όσων περνούν δύσκολα και θα γνωρίσετε σοβαρά άτομα που θα σας στηρίξουν σε ό,τι κάνετε. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σας, ίσως εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και την προθυμία σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου ευνοούνται τα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, θα δουλέψετε με πείσμα και υπομονή για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο, τα καθήκοντά σας θα αυξηθούν και πρέπει να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση και για να ελέγχετε την πορεία σας. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα φέρει εντάσεις στον χώρο της δουλειάς, θα νομίζετε πως σας συκοφαντούν ή δεν θα εκτιμούν την προσφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιδιώξετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το αντικείμενο της δουλειάς σας, θα επισκεφτείτε μακρινά μέρη ή θα επικοινωνείτε συχνά με άτομα από το εξωτερικό, θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά και ίσως αλλάξετε τόπο διαμονής. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα φέρει δυσκολίες σε επαφές για επαγγελματικά και νομικά θέματα, να σκέφτεστε ήρεμα και να μην είστε ευκολόπιστοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Στις 20 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ανακτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας γιατί θα τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες και θα εφαρμόσετε νέα σχέδια για να έχετε περισσότερα χρήματα ενώ παράλληλα θα μειώσετε τις σπατάλες για να μην αγχωθείτε στο μέλλον. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα σας παρασύρει σε παράτολμες επενδύσεις, υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε σε μια συναλλαγή ή θα έχετε ανασφάλειες.  

ΙΧΘΥΕΣ: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου θα δώσετε προτεραιότητα σε σχέσεις και συνεργασίες αποφασίζοντας ποια άτομα πρέπει να μείνουν στη ζωή σας, οι νέοι έρωτες θα σας δώσουν σιγουριά και θα αποφεύγετε αυτούς που φέρονται επιπόλαια ή δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα θα εμποδίζει τη συνεννόηση, ίσως υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε ή θα εξαπατηθείτε λόγω αφέλειας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων