23 Ιουλίου – Νέα Σελήνη στον Λέοντα


Λαμπερή, δυναμική και αισιόδοξη η Νέα Σελήνη της 23ης  Ιουλίου πραγματοποιείται στις 11:45 στις 0ο 44΄ του Λέοντα. Θα νιώθετε έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι όμορφο χωρίς να σας πτοούν οι δυσκολίες και θα χαίρεστε όλες τις φωτεινές πλευρές της ζωής.
Θα διασκεδάσετε, θα ερωτευτείτε, θα αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά και στον σύντροφό σας, θα ξεκινήσετε ένα χόμπι ή θα σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), οι Κριοί και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στην αρχή του πρώτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 1η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν, θα είστε γενναιόδωροι, εξωστρεφείς, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ευχαριστήσετε τα πρόσωπα που αγαπάτε και θα τα υποστηρίζετε. Δεν θα υποχωρείτε όμως αν έχετε δίκιο, θα είστε γοητευτικοί και νέοι έρωτες θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας.
Με παλιούς και νέους φίλους θα συμμετέχετε σε πολλές δραστηριότητες, θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για διασκέδαση, θα γνωρίσετε άτομα που μπορεί να αποδειχτούν σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου και κάποιοι θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΚΡΙΟΙ: Σας ευνοεί πάρα πολύ η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σας, θα απολαύσετε μικρές και μεγάλες χαρές παρέα με τους φίλους σας, φλερτ και νέοι έρωτες θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό. Θα ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητές σας, όσοι είστε ήδη ερωτευμένοι θα κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον και αρκετοί θα αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα παιδί.

ΤΑΥΡΟΙ: Ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας θα απολαύσετε με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, θα λύσετε με τον καλύτερο τρόπο εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας και θα προσθέσετε στον χώρο σας όμορφα αντικείμενα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα. Ένας συγγενής που έχετε να δείτε καιρό θα σας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη, θα φιλοξενήσετε φίλους και θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μικρές και μεγάλες αποδράσεις από την βαρετή καθημερινότητα θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, ίσως επισκεφτείτε αγαπημένα άτομα που ζουν μακριά ή θα πάτε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας. Θα είστε αισιόδοξοι, γοητευτικοί, δυναμικοί, οι νέες γνωριμίες θα σας ανανεώσουν, κάποια φλερτ θα εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις ή θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορεί αργότερα να σκεφτείτε να κάνετε μαζί κάτι επαγγελματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Ευχάριστες εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, θα εισπράξετε χρήματα που περιμένετε, θα αποκτήσετε έσοδα από μια νέα δραστηριότητα ή θα αυξηθούν οι αποδοχές σας στη δουλειά που ήδη έχετε. Ακόμα και όσοι δεν δουλεύετε θα χαρείτε για τη διευθέτηση ενός χρέους κάποιος που σας αγαπάει θα σας κάνει ένα δώρο αλλά θα μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε αρκετά για να ζήσετε άνετα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Ευκαιρίες να ανανεωθείτε και να βελτιώσετε τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή θα φέρει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 23 Ιουλίου. Ό,τι ξεκινήσετε τώρα θα έχει καλές προοπτικές γιατί το φεγγάρι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση, δύναμη και θετική ενέργεια αλλά για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι, κάτι που θα αποδειχτεί δύσκολο με τόσες ευκαιρίες για διασκέδαση και με τους έρωτες να περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Με  τη βοήθεια της διαίσθησης και με την επίγνωση της δύναμής σας θα βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να αναβαθμίσετε τη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου. Θα φροντίσετε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας σε ένα άνετο περιβάλλον, θα επιλέξετε τη μοναξιά, την παρέα λίγων κι εκλεκτών φίλων ή του συντρόφου σας και θα κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί.

ΖΥΓΟΙ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου και οι πολλές προσκλήσεις για εκδρομές και για διασκέδαση θα αναστατώσουν ευχάριστα τη ζωή σας. Θα σμίξετε με φίλους από τα παλιά, θα μοιραστείτε όμορφες εμπειρίες με την παρέα σας, θα πάρετε μέρος σε δραστηριότητες που θα γυμνάσουν το σώμα και το μυαλό, αν δεν έχετε ταίρι θα ενδώσετε σε κάποιον από τους θαυμαστές που θα βρίσκονται κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα μπορούν να δρομολογηθούν με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, θα διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση, θα κάνετε προσπάθειες να καταξιωθείτε στον χώρο και θα βάλετε σε εφαρμογή φιλόδοξα σχέδια για να φτάσετε στην κορυφή. Θα έχετε δυναμισμό, σωστή αντίληψη των δεδομένων, θα είστε υποστηρικτικοί με τους συναδέλφους σας και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας.  

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου θα σας γεμίσει ενθουσιασμό, κέφι και ανυπομονησία να ξεπεράσετε τα όριά σας και να ανοίξετε νέους δρόμους στην προσωπική και στην επαγγελματική σας πορεία. Θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε ένα νομικό θέμα, θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, θα συναντήσετε άτομο που έρχεται από μακριά, θα αρχίσετε έναν κύκλο σπουδών για να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια ή για τη χαρά της γνώσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα ανταπεξέλθετε πιο εύκολα στις οικονομικές υποχρεώσεις με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου γιατί θα νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, θα τολμήσετε να εφαρμόσετε νέες πρακτικές για να αυξήσετε ο εισόδημά σας και θα πετύχετε αν δείξετε υπομονή. Θα ασχοληθείτε με φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, ένα άτομο με ειδικές γνώσεις θα σας βοηθήσει να λύσετε περιουσιακά θέματα ή θα μιλήσετε για μια επένδυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Ένα πολύ δημιουργικό διάστημα για την προσωπική σας ζωή ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, όσοι είστε ελεύθεροι θα πολιορκείστε από άτομα που θα γοητευτούν από τη λάμψη και τον δυναμισμό σας και οι ερωτευμένοι θα πάρετε κοινές αποφάσεις για το μέλλον. Αν προβληματίζεστε για τα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες και θα δεχτείτε πρόταση από ανθρώπους που σας εκτιμούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σχολιάσουν θετικά τις ικανότητες και την απόδοσή σας στη δουλειά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, θα έχετε καλές ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και όσοι θυσιάσετε αυτό το διάστημα τις διακοπές σας για να αρχίσετε μια δραστηριότητα δεν θα το μετανιώσετε. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του χώρου σας, θα αρχίσετε να γυμνάζεστε και να τρέφεστε σωστά για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων