24 Ιουνίου – Νέα Σελήνη στον Καρκίνο


Στις 4:30 το Σάββατο 24 Ιουνίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 2ο 47΄ του Καρκίνου, το επόμενο διάστημα θα έχετε ευκαιρίες να αλλάξετε αρκετά πράγματα στη ζωή σας, θα είστε πιο χαλαροί και ίσως πραγματοποιήσετε ένα παλιό όνειρο. Θα έχετε την ανάγκη να νιώθετε ασφαλείς, θα αποφεύγετε ανθρώπους που σας ταράζουν και θα πλησιάσετε τα άτομα που αγαπάτε για να βελτιώσετε τη σχέση σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Σκορπιοί και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στην αρχή του πρώτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στη 2η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Κατάλληλο διάστημα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να πάρετε διάφορες προμήθειες, να φιλοξενήσετε φίλους, να κάνετε διακοπές στη θάλασσα ή να πάτε σε συγγενείς που μένουν μακριά. Θα οργανώσετε μια μετακόμιση, θα σκεφτείτε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και η επίλυση περιουσιακών θεμάτων.
Θα είστε τρυφεροί με τα πρόσωπα που αγαπάτε, θα περνάτε πολύ χρόνο με την οικογένεια και με τους φίλους σας, αξιόλογες γνωριμίες θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα γεννηθούν αρκετοί έρωτες.
Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα δίνει μαγνητισμό, γοητεία και οι ερωτευμένοι θα ζήσουν παθιασμένες στιγμές. Όσοι είστε μόνοι μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα που θα σας συγκλονίσει και θα ζήσετε μια εφήμερη περιπέτεια ή θα αντέξει στον χρόνο η γνωριμία και θα αποδειχτεί μοιραία σχέση.
Επηρεάζονται πιο πολύ τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο. θα έχετε πείσμα, δύναμη, αποφασιστικότητα και αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας θα το καταφέρετε οπωσδήποτε. Ευνοούνται κάθε είδους συμφωνίες, ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και οι οικονομικές συναλλαγές.

ΚΡΙΟΙ: Πολλά θέματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας μπορούν να τακτοποιηθούν από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Θα περάσετε αρκετό χρόνο φροντίζοντας τους γονείς σας, θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, συγγενείς και φίλοι θα σας επισκέπτονται συχνά, θα συζητάτε όσα σας απασχολούν αλλά η νοσταλγία για το παρελθόν θα είναι έντονη και ίσως αναζητήσετε άτομα που ήταν κάποτε κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Η σχέση με στενούς φίλους και συγγενείς θα βελτιωθεί πολύ από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα τους υποστηρίζετε και θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας γιατί θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να περιστοιχίζεστε από ανθρώπους που σας αγαπάνε. Θα κάνετε εκδρομές, θα επισκεφτείτε δικά σας άτομα που μένουν μακριά, οι ευγενικοί τρόποι σας θα εκτιμηθούν και θα αποκτήσετε καλούς φίλους ή ένα ζεστό φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε ανάγκη από σταθερότητα στα οικονομικά και στις σχέσεις σας από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορεί να κάνετε πολλές θυσίες για να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους που θα αποφέρουν περισσότερα χρήματα και θα επιδιώκετε να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας υπολογίζουν. Μην προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα με βιασύνη, παραμερίστε τις ανασφάλειες και να μην κάνετε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας, να ξεπεράσετε όσα προβλήματα δημιουργούν εντάσεις και να κάνετε πιο ποιοτικές τις σχέσεις σας από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Ίσως αποφασίσετε να ζήσετε στον τόπο καταγωγής σας, οι νέες σχέσεις θα έχουν σοβαρότητα αλλά αποφύγετε την τάση να εξαρτηθείτε από τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας γιατί μόνο αν πιστέψετε στον εαυτό σας θα νιώθετε χαρούμενοι.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να απαλλαγείτε από σας ταλαιπωρούν με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από τις 24 Ιουνίου, θα αποφύγετε την παρέα ατόμων που είναι εκνευριστικά ή απόμακρα και θα περάσετε αρκετό χρόνο με τον σύντροφό σας αλλά και με έμπιστους φίλους. Ένας παλιός έρωτας μπορεί να επιστρέψει ή θα προχωρήσετε σε αλλαγή των σχεδίων σας έχοντας πάρει μαθήματα από τα λάθη σας και θα οργανωθείτε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από φίλους σε ό,τι κάνετε από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες για το καλό του συνόλου, θα γνωρίσετε άτομα που θα σας ενώνουν τα ίδια ενδιαφέροντα και θα νιώθετε ότι μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Μια επαγγελματική ιδέα θα σας φανεί ενδιαφέρουσα και θα βρείτε τρόπους να την υλοποιήσετε ή θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας προβολή.

ΖΥΓΟΙ: Θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο γιατί έτσι θα νιώθετε ασφαλείς και χαρούμενοι. Μπορεί να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα, οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι πολύ καλές και μαζί θα βρείτε λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα ή θα συζητήσετε το πώς θα προβάλετε τη δουλειά σας για να αναγνωριστούν οι κόποι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Αρκετοί θα σκεφτείτε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο για να μπορείτε να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς ή για να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Το εξωτερικό θα παίξει ρόλο στη ζωή σας αυτό το διάστημα είτε γιατί θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή γιατί θα επικοινωνείτε με άτομα που ζουν μακριά και ίσως προκύψουν αξιόλογες φιλίες ή έρωτες.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα νιώθετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις επαγγελματικές αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο για να υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά ζητήματα και για να ξέρετε σε ποιους μπορείτε να βασίζεστε. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν μέσω του συντρόφου σας ή μιας καλής επένδυσης, θα στηρίζετε τα άτομα που έχουν αποδείξει ότι αξίζει να είναι στη ζωή σας και θα ρυθμίσετε κάποια χρέη.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Όσοι αισθάνεστε παραμελημένοι από τον σύντροφό σας ή αδικημένοι από μια συνεργασία θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο να κάνετε καλή εντύπωση στα άτομα που σας ενδιαφέρουν και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Οι ερωτευμένοι θα είστε ακόμα πιο εκδηλωτικοί, κάποιες παλιές αγάπες θα αναζωπυρωθούν και αν είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρία να αρχίσετε μια ρομαντική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα κάνετε αρκετές αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο για να ανταπεξέρχεστε στις απαιτήσεις της δουλειάς χωρίς να παραμελείτε τις προσωπικές σας ανάγκες. Θα οργανώσετε καλύτερα τον εργασιακό σας χώρο, νέες συμφωνίες θα αυξήσουν τα κέρδη σας ή θα ανοίξουν καλύτερες προοπτικές, θα φροντίσετε αρκετά τη διατροφή σας και θα γυμνάζεστε για να νιώθετε δυνατοί και γεροί.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις θα έχετε από τις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όσοι είστε ήδη ερωτευμένοι θα περνάτε πολύ χρόνο μαζί κάνοντας σχέδια για το μέλλον και αν έχετε πρόσφατα τσακωθεί θα καταλάβετε πόσο χρειάζεστε την αγάπη του συντρόφου σας και θα κάνετε υποχωρήσεις για να τα ξαναβρείτε. Η διασκέδαση και τα φλερτ θα σας ανανεώσουν, ζήστε όμορφα κάθε στιγμή και μην ανησυχείτε για το μέλλον.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων