25 Μαΐου – Νέα Σελήνη στους Διδύμους


Την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 21:44 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 4ο 46΄ των Διδύμων και η Αφροδίτη στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο. Θα νιώθετε έτοιμοι να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, θα αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα τι συμβαίνει αλλά και τι σας ταιριάζει, θα τολμάτε να κάνετε αλλαγές επιδιώκοντας να ζήσετε καλύτερα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Ζυγοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 4η μοίρα αυτών των ζωδίων. Η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη από νέες δραστηριότητες, κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις. Θα αγοράσετε κινητό ή κάποια άλλη συσκευή προηγμένης τεχνολογίας, θα αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας ή θα κάνετε έρευνα αγοράς για να αλλάξετε αυτοκίνητο.
Θα διαφημίσετε τη δουλειά σας, θα συζητήσετε για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, φίλοι θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, θα παρευρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις και γιορτές. Θα παρατηρείτε τα πάντα προσεκτικά, θα παίρνετε πληροφορίες για όσα σας ενδιαφέρουν και θα μεγαλώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.
Τα φλερτ και η διασκέδαση θα είναι στις προτεραιότητές σας, νέοι έρωτες θα προκύψουν με άτομα που μπορεί να διαφέρουν αρκετά από τις συνηθ7ισμένες σας επιλογές, θα έχετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια.
Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα μπορεί να φέρει ανατροπές σε ερωτικές σχέσεις και σε οικονομικά θέματα. Θα αντιμετωπίζετε καχύποπτα τον σύντροφό σας, οι σκηνές ζηλοτυπίας θα είναι πολύ έντονες ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και όσοι νιώθετε καταπιεσμένοι ίσως θέλετε να πάρετε εκδίκηση.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα μπλέκεστε σε διαμάχες, δεν θα μπορείτε να μείνετε ψύχραιμοι και θα αντιδράτε σπασμωδικά όταν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση ή αν θεωρείτε πως σας αδικούν. Προσέξτε γιατί αν υποτιμήσετε κάποιο άτομο που αγαπάτε ή αν του φερθείτε άσχημα μπορεί να αποφασίσει να φύγει από τη ζωή σας.
Να είστε ψύχραιμοι αν πρέπει να συζητήσετε για οικονομικά θέματα, αντιμετωπίστε καλοπροαίρετα τους συνεργάτες σας και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα.


ΚΡΙΟΙ: Ευχάριστες ειδήσεις από συγγενείς, νέες επαγγελματικές συμφωνίες και πρόοδο στις σπουδές θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, ταξίδια, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις ευνοούνται, θα αγοράσετε κινητό, υπολογιστή, μια έξυπνη ιδέα θα αποφέρει κέρδη και μια νέα γνωριμία θα σας δώσει χαρά. Εκνευρισμό και άγχος σε επαγγελματικά θέματα φέρνει το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, αποφύγετε καβγάδες και βιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΙ: Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα θα βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά, θα πάρετε αύξηση ή θα αποκτήσετε άλλη πηγή εσόδων με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 και οι υποχρεώσεις θα καλύπτονται πιο εύκολα, συγγενείς θα συμβάλλουν στη ρύθμιση χρεών και θα νιώσετε ανακούφιση. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα φέρει μπερδέματα στη σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό ή θα παρουσιαστούν εμπόδια σε κάποιο σχέδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα κάνετε μια φιλόδοξη επαγγελματική αλλαγή με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 25 Μαΐου, θα είστε γοητευτικοί, εξωστρεφείς, γεμάτοι ενέργεια και θα έχετε επιτυχίες στα ερωτικά, αν και μπορεί να μπερδευτείτε και να μην ξέρετε ποιο άτομο να προτιμήσετε. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις με την παρέα σας, θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις αλλά το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα ίσως φέρει εντάσεις με άτομο από το φιλικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα ξεπεράσετε δισταγμούς, ενοχές και απογοητεύσεις με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα είστε πιο ενθουσιώδεις, αισιόδοξοι και θα συζητήσετε με φίλους όλες τις νέες προοπτικές για να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα ή για να αλλάξετε κάτι στην προσωπική σας ζωή. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα δυσκολέψει τη συνεννόηση με συναδέλφους και θα φέρει εμπόδια στα σχέδιά σας που μόνο με ηρεμία θα ξεπεραστούν.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Καινούριες γνωριμίες, ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνική άνοδο θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, φίλοι θα σας καλούν σε γιορτές και θα στηρίζουν κάθε προσπάθεια να αναγνωριστείτε επαγγελματικά, θα είστε ακούραστοι, γοητευτικοί και πνευματώδεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας κάνει καχύποπτους με κάποιον συνεργάτη ή θα φέρει εμπλοκές σε νομικά θέματα και στη σχέση σας με άτομο από μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά διλήμματα ή θα διαφημίσετε με επιτυχία τη δουλειά σας με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα έχετε αυτοπεποίθηση, όρεξη για διακρίσεις, οι σχέσεις με συναδέλφους θα βελτιωθούν και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας κάνει νευρικούς, περίεργους και θα δημιουργηθούν εντάσεις με τον σύντροφο και τους φίλους σας αν δεν ηρεμήσετε.

ΖΥΓΟΙ: Μια καλή είδηση από το εξωτερικό για επαγγελματικά θέματα θα φέρει αισιοδοξία με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα ενθουσιαστείτε με έναν καινούριο στόχο ή με έναν ταξιδιωτικό προορισμό που υπόσχεται πολλές περιπέτειες και θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες να ζήσετε έντονα. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα εντείνει τις προστριβές με μέλη της οικογένειας που επιμένουν να επεμβαίνουν στη ζωή σας για να σας ελέγχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν σε οικονομικά και σε ερωτικά ζητήματα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα ενημερωθείτε για την πρόοδο θεμάτων που σας έχουν αγχώσει και θα δρομολογήσετε μια επένδυση ή θα τακτοποιήσετε λογαριασμούς και παλιές οφειλές. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα ας κάνει δύστροπους και μπορεί να χάσετε μια καλή συμφωνία επειδή θα είστε εκνευρισμένοι και δεν θα σκέφτεστε καθαρά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Αρκετοί θα παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή θα ενδώσετε σε έναν νέο έρωτα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, δεν θα αντιστέκεστε στους πειρασμούς, θα είστε κεφάτοι, αισιόδοξοι και θα σχεδιάσετε πολλές αλλαγές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας κάνει να αγχώνεστε για την πορεία των οικονομικών σας και για την ορθότητα κάποιων επιλογών.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Η απόδοσή σας στη δουλειά θα βελτιωθεί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα σας προτείνουν μια συνεργασία ή θα σκεφτείτε να ασχοληθείτε με διαφορετικό αντικείμενο για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα αλλά και για να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι ενδιαφέρον. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα δυσκολέψει την υλοποίηση μιας αγοραπωλησίας ή μιας μετακόμισης και θα αναλάβετε υποχρεώσεις που θα σας αγχώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Ευνοούνται οι ερωτικές σχέσεις, τα φλερτ και οι φιλικές συναναστροφές με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα μοιράζεστε ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα κάνετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε δημιουργικά άτομα για να μοιραστείτε εμπειρίες και γνώσεις. Αν κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας μπορεί το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα να φέρει ζήλιες και διαφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανακαινίσετε τον χώρο σας ή θα βρείτε το κατάλληλο σπίτι για να μετακομίσετε με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, ίσως έχετε ευκαιρία να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή θα φιλοξενήσετε συγγενείς που έρχονται από μακριά και κάποιοι θα πάρετε απόφαση να μείνετε μαζί με τον σύντροφό σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα δυσκολέψει την συνεννόηση με έναν φίλο ή θα αφήσετε ακάλυπτες κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων