26 Απριλίου – Νέα Σελήνη στον Ταύρο


Την Τετάρτη το μεσημέρι στις 2:16 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 6ο 27΄του Ταύρου, θα είστε ήρεμοι και αποφασισμένοι να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας για να σταματήσετε να ταλαιπωρείστε από θέματα που σας προκαλούν ανασφάλεια και άγχος.
Το επόμενο διάστημα είναι ευνοϊκό όχι μόνο για να σιγουρέψετε όσα έχετε καταφέρει ως τώρα αλλά και για να δρομολογήσετε νέα επιχειρηματικά πλάνα. Επηρεάζονται πιο πολύ τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), Παρθένοι, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 6η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα βάλετε σε τάξη λογαριασμούς και οφειλές, θα περικόψετε δαπάνες αλλά παράλληλα θα βρείτε έναν τρόπο να κερδίζετε περισσότερα χρήματα για να μπορείτε να ζείτε άνετα και να προσφέρετε ό,τι μπορείτε στα άτομα που αγαπάτε. Στον επαγγελματικό τομέα θα πετύχετε πολλά στη δουλειά που έχετε τώρα ή θα βρείτε μια άλλη θέση που θα αποφέρει πιο πολλά κέρδη. Θα εκτιμάτε απλά καθημερινά πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους, θα δώσετε μεγάλη σημασία στην κάλυψη των οικογενειακών αναγκών και δεν θα σπαταλάτε δύναμη, χρόνο και χρήματα σε κάτι που δεν αξίζει.
Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα έχουν σταθερότητα, θα βασίζονται στον σεβασμό και στην ουσιαστική επικοινωνία, όσοι είστε ήδη ερωτευμένοι θα φροντίζετε τον σύντροφό σας και αν υπάρχουν δυσκολίες θα τις ξεπεράσετε.

ΚΡΙΟΙ: Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν θα μπουν σε τάξη με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου γιατί θα δράσετε οργανωμένα και θα κλείσετε παλιές εκκρεμότητες που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Νέες δραστηριότητες θα πάνε καλά και θα αυξήσετε πολύ τα έσοδά σας, θα διαχειρίζεστε συνετά τα χρήματά σας, θα αποφεύγετε τις σπατάλες, ίσως κάνετε συμφέρουσες αγορές και θα συζητήσετε με έμπειρα άτομα σχέδια για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΙ: Νέες ευκαιρίες για συναισθηματική σταθερότητα και για απόκτηση υλικών αγαθών θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26 Απριλίου, θα έχετε αποφασιστικότητα και θα ξεπερνάτε ήρεμα τα εμπόδια. Σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάστηκαν θα εξελιχθούν και θα πάρουν πιο επίσημο χαρακτήρα, νέοι έρωτες με αξιόλογα άτομα θα σας εμπνεύσουν σιγουριά, η επαγγελματική σας πορεία θα είναι ανοδική και αρκετοί θα ξεκινήσετε κάτι νέο.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεσή σας θα είναι καλή με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου αλλά θα προτιμάτε να επεξεργαστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια παρά να περάσετε σε δράση. Θα επιδιώξετε να ξεκουραστείτε και να απαλλαγείτε από το άγχος απολαμβάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν, θα κάνετε παρέα μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε, θα συζητήσετε για παλιά λάθη που σας στοίχισαν και θα προσπαθήσετε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα δείτε πιο σοβαρά τη σημασία των κοινωνικών επαφών και τη σπουδαιότητα των φίλων στη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, η παρουσία σας στα δρώμενα θα είναι προσεγμένη, θα γνωρίσετε άτομα που θα σας ενώνουν κοινοί στόχοι και προβληματισμοί. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση, θα αξιοποιήσετε κάποια γνωριμία για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια ή για να πάρετε χρήσιμες συμβουλές.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα πάρετε θετική απάντηση σε ένα αίτημα, θα μονιμοποιηθείτε σε μια δουλειά ή θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μιας επικερδούς ιδέας. Συνάδελφοι και ανώτεροι θα αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας, θα βρείτε σύμμαχους για να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα και θα καταφέρετε να αυξήσετε τις αποδοχές σας με σκληρή δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα αποκτήσετε έναν τίτλο σπουδών, θα τακτοποιήσετε νομικές εκκρεμότητες ή θα οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, τα σχέδιά σας θα υλοποιούνται γιατί θα είστε αποφασιστικοί και ρεαλιστές. Ζητούμενό σας θα είναι να βάλετε γερά θεμέλια σε ό,τι κάνετε, θα προχωράτε με προσοχή, μια επαγγελματική πρόταση θα βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας και ένας έρωτας θα έρθει από μακριά.

ΖΥΓΟΙ: Δάνεια, φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα θα μπουν σε κάποια τάξη με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου επειδή θα ασχοληθείτε σοβαρά με τα οικονομικά σας και θα σταματήσετε να αντιμετωπίζετε επιπόλαια το μέλλον. Η εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας ή μια άλλη επένδυση θα αποφέρει χρήματα, θα ξεμπερδέψετε με παλιά χρέη ή θα αποφασίσετε να κάνετε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα μαζί με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου γιατί θα δείχνετε κατανόηση και τρυφερότητα. Μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας για να νιώθετε ότι χτίζετε κάτι μόνιμο, όσοι είχατε χωρίσει πρόσφατα αλλά έχετε ακόμα όμορφα συναισθήματα θα επιδιώξετε να ξεπεράσετε τις διαφορές που σας χωρίζουν και μάλλον θα καταφέρετε να είστε ξανά μαζί.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα αποδίδετε καλά στη δουλειά με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα κλείσετε συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες και θα ψάξετε για νέους συνεργάτες αν θέλετε να προωθήσετε ένα νέο πλάνο. Θα φροντίσετε περισσότερο τη διατροφή σας για να νιώθετε καλύτερα και κάποιοι θα ξεπεράσετε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Ένα φλερτ θα προκύψει στον εργασιακό χώρο αλλά θα παραμείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα έχετε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και πείσμα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, μια ερωτική σχέση θα βελτιωθεί πολύ ή θα ξεκινήσετε κάτι νέο με άτομο που θα γνωρίσετε στο κοινωνικό περιβάλλον και θα σας φανεί πνευματώδες και σοβαρό. Η προσφορά σας σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση θα είναι ουσιαστική, μπορεί να παρακινήσετε κι άλλους να δραστηριοποιηθούν για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Το σπίτι θα είναι λιμάνι και πηγή ανεφοδιασμού με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα μοιράζεστε γλυκές αναμνήσεις με την οικογένειά σας, θα ρυθμίσετε διάφορα πρακτικά θέματα και θα απολαμβάνετε τη φροντίδα και την αγάπη τους. Μπορεί να φιλοξενήσετε φίλους, θα ανακαινίσετε τον χώρο σας για να νιώθετε άνετα, θα ψωνίσετε αντικείμενα που θα απλοποιήσουν τη ζωή σας, θα μετακομίσετε ή θα συγκατοικήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Νέες προοπτικές θα φανούν στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα είστε ήρεμοι, καλοπροαίρετοι, θα δείχνετε υπομονή σε αδέλφια, γείτονες και συνεργάτες και θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Άτομα που σας εκτιμούν θα συμπαρασταθούν για να μην νιώθετε μόνοι ή θα σας δώσουν σημαντικές πληροφορίες για ένα θέμα που σας αφορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων