13 Σεπτεμβρίου – Μερική ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο

Η πρώτη έκλειψη του Σεπτεμβρίου είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στις 8:41 το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου στις 20ο 10΄της Παρθένου ενώ έχουμε και Νέα Σελήνη. Συμμετέχουν ο ανάδρομος Πλούτωνας και ο Ερμής σε όψη τετραγώνου και ο ανάδρομος Ουρανός σε τρίγωνο με τον Άρη.Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα θελήσετε να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας αλλάζοντας τις καθημερινές σας συνήθειες και θα υιοθετήσετε έναν πιο σωστό και υγιεινό τρόπο ζωής. Θα εξετάσετε πολύ προσεκτικά τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας και θα αποφασίσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να επέμβετε δραστικά για να διορθώσετε όσα μπορείτε. Ίσως η ανάγκη σας για ξεκαθαρίσματα σας κάνει να δράσετε εγωιστικά και τότε θα προκληθούν συγκρούσεις.

ΚΡΙΟΙ: Η έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου θα επηρεάσει άμεσα την απόδοση και την ψυχολογία σας στον εργασιακό χώρο. Θα σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες ή θα δουλέψετε σκληρά για να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις χωρίς να υπολογίζετε την κούραση. Μπορεί όμως να εξαντληθείτε, οπότε είναι καλό να κρατήσετε χρόνο για τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν. Φροντίστε την υγεία σας και σκεφτείτε μήπως πρέπει να ακολουθήσετε πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΤΑΥΡΟΙ:Με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 θα αναδιοργανωθείτε και θα βάλετε σε μια σειρά τις διάφορες δραστηριότητες για να εξοικονομείτε χρόνο. Αν παραφερθήκατε πιο παλιά επειδή είστε ερωτευμένοι, τώρα θα σκεφτείτε πιο λογικά και θα αποφασίσετε αν πραγματικά αξίζει να κάνετε θυσίες. Όσοι είστε σε μια καταπιεστική σχέση θα βάλετε όρια στο σύντροφό σας και θα απαιτήσετε να συμμορφωθεί. Ίσως ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προσπαθήσετε να λύσετε ένα πρόβλημα με συγγενικό άτομο με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου ή θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για κάποιο διάστημα. Θα αποφασίσετε να κάνετε διάφορες τεχνικές εργασίες στο σπίτι για να γίνει πιο λειτουργικό ή θα καθαρίσετε και θα οργανώσετε το χώρο σας. Μπορεί να έχετε πολλά επαγγελματικά προβλήματα που δεν σας επιτρέπουν να ηρεμήσετε και να χαρείτε την παρέα των αγαπημένων σας ανθρώπων και την οικογενειακή γαλήνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:Θα είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια στις 13 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα προωθήσετε θέματα σπουδών, θα κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως αποδειχτούν σημαντικές, θα παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή θα προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι. Αν πρόκειται να συζητήσετε για μια σοβαρή συμφωνία θα σας βοηθήσουν άτομα ώριμα και με κύρος να προασπίσετε τα δικαιώματά σας. Μόνο να προσέξετε να μη φερθείτε με αυθάδεια και ισχυρογνωμοσύνη.

ΛΕΟΝΤΕΣ:Η έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Θα εισπράξετε χρήματα από μια συνεργασία, θα λάβετε ένα ποσό σαν ανταμοιβή για την υπευθυνότητα και την εργατικότητά σας ή θα επικρατήσετε στον αγώνα σας κόντρα σε έναν ανταγωνιστή. Μπορεί να αποφασίσετε να μειώσετε τα έξοδά σας και να κάνετε καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας. Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και θα νιώσετε σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 13 Σεπτεμβρίου θα φέρει ευκαιρίες να κάνετε νέα πιο οργανωμένη αρχή σε επαγγελματικά θέματα και στην προσωπική σας ζωή. Θα έχετε αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και δεν θα υπολογίζετε τις θυσίες και το κόστος προκειμένου να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Ενδέχεται όμως να φερθείτε εγωιστικά ή απόλυτα και να δυσαρεστήσετε το σύντροφό σας ή ένα συνεργάτη σας. Θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για δουλειά ή κάποιος θα σας δείξει όμορφα το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΙ: Θα είστε εσωστρεφείς και άκεφοι στις 4 Απριλίου με την έκλειψη στην Παρθένο. Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Δεν θα έχετε όρεξη για κοινωνικές επαφές και αρκετοί θα επιλέξετε να απομονωθείτε με το σύντροφό σας ή με κάποιον καλό φίλο και θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν. Ίσως αντιληφθείτε ότι υπάρχουν άτομα που καραδοκούν να εκμεταλλευτούν ένα στραβοπάτημά σας ή ότι κάποιοι σας συκοφαντούν ή σας κριτικάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ευχάριστα γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή θα φέρει η έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου. Θα βρεθείτε σε συγκέντρωση με φίλους, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα τους εντυπωσιάσετε με την οξυδέρκεια και τη συγκρότησή σας και θα βρεθούν άτομα που θα σας συμπαθήσουν και θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν σε ό,τι θελήσετε. Όμως μπορεί το πείσμα σας να γίνει αιτία έντασης ή να θεωρήσετε πως ένα αγαπημένο άτομο φέρεται ανταγωνιστικά και τότε θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου θα πάρετε μια ιδέα του τι έχετε καταφέρει στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι έχετε δουλέψει σκληρά το προηγούμενο διάστημα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται και θα νιώσετε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι. Αν έχετε τεμπελιάσει ή αν δεν αξιοποιήσατε τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν θα δεχτείτε παρατηρήσεις και κριτικές από συναδέλφους και ανωτέρους ή θα αντιληφθείτε πως οι άνθρωποι που θεωρείτε σημαντικούς δεν έχουν καλή άποψη για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:Η έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου θα σας δώσει την επιμονή και το δυναμισμό που χρειάζεστε για να δρομολογήσετε ένα σχέδιό σας και να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προωθήσετε ένα αίτημά σας ή να κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Θα κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες για να λύσετε νομικές υποθέσεις ή για να ταξιδέψετε. Αρκετοί θα σκεφτείτε να ασχοληθείτε με μια τέχνη ή με ένα άθλημα που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σωματικά και πνευματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα ασχοληθείτε με την πορεία των οικονομικών σας στις 13 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο. Όσοι έχετε εκκρεμότητες σε φορολογικά ή περιουσιακά θέματα θα φροντίσετε να τις τακτοποιήσετε. Ενδέχεται να καθυστερήσουν χρήματα που περιμένετε ή θα διαπιστώσετε πως μια επένδυση ή μια επαγγελματική προσπάθεια δεν αποδίδουν όσο θα θέλατε. Όμως όσοι είστε οργανωμένοι και επίμονοι θα δρομολογήσετε την επίτευξη ενός στόχου και θα δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται θεαματικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας στις 13 Σεπτεμβρίου θα σας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων και ίσως γίνετε αποδέκτες αρνητικής ή αυστηρής κριτικής. Όσοι χρειάζεστε βοήθεια από το σύντροφό σας ή από ένα συνεργάτη μιλήστε ήρεμα και χωρίς να προβάλετε υπερβολικές απαιτήσεις, για να μην πάρετε αρνητική απάντηση. Προσεγγίστε το άτομο που αγαπάτε ήρεμα και χωρίς εγωισμούς για να το πείσετε να σταθεί δίπλα σας και να σας συμπαρασταθεί σε μια κουραστική κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωση.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων