28 Σεπτεμβρίου – Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

Η δεύτερη έκλειψη του Σεπτεμβρίου είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Κυριακής στις 4:50, στις 4ο 40΄του Κριού ενώ παράλληλα έχουμεΠανσέληνο. Η μέρα επηρεάζεται από το τετράγωνο Άρη Κρόνου και από την αντίθεση του ανάδρομου Ποσειδώνα με τον Άρη. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Αλλαγές και ανακατατάξεις θα φέρει αυτή η έκλειψη σε πολλούς τομείς. Θα προσπαθείτε να διακριθείτε, να δείξετε τη δύναμή σας και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Θα είστε νευρικοί, ανυπόμονοι και η διάθεσή σας θα μεταβάλλεται συνεχώς. Καβγάδες, χωρισμοί αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι συχνό φαινόμενο. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα μιλήσετε για επαγγελματικά σχέδια, όμως να θυμάστε πως ό,τι αρχίσει τώρα μπορεί να μην κρατήσει πολύ ή να παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες.

ΚΡΙΟΙ: Θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι στις 28 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στο ζώδιό σας και θα φτάσετε πολύ κοντά στο χωρισμό αν δεν βρείτε έναν ήρεμο τρόπο να συζητήσετε για τα παράπονά σας. Πιθανός είναι και ένας ξαφνικός έρωτας που θα σας αλλάξει τη ζωή. Το σίγουρο είναι πως έχετε μεγάλη ανάγκη για αλλαγές τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Θα δημιουργήσετε τις ευκαιρίες να απαλλαγείτε από μια φθαρμένη σχέση ή μια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί και θα χτίσετε ένα πιο ενδιαφέρον μέλλον.

ΤΑΥΡΟΙ: Εντάσεις και δυσκολίες στον εργασιακό χώρο θα φέρει η έκλειψη στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου. Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει από γεγονότα που δεν περιμένατε. Ένας νέος συνεργάτης που θα σας αναγκάσει να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας ή καινούριες ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας αγχώσουν και θα σας αποσυντονίσουν προσωρινά. Ίσως ξεσπάσετε τα νεύρα σας στο σύντροφό σας χωρίς να το θέλετε. Επικεντρωθείτε στο στόχο σας και όλα θα πάνε καλά. Φροντίστε το σώμα σας με γυμναστική και σωστή διατροφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ:Η έκλειψη στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου θα επηρεάσει τις κοινωνικές επαφές και ανοίγει νέες προοπτικές στην αισθηματική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Αν έχετε ενοχληθεί από τη συμπεριφορά ενός φίλου θα διακόψετε τη σχέση μαζί του και νέα άτομα θα σας πλησιάσουν φέρνοντας ανανέωση και καινούριες εμπειρίες. Θα συμμετέχετε σε μια συλλογική προσπάθεια που θα διευρύνει το πνεύμα σας. Θα προκύψουν εντάσεις με μέλη της οικογένειας ή θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα του σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:Απρόβλεπτες εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις και να δραστηριοποιηθείτε στις 28 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στον Κριό. Μια αλλαγή πόστου ή δουλειάς θα σας ξεβολέψει αλλά μπορεί να είναι για καλό σας. Ίσως θελήσετε να μεταφέρετε την επαγγελματική σας έδρα στο σπίτι ή θα ανανεώσετε το χώρο. Πρωτότυπες ιδέες αν εφαρμοστούν τώρα θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας. Ελέγξτε το πείσμα και τον εγωισμό σας για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε ήρεμα χωρίς τσακωμούς.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Στις 28 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στον Κριό θα θελήσετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλατε από καιρό. Θα κάνετε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που πιθανόν να σχετίζεται με το εξωτερικό, θα αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι ή θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Μπορεί να μπουν στη ζωή σας άτομα που θα σας αφυπνίσουν. Ευχάριστες εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις. Μην κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Καλύψτε τις υποχρεώσεις σας και κινηθείτε με σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:Κληρονομικά, φορολογικά ή συνταξιοδοτικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο στις 28 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στον Κριό. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κάνετε επικερδείς επενδύσεις, θα ωφεληθείτε από χρήματα μέσω τρίτων, θα πάρετε ένα δάνειο ή ένα ποσό που σας οφείλουν. Χρειάζεται περίσκεψη, η τύχη είναι μαζί σας αλλά μην κάνετε ακρότητες για να αποφύγετε απώλειες. Θα έχετε καλά αποτελέσματα σε όποιο στόχο επικεντρωθείτε και θα δουλέψετε με επιμονή γιατί για εσάς η επιτυχία είναι μονόδρομος.

ΖΥΓΟΙ:Οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες επηρεάζονται άμεσα στις 28 Σεπτεμβρίου από την έκλειψη στον Κριό. Θα κάνετε την επανάστασή σας απέναντι σε έναν απαιτητικό ή αδιάφορο σύντροφο και θα διεκδικήσετε μια πιο όμορφη ζωή, φτάνοντας ακόμα και μέχρι το χωρισμό. Μια αποτυχημένη συνεργασία θα λήξει ξαφνικά και θα σας απασχολήσουν νέες, πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες. Ένας ενθουσιώδης έρωτας θα σας ξεσηκώσει, αλλά μη βιαστείτε να επενδύσετε βασισμένοι στην ανάγκη σας για κάτι διαφορετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Απρόοπτες αλλαγές στον εργασιακό χώρο θα προκύψουν στις 28 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στον Κριό. Θα έχετε περισσότερες αρμοδιότητες, θα φύγουν κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον, θα έρθει ένα καινούριο και γενικά θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε δουλειά ή αν έχετε κουραστεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε ή να εκσυγχρονίσετε το χώρο.

ΤΟΞΟΤΕΣ:Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ανάγκη να ζήσετε έντονα και να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες. Μια ξεχωριστή ερωτική περιπέτεια θα σας μείνει αξέχαστη και θα εκτινάξει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Όσοι όμως προβληματίζεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας μάλλον θα ξεσπάσετε και θα προκαλέσετε μεγάλο τσακωμό ή θα φτάσετε στο χωρισμό. Θέλετε να περνάτε καλά, χωρίς περιορισμούς και θα κάνετε μεγάλη φασαρία σε όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:Αλλαγές στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή θα προκαλέσει η έκλειψη στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσετε για επαγγελματικούς λόγους, ακόμα και να αλλάξετε τόπο διαμονής. Θα αποφασίσετε να ανακαινίσετε το χώρο σας, θα σκεφτείτε να συγκατοικήσετε ή θα έχετε προβλήματα με το συγκάτοικό σας. Δεν θα ανέχεστε παρατηρήσεις, θα είστε νευρικοί και αν προσπαθήσετε τώρα να λύσετε παλιές διαφορές με συγγενείς το πιθανότερο είναι να καταλήξετε να τσακώνεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική ή στην προσωπική σας ζωή θα έχετε στις 28 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στον Κριό. Θα είστε δυναμικοί, δραστήριοι και αισιόδοξοι. Η ικανότητα να εκθέτετε τις ομολογουμένως πρωτότυπες ιδέες σας θα φέρει κοντά σας άτομα πρόθυμα να σας υποστηρίξουν. Θα διευρύνετε τις γνώσεις σας, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά ή θα διοργανώσετε ένα ταξίδι αστραπή. Μια νέα απροσδόκητη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε συναρπαστικό έρωτα ή σε μεγάλη φιλία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η έκλειψη στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου επηρεάζει την πορεία των οικονομικών σας. Θα διεκδικήσετε με αποφασιστικότητα χρήματα που σας χρωστάνε αλλά εύκολα θα ξεπεράσετε τα όρια λόγω της νευρικότητας και της ανυπομονησίας σας. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις στις συναλλαγές σας κι όταν κλείνετε συμφωνίες για να μην έχετε καβγάδες ή απώλειες. Το εισόδημά σας ίσως αυξηθεί ξαφνικά από μια προσωρινή δουλειά ή από μια απρόβλεπτη ευκαιρία. Προσοχή σε παλιά χρέη που εκκρεμούν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων