4 Απριλίου 2015 – Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Απριλίου στις 2:05 πραγματοποιείται ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στις 14ο 24΄του Ζυγού. Η Σελήνη στο Ζυγό, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο και η σύνοδος Ήλου Ουρανού στον Κριό σχηματίζουν με ελάχιστες μοίρες ανοχή ένα εκρηκτικό ταυ τετράγωνο. Ο ανάδρομος Δίας στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τη σύνοδο Ήλιου Ουρανού και εξάγωνο με τη Σελήνη. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) του δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στη 14η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα νιώθετε αδύναμοι ή μόνοι και θα είναι έντονη η έλλειψη της σταθερότητας. Θα αντιμετωπίζετε με καχυποψία τα άτομα που προσπαθούν να εισβάλλουν στη ζωή σας και μπορεί να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που θα θελήσετε να ανακαλέσετε αργότερα. Μην αφήσετε την αναστάτωση που νιώθετε να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

ΚΡΙΟΙ:Η έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου απέναντι από το ζώδιό σας θα φέρει σύγχυση και δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις, τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα και θα διαπιστώσετε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι στον κόσμο του ή θα σας εκνευρίζει με τις παράλογες απαιτήσεις του. Ίσως φταίτε κι εσείς για την ένταση, έχετε πολλά στο μυαλό σας και παρεξηγείστε εύκολα. Μη φτάσετε την κατάσταση στα άκρα, ένας χωρισμός δεν είναι η κατάλληλη λύση.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στις 4 Απριλίου με την έκλειψη στο Ζυγό και ίσως νιώσετε ότι παλεύετε μόνοι ή πως δεν αναγνωρίζουν τις ικανότητες και την προσφορά σας. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για κοινωνικές επαφές και για να συσφίξετε τη σχέση με συναδέλφους. Αν πρέπει σήμερα να συζητήσετε κάποια συνεργασία κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ίσως νομίζετε πως προσπαθούν να σας ξεγελάσουν ή πως δεν υπολογίζουν το δικό σας συμφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι βρίσκεστε σε εμπόλεμη κατάσταση με το σύντροφό σας θα περάσετε πολύ δύσκολα στις 4 Απριλίου με την έκλειψη στο Ζυγό. Θα υπάρχουν παράπονα, γκρίνια και η ανασφάλεια θα κυριαρχεί οδηγώντας σας σε παράλογες συμπεριφορές. Μην αποφασίσετε τώρα για τη συνέχιση ή για το τέλος της σχέσης σας, είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και όταν ηρεμήσετε ίσως αλλάξετε γνώμη. Κάποιοι θα νοσταλγήσετε έναν παλιό έρωτα και θα απομονωθείτε ή θα ζητήσετε συμπαράσταση από έμπιστο φιλικό άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Παλιές διαφορές με μέλη της οικογένειας θα σας απασχολήσουν στις 4 Απριλίου με την έκλειψη στο Ζυγό ή θα αισθανθείτε δυσάρεστα γιατί θα διαπιστώσετε πως κάποιος που αγαπάτε φέρεται ανταγωνιστικά. Προσπαθήστε να βρεθείτε με ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως ενδιαφέρονται για εσάς και αποφύγετε τις διαμάχες γιατί δεν πρόκειται να δικαιωθείτε. Ίσως χρειαστεί να εξυπηρετήσετε κάποιον συγγενή ή θα βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με την έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με τους άλλους και αν δεν ελέγξετε τα συναισθήματά σας θα κοντραριστείτε με συγγενείς ή με γείτονες. Ίσως αναγκαστείτε να περάσετε χρόνο με άτομα που δεν συμπαθείτε. Μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και προσέξτε μήπως αποκαλύψετε χωρίς να το θέλετε ένα μυστικό που θα σας βάλει σε μπελάδες. Αν παρευρεθείτε με συνεργάτες σε μια εκδήλωση εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε δημόσιες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Η έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου θα επηρεάσει την εξέλιξη οικονομικών θεμάτων ή θα σας πιάσει ανασφάλεια για το μέλλον. Μπορεί να εισπράξετε χρήματα από μια συνεργασία ή θα συζητήσετε για μια επαγγελματική συμφωνία. Να κάνετε με προσοχή τις συναλλαγές σας και να αποφύγετε τις σπατάλες για να μην έχετε δυσκολίες αργότερα. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για επενδύσεις και για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Αρκετοί θα καταπολεμήσετε το άγχος σας παρέα με άτομα που θα σας δείξουν την αγάπη τους.

ΖΥΓΟΙ: Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 4 Απριλίου θα σας κάνει ευάλωτους, οξύθυμους και κυκλοθυμικούς. Θα νομίζετε πως οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που αισθάνεστε και μπορεί να φερθείτε άσχημα στο σύντροφό σας ή θα αγανακτήσετε με τα ελαττώματά του και θα θελήσετε να απομακρυνθείτε. Και η σχέση με συνεργάτες μπορεί να κινδυνέψει αν δεν επιστρατεύσετε την ψυχραιμία και τη λογική σας. Ίσως νιώσετε απαισιοδοξία για το μέλλον αλλά θα έχετε κοντά σας αγαπημένα άτομα να σας φτιάξουν το κέφι.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Κούραση, απαισιοδοξία ή αγωνία για το μέλλον θα φέρει η έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου. Θα μετανιώσετε για παλιές αποφάσεις που σας δημιουργούν δυσκολίες στο παρόν ή θα θυμηθείτε συμπεριφορές ανθρώπων που σας πλήγωσαν. Μπορεί να σας έχουν εξαντλήσει οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή σας ταλαιπωρούν κάποια προβλήματα υγείας που καλό είναι να φροντίσετε. Μην αφήσετε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε να μάθουν πληροφορίες για τους φίλους ή για τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου θα αποκαλύψει πληροφορίες ή μυστικά που αφορούν τις φιλικές σας παρέες. Θα διαπιστώσετε πως ένα άτομο δεν είναι όπως νομίζατε, ότι δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας ή πως σας κουτσομπολεύει κρυφά. Ίσως σχηματίσετε λανθασμένη εικόνα για κάποιον που θα γνωρίσετε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να κρίνετε αν δεν μάθετε περισσότερα. Για αρκετούς θα υπάρξει ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους από τα παλιά και να θυμηθείτε διάφορα γεγονότα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:Όσοι δεν έχετε στεριώσει στον επαγγελματικό χώρο θα νιώσετε περίεργα στις 4 Απριλίου με την έκλειψη στο Ζυγό γιατί οι ανώτεροι θα δείχνουν δυσαρεστημένοι από τις προσπάθειές σας ή δεν θα σας ενθαρρύνουν όσο θα θέλατε. Μην αφήσετε τους φόβους σας να μεγαλώσουν. Είναι προτιμότερο να κάνετε δημόσιες σχέσεις ή να συζητήσετε για τα σχέδιά σας με ανθρώπους που ξέρουν να σας καθοδηγήσουν. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια νέα συνεργασία μαζέψτε αρκετές πληροφορίες πριν αποφασίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:Αν είστε καλοπροαίρετοι και υπομονετικοί θα κερδίσετε πολλά από την επαφή σας με συνεργάτες ή φίλους που θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις ή θα βοηθήσουν να μαζέψετε πληροφορίες για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, προκειμένου να αποφασίσετε σωστά. Εκκρεμότητες με σπουδές, νομικά ζητήματα ή με υποθέσεις από το εξωτερικό τώρα θα επανεμφανιστούν και μπορείτε να τις τακτοποιήσετε. Ίσως μοιραστείτε μια χαρούμενη εξέλιξη με αγαπημένα άτομα ή θα υποδεχτείτε ένα φίλο από το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου θα αναμοχλεύσει ανασφάλειες και οικονομικές εκκρεμότητες. Θα είστε απαισιόδοξοι, κακόκεφοι ή επιπόλαιοι και είναι πιθανό να κάνετε λάθη αν προσπαθήσετε βιαστικά να βρείτε λύσεις. Είναι σημαντικό να μη θεωρείτε τους άλλους μόνους υπεύθυνους για όσα συμβαίνουν. Δεχτείτε τις ευθύνες που σας αναλογούν για να νιώσετε πιο δυνατοί και μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από έμπειρα άτομα για να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματά σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων