11 Φεβρουαρίου – Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Λέοντα


Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 2:32 πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στις 22ο 28΄του Λέοντα, Σελήνη, Κρόνος και Ουρανός σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς (με απόκλιση ελάχιστων μοιρών) και ο Ήλιος είναι σε όψη τριγώνου με τον Δία.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο, όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να αποδείξετε την αξία σας στον επαγγελματικό τομέα και να αμείβεστε όπως σας αξίζει ή θα καταστρώσετε σχέδια για να πετύχετε στόχους που δεν καταφέρατε μέχρι σήμερα. Δεν θα αντέχετε καταπιεστικούς εργοδότες, βαρετές ασχολίες και αγνώμονες ή επιπόλαιους συνάδελφους.
Στις σχέσεις ή στον γάμο σας θα διεκδικήσετε καλύτερη συμπεριφορά, θα επαναστατήσετε αν έχετε ανάγκη από περισσότερη ελευθερία και θα ρισκάρετε να τελειώσετε δεσμούς που δεν σας προσφέρουν χαρά. Όσοι είστε μόνοι θα αναζητήσετε ερωτικές περιπέτειες που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας ή θα ξεκινήσετε ερωτική σχέση με πολλά υποσχόμενο άτομο.
Όσοι προσπαθούν να καθυποτάξουν ή να εκμεταλλευτούν άτομα ή ομάδες θα περάσουν δύσκολα γιατί θα έρθουν αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της αλαζονικής συμπεριφοράς και των λαθών τους. Δεν θα υπάρχει διάθεση για συμβιβασμούς, θα προκύπτουν κόντρες, έντονες αντιδράσεις και σίγουρα αυτοί που διεκδικούν ευκαιρίες για διάκριση και βελτίωση της ζωής τους θα τα καταφέρουν.

ΚΡΙΟΙ: Αυξάνεται η πειθώ και η γοητεία σας με την έκλειψη στον Λέοντα, θα προσπαθείτε να επιβληθείτε στο περιβάλλον, θα συμπεριφέρεστε αυταρχικά στον σύντροφό σας και δεν θα αποφύγετε τους καβγάδες. Θα επιδιώκετε να επικρατήσετε σε ομαδικές δραστηριότητες και θα γίνεστε χειριστικοί για να εισπράξετε κολακευτικά σχόλια ή για να διαπιστώσετε τα συναισθήματα του προσώπου που σας ενδιαφέρει, προσέξτε λοιπόν μη γίνετε κουραστικοί.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα διεκδικήσετε μεγαλύτερο μερίδιο ενδιαφέροντος από μέλη της οικογένειας στις 11 Φεβρουαρίου με την έκλειψη στον Λέοντα ή θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε όλες τις εκκρεμότητες σε περιουσιακά θέματα. Θα αναζητήσετε ασφάλεια κοντά σε παλιούς φίλους ή θα επισκεφτείτε την παλιά σας γειτονιά, θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε δικό σας σπίτι για να νιώσετε προστατευμένοι, ίσως συγκατοικώντας με το άτομο που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε επίμονοι, ισχυρογνώμονες και γεμάτοι αυτοπεποίθηση με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου, οι στόχοι σας θα είναι ξεκάθαροι, φιλόδοξοι και δεν θα δέχεστε υποδείξεις. Θα μιλάτε έξω από τα δόντια χωρίς να αντιλαμβάνεστε τη δυσαρέσκεια των συνομιλητών σας, δεν θα ανέχεστε λάθη και συχνά θα γίνεστε φορτικοί προσπαθώντας να κλείσετε καλές συμφωνίες. Προσοχή στα ταξίδια και στους τσακωμούς με συγγενείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Ανασφάλεια για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα φέρνει η έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου, θα αγωνιάτε να διακριθείτε στη δουλειά για να αυξήσετε τα έσοδά σας και είναι πιθανό να σχεδιάσετε μια νέα δραστηριότητα ή θα εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας για να προβληθείτε. Αν πρόκειται να αναλάβετε μια υπεύθυνη θέση μάθετε τις υποχρεώσεις σας για να μην εκτεθείτε, προσοχή σε συναλλαγές, σε δάνεια και οφειλές.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 11 Φεβρουαρίου τονίζει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας, θα νιώθετε δυνατοί και θα ανυπομονείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η προσωπική σας ζωή θα είναι γεμάτη εντάσεις γιατί θα κοντραριστείτε με τον σύντροφό σας αν σας καταπιέζει και είναι πιθανό να χωρίσετε αν φτάσετε σε αδιέξοδο. Θα νοσταλγήσετε μια παλιά αγάπη αλλά θα προχωρήσετε μπροστά αν και μπορεί να επιλέξετε λάθος άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα αφήσετε πίσω παλιές δυσάρεστες εμπειρίες και θα στραφείτε προς νέες πιο ενδιαφέρουσες και παραγωγικές δραστηριότητες, θα βρείτε κίνητρα να ενεργοποιηθείτε με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου για να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες που εμπόδιζαν την πορεία σας προς την επιτυχία. Οργανωθείτε ήρεμα, χωρίς βιασύνη γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην αποφασίσετε σωστά για άτομα και καταστάσεις του παρόντος.

ΖΥΓΟΙ: Ανακατατάξεις στο κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον θα προκαλέσει η έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου, θα προσπαθείτε να μονοπωλείτε το ενδιαφέρον των ατόμων που βρίσκονται κοντά σας, θα βάζετε τα δυνατά σας να προβληθείτε και να αποδείξετε την αξία σας. Θα συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες για να ξεφύγετε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά συχνά θα συμπεριφέρεστε αλαζονικά, απότομα ή με αγένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα ασχοληθείτε με τη ρύθμιση παλιών επαγγελματικών εκκρεμοτήτων και με τα τρέχοντα προβλήματα για να περάσετε στην υλοποίηση νέων σχεδίων με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου. Θα είστε φιλόδοξοι, επίμονοι και θα στοχεύετε σε ηγετικές θέσεις για να αναδείξετε τα προσόντα σας αλλά δεν θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στη δουλειά ή θα προκύψουν οικογενειακά θέματα που θα σας αποσπούν από τις ευθύνες σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την έκλειψη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου νέα φιλόδοξα σχέδια θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό, θα δρομολογήσετε αλλαγές σε σπουδές θέλοντας να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια αλλά οι αποφάσεις σας θα είναι βιαστικές, δεν θα έχετε σωστή κρίση και ίσως ξεκινήσετε πράγματα που δεν θα σας εκφράζουν στο μέλλον. Μπορεί να νιώσετε έντονα συναισθήματα για άτομο από μακριά ή θα οργανώσετε ένα ταξιδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα επιδιώξετε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο οικονομικών θεμάτων για να νιώσετε ανεξάρτητοι με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου, θα τακτοποιήσετε φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα και θα ρυθμίσετε δάνεια, οφειλές προς τρίτους και τις διαφορές με τον σύντροφό σας αν έχετε κοινές δραστηριότητες. Ο φόβος για απώλειες και η πίκρα για παλιά λάθη ίσως σας οδηγήσει σε παράτολμες και απερίσκεπτες ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Έναν έντονο ξαφνικό έρωτα ή μια παλιά αγάπη θα φέρει η έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου, θα είστε δυναμικοί, ενθουσιώδεις και θα χαίρεστε την κάθε στιγμή, η ανάγκη σας για αλλαγές θα είναι αιτία διαπληκτισμών με έναν σύντροφο που δεν κατανοεί τις επιθυμίες σας και αρκετοί θα χωρίσετε αυτό το διάστημα. Δεν θα δεσμεύεστε, θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο όπου παρευρίσκεστε και θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Φεβρουαρίου θα σας ξυπνήσει την ανάγκη να είστε πιο παραγωγικοί, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να κάνετε πιο όμορφη τη ζωή σας. Δεν αντέχετε τις κουραστικές υποχρεώσεις, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την θέση σας στον επαγγελματικό χώρο και αρκετοί θα ψάξετε για άλλη δουλειά με καλύτερες συνθήκες ή θα βάλετε όρια σε συνεργάτες για να μη σας καταπιέζουν, φροντίστε όμως και την υγεία σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων