21 Αυγούστου – Έκλειψη Ήλιου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα


Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 20:30 την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 28ο 52΄του Λέοντα και συμμετέχουν ο Ουρανός και ο Κρόνος, σε όψη τριγώνου με τη σύνοδο Ήλιου Σελήνης. Οι αλλαγές θα γίνονται με πάθος και αποφασιστικότητα, όμως δεν θα λείπουν οι εντάσεις, οι μονομερείς ενέργειες και οι συγκρούσεις με όσους παραμένουν κολλημένοι σε συντηρητικούς ή αναποτελεσματικούς τρόπους δράσης.
Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, Κριοί και Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα επικεντρωθείτε στα κέρδη που μπορείτε να έχετε, όχι μόνο στα υλικά αποκτήματα αλλά κυρίως στο να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Σχέσεις και συνεργασίες που δίνουν περισσότερα προβλήματα παρά χαρές θα τερματιστούν αυτό το διάστημα γιατί δεν έχετε περιθώρια για περισσότερες ταλαιπωρίες και χάσιμο χρόνου.
Νέοι έρωτες θα προκύψουν με άτομα που σας εμπνέουν σταθερότητα αλλά παράλληλα θα μοιράζεστε έντονες, ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Δεν θα αντέχετε τη μιζέρια, τις μπερδεμένες καταστάσεις και την αδυναμία.
Οι επαγγελματικοί στόχοι θα είναι φιλόδοξοι, θα παίρνετε πολλές πρωτοβουλίες, θα λέτε με θάρρος την άποψή σας και θα ξεπερνάτε με πείσμα τα εμπόδια. Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας ή δεν είστε ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε μια νέα δραστηριότητα, όμως για να πετύχετε πρέπει να είστε ήρεμοι, να αποφύγετε τα ρίσκα και τη βιασύνη.

ΚΡΙΟΙ: Θα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, θα επιλέγετε άτομα με στυλ και προσωπικότητα αλλά θα έχετε διάθεση κυρίως να μαζέψετε εμπειρίες και όχι να δεσμευτείτε πριν γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ένας έρωτας από το παρελθόν θα εμφανιστεί ξανά θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά του μαζί σας αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες να συγκινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα βάλετε στόχο να ρυθμίσετε όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας με την έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου, θα αποφασίσετε να μετακομίσετε σε έναν πιο άνετο χώρο ή θα σκεφτείτε να κάνετε δική σας οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα μέλος της οικογένειας που περνά δυσκολίες αλλά θα αρνηθείτε να επωμιστείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν και θα βάλετε όρια σε όποιον σας πιέζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου ενισχύει τις επικοινωνιακές ικανότητές σας, θα φέρει ευκαιρίες για ταξίδια που ίσως συνδυάζονται με επαγγελματικά ραντεβού, οι νέες συμφωνίες που θα κλείσετε θα είναι συμφέρουσες και θα υπερασπίζεστε με πείσμα τα δικαιώματα και τις απόψεις σας. Θα κάνετε καλή εντύπωση στα άτομα που είναι κοντά σας αρκεί να μην προσπαθείτε συνέχεια να τους πείσετε ότι τα επιχειρήματά σας είναι σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Μπορεί να εισπράξετε χρήματα που σας όφειλαν, θα βρείτε δουλειά, θα πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες στον εργασιακό χώρο ή θα ξεκινήσετε μια δραστηριότητα στις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα. Θα είστε αποφασισμένοι να τακτοποιήσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν για να απαλλαγείτε από το άγχος των οικονομικών, πρέπει όμως να θυμάστε πως οι αψυχολόγητες ή βιαστικές ενέργειες δημιουργούν προβλήματα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα είστε θαρραλέοι, επικοινωνιακοί, δραστήριοι και ανυπόμονοι με την έκλειψη στο ζώδιό σας στις 21 Αυγούστου, όταν καθυστερούν να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σας θα εκνευρίζεστε και μπορεί να ξεσπάτε στα πρόσωπα που αγαπάτε. Με τον σύντροφό σας θα κάνετε μια νέα αρχή αν ακόμα τον βρίσκετε γοητευτικό, όσοι όμως βρίσκεστε σε σχέσεις χωρίς ουσιαστική επικοινωνία, θα χωρίσετε χωρίς ενδοιασμούς και θα βρείτε νέα αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα συνειδητοποιήσετε πως όχι μόνο δεν μπορείτε να στηρίζεστε σε κάποιους ανθρώπους αλλά κυρίως σας επηρεάζουν αρνητικά και με την έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου θα τους απομακρύνετε για να ησυχάσετε. Για λίγες μέρες θα απέχετε από όλες τις υποχρεώσεις για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και μετά θα πάρετε ως συνήθως πολλές πρωτοβουλίες για να πετύχετε σε σύντομο διάστημα όλους τους φιλόδοξους στόχους σας.

ΖΥΓΟΙ: Θα τραβάτε πάνω σας τα βλέμματα με την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και με τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις σας από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα αλλά δεν θα αποφύγετε κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις και θα διαπληκτίζεστε συχνά με τα άτομα που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας. Ένας παλιός φίλος θα εμφανιστεί ξαφνικά, οι προσκλήσεις για εξόδους θα είναι πολλές, θα είστε υπερκινητικοί και εύθικτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση θα φέρει η έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου, μια πρόταση από έναν παλιό συνεργάτη θα ανοίξει νέες προοπτικές αλλά ίσως υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και προβάλετε απαιτήσεις που θα ενοχλήσουν άτομα του χώρου που κινείστε. Όσοι θέλετε να αρχίσετε μια δική σας δραστηριότητα σκεφτείτε το πολύ καλά και ενημερωθείτε για όλα πριν αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο και χρήματα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου θα τονίσει την επιθυμία σας για γνώση, εμπειρίες και περιπέτειες. Θα αποφασίσετε να παρακολουθήσετε σεμινάρια, θα αρχίσετε μεταπτυχιακό, μια ξένη γλώσσα, νομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν απαιτώντας να κλείσετε εκκρεμότητες για να μπορέσετε να ανοίξετε νέους κύκλους αλλά πρέπει να επιλέξετε με ψυχραιμία χωρίς ανυπομονησία και άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Παλιές οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και οι τρέχουσες υποχρεώσεις θα είναι δυσβάσταχτες με την έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου κυρίως γιατί δεν αντέχετε να παραμένετε εγκλωβισμένοι σε αγχωτικές καταστάσεις. Θα έχετε ευκαιρία να ρυθμίσετε τις οφειλές σας ή θα οργανώσετε μια νέα δραστηριότητα που θα φέρει κέρδη, θα διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλονται αλλά προσέξτε μήπως αναλωθείτε σε ανώφελες αντιδικίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα είστε το μήλο της έριδας από παλιούς και νέους έρωτες με την έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου, θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις και θα δημιουργηθούν μπερδέματα στην προσωπική σας ζωή. Οι νέες γνωριμίες θα σας φαίνονται ενδιαφέρουσες και δεν θα αντιστέκεστε στους πειρασμούς αλλά θα προασπίζεστε την ελευθερία σας, όσοι όμως είστε ήδη ερωτευμένοι θα βάλετε πιο γερά θεμέλια στη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου θα επιθυμείτε διακαώς να κάνετε αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας και θα αφιερώνετε πολύ χρόνο και ενέργεια στην υγιεινή διατροφή, στην άσκηση και σε ό,τι σας δίνει ευχαρίστηση. Φιλόδοξα σχέδια για επαγγελματική άνοδο θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό, θα έχετε εμπιστοσύνη στις ιδέες και στις ικανότητές σας αλλά για να πετύχετε θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση.

Σχόλια

Claire 18/8/2017 12:50:57 πμ
Πολυ ωραιο αρθρο εχω στο γεννεθλιο τετραγωνο αρη στον ταυρο με ουρανο στις 28λεωντα συνοδο με κληρο της τυχης.(8ος 11ος)
Claire 18/8/2017 12:50:49 πμ
Πολυ ωραιο αρθρο εχω στο γεννεθλιο τετραγωνο αρη στον ταυρο με ουρανο στις 28λεωντα συνοδο με κληρο της τυχης.(8ος 11ος)
Administrator 18/9/2017 1:32:37 πμ
Να καλοδέχεστε τις αλλαγές, μπορεί να ανοίξουν προοπτικές που δεν έχετε σκεφτεί. Θέματα 8ου και 11ου ίσως έρθουν στο προσκήνιο μήνες μετά την έκλειψη, όλοι λένε πως το τετράγωνο είναι σκληρή όψη, εγώ βλέπω πάντα την ευκαιρία σε κάθε πρόβλημα. Εύχομαι τα καλύτερα...

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων