26 Φεβρουαρίου – Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στους Ιχθύς


Το απόγευμα της Κυριακής στις 4:58 πραγματοποιείται δακτυλιοειδής έκλειψη Ήλιου στις 8ο 12΄των Ιχθύων, ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν σύνοδο. Θα επικρατεί σύγχυση, θα δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από τα ψέματα, οι νέοι έρωτες θα έχουν μεγάλη δόση υπερβολής και η φαντασία θα παίζει τα δικά της παιχνίδια.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 8η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα είστε επιρρεπείς σε σπατάλες όχι μόνο χρημάτων αλλά και ψυχικής ενέργειας, θα έχετε ρομαντική διάθεση, ανιδιοτέλεια, θα εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και θα φροντίζετε με τρυφερότητα τα άτομα που αγαπάτε. Θα δυσκολεύεστε όμως να βάλετε όρια και μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τις καλές σας προθέσεις.
Θα αποκαλυφθούν πράξεις που γινόντουσαν πίσω από την πλάτη σας, θα διαρρεύσει ένα μυστικό που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση ή θα παρασυρθείτε από τον αυθορμητισμό σας και θα πείτε λόγια που θα μετανιώσετε αργότερα.
Θα έχετε έντονη επιθυμία να κάνετε ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να αλλάξετε δουλειά. Η κρίση σας θα είναι υποκειμενική, θα ενθουσιάζεστε εύκολα και αν δεν προσέξετε θα πέσετε σε παγίδα, θα κάνετε λανθασμένες επιλογές ή θα πάρετε βιαστικές αποφάσεις που δεν θα βασίζονται στη λογική.
Είναι προτιμότερο να καθυστερήσετε λίγο την υλοποίηση αλλαγών στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί.

ΚΡΙΟΙ: Οι σκέψεις σας θα είναι μπερδεμένες, θα έχετε άγχος και αγωνία για το μέλλον στις 26 Φεβρουαρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, ίσως ανακαλύψετε πως κάποιος σας έχει πει ψέματα, σας έχει συκοφαντήσει ή πως δεν έχει καλές προθέσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να παραμερίσετε τις ανασφάλειες και να οργανωθείτε για να καταφέρετε να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες για την προσωπική και την επαγγελματική επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα ενθουσιαστείτε με νέες γνωριμίες που θα προκύψουν από τις 26 Φεβρουαρίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα ποντάρετε στην εκτίμηση και στην βοήθειά τους αλλά ίσως απογοητευτείτε αργότερα αν δεν τσεκάρετε προσεκτικά ποιους εμπιστεύεστε. Μια φιλική σχέση κρύβει ερωτισμό που θα έρθει στην επιφάνεια αυτές τις μέρες όμως δεν πρέπει να μιλάτε πολύ για να μην εκτεθείτε και να προφυλαχτείτε από κακοπροαίρετους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα επιδιώξετε να κατοχυρώσετε κάποια δικαιώματα στη δουλειά με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 Φεβρουαρίου, θα έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια για την επαγγελματική σας καταξίωση αλλά δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε ρεαλιστικά και ίσως κάνετε λάθη στην επιλογή των στόχων. Πρέπει να προσέχετε αυτό το διάστημα κάποιους που επιβουλεύονται τη θέση σας ή σας διαβάλλουν και εξετάστε λεπτομερώς τους όρους κάθε νέας συμφωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα μιλήσετε με πολύ κόσμο για τα μελλοντικά σας σχέδια με την έκλειψη στους Ιχθύς από τις 26 Φεβρουαρίου, θα επιθυμείτε διακαώς να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια αλλά και να είστε χρήσιμοι στους άλλους με τις γνώσεις και την προσφορά σας. Μπορεί τα σχέδιά σας να μην είναι εφαρμόσιμα γιατί θα παρασύρεστε από τον αλτρουισμό και από τη ρομαντική σας διάθεση, γι’ αυτό αποφύγετε τα περιττά λόγια και τις επιπόλαιες κινήσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε εκκρεμείς λογαριασμούς και οφειλές με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 Φεβρουαρίου, το άγχος σας θα αυξηθεί και θα καταφύγετε σε ανορθόδοξους τρόπους για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Θα συζητήσετε για μια νέα δραστηριότητα ή για ένα δάνειο, αλλά δεν πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες χωρίς να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους για να μην εξαπατηθείτε από κάποιο επιτήδειο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Σχέσεις και συνεργασίες θα περάσουν από δοκιμασίες με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας στις 26 Φεβρουαρίου, όσοι είστε πολύ ερωτευμένοι θα αφοσιωθείτε στα σχέδια για το κοινό σας μέλλον ενώ αρκετοί θα έχετε αμφιβολίες για τα συναισθήματα και την πίστη του ατόμου που αγαπάτε. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να σταθεροποιήσετε τις προβληματικές σχέσεις και οι νέες αγάπες θα σας ανεβάσουν στα σύννεφα πολύ εύκολα.

ΖΥΓΟΙ: Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 Φεβρουαρίου θα μεγαλώσει τις ανασφάλειές σας, θα νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα αναζητήσετε νέα ελπιδοφόρα σχέδια για να αντλήσετε δύναμη και αισιοδοξία. Θα βοηθάτε τους συνεργάτες σας και θα τους υποστηρίζετε αλλά δεν θα μπορείτε να τους κάνετε να πειθαρχήσουν, ίσως εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας και αν δεν βάλετε όρια θα επιβαρυνθεί η υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα είστε ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και εκδηλωτικοί με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 Φεβρουαρίου, θα δείχνετε τρυφερότητα στα παιδιά και στον σύντροφό σας, δεν θα αντέχετε την κριτική και θα αναζητάτε επιβεβαίωση και σταθερότητα. Οι έρωτες αυτών των ημερών θα έχουν μεγάλη δόση υπερβολής, θα δοθούν υποσχέσεις που δεν θα κρατηθούν ή θα είναι μονόπλευροι, γι’ αυτό προτιμήστε να εκτονώσετε αλλού την δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα περνάτε αρκετό χρόνο στην ασφάλεια του σπιτιού σας με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 Φεβρουαρίου παρέα με συγγενείς και αγαπημένους φίλους, θα συζητάτε για όσα σας απασχολούν ή σας πληγώνουν αλλά πρέπει να προσέχετε να μην αποκαλυφθούν μυστικά που θα σας εκθέσουν. Οι οικογενειακές σχέσεις θα διαταραχτούν από παράπονα που θα εκφραστούν έντονα ή θα έχετε διαφωνίες για κληρονομικά και οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα έχετε ισχυρή διαίσθηση, πολλή γοητεία αλλά μειωμένη λογική από τις 26 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα κάνετε πολλά σχέδια για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία αλλά θα δυσκολεύεστε να τα εφαρμόσετε γιατί δεν θα μπορείτε να οργανωθείτε και θα χάνετε χρόνο σε ονειροπολήσεις. Η επικοινωνία με συγγενείς και αδέλφια θα σας φέρει πιο κοντά γιατί θα δείξετε κατανόηση για τα προβλήματά τους κι εκείνοι θα σας προσέχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 Φεβρουαρίου αλλά θα δυσκολεύεστε να οργανωθείτε ή να βάλετε προτεραιότητες αφού τα πρακτικά θέματα θα σας κάνουν να βαριέστε. Θα μιλήσετε για νέες συνεργασίες αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, φροντίστε πρώτα να αδειάσετε το μυαλό σας από περιττές έννοιες και μη χαλάτε άσκοπα χρήματα και ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Αλλαγές στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή σηματοδοτεί η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 26 Φεβρουαρίου αν και δεν θα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε ποια είναι για εσάς τα απαραίτητα βήματα που θα οδηγήσουν στην εκπλήρωση των ονείρων σας. Έρωτες παλιοί και νέοι θα δώσουν τροφή στη φαντασία σας αλλά τα σχέδια που θα κάνετε για το μέλλον της σχέσης σας ίσως αποδειχτούν ανεδαφικά ή θα ερωτευτείτε ακατάλληλο άτομο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων