7 Αυγούστου – Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο


Στις 20:10 την Δευτέρα 7 Αυγούστου πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης στις 15ο 25΄ του Υδροχόου και η σύνοδος Ήλιου Άρη σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη. Θα προσπαθείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας έχουν κουράσει, θα λέτε αυτά που πραγματικά σκέφτεστε χωρίς να υπολογίζετε τις επιπτώσεις και θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη δουλειά ή στα προσωπικά σας.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στη 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Η ανυπομονησία να προλάβετε να κάνετε πολλά πράγματα θα οδηγήσει σε παραλείψεις, το άγχος θα σας κάνει νευρικούς και θα αντιδράτε παράλογα όταν συναντάτε εμπόδια ή όταν κάποιος σας φέρνει αντιρρήσεις. Αν προγραμματίσετε ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σας δεν θα πιστεύετε πόσο θετικά εξελίσσονται όλα, αφού θα έχετε πολλή ενέργεια, αισιοδοξία και έξυπνες ιδέες.
Αν δράσετε παρορμητικά δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πολύ σύντομα θα νιώσετε εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε πιο πολύ για να τελειώσετε με κάποιες εκκρεμότητες, αλλά δεν θα επιτρέψετε σε συνεργάτες να σας κριτικάρουν, θα φέρεστε συχνά εγωιστικά και θα διεκδικείτε με πάθος το δίκιο σας.
Στον ερωτικό τομέα όλα μπορούν να συμβούν, ερωτικές περιπέτειες, επανασυνδέσεις αλλά και επεισοδιακοί χωρισμοί. Δεν θα παραμείνετε σε προβληματικές σχέσεις, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε ασαφείς καταστάσεις και αν δεν μπορείτε να περνάτε καλά με τον σύντροφό σας θα αρχίσετε να βγαίνετε με άλλα άτομα μέχρι να βρείτε κάποιον να σας εμπνέει.

ΚΡΙΟΙ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας για να μην εκτεθείτε δημόσια και για να αποφύγετε επικριτικά σχόλια στις 7 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα ή σε έναν σύλλογο θα προκαλέσει αναστάτωση, τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα περιμένατε, θα νιώσετε ότι καταπιέζεστε από κανόνες που προσπαθούν να σας επιβάλλουν και θα επαναστατήσετε, κάποιοι θα τσακωθείτε με φίλους και ίσως διακόψετε τις επαφές.

ΤΑΥΡΟΙ: Με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου θέματα καριέρας θα ανακινηθούν και θα χρειαστεί να παλέψετε για να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Θα διαφωνήσετε με έναν αυστηρό προϊστάμενο ή με συνάδελφους που θα θελήσουν να σας φορτώσουν με περισσότερες υποχρεώσεις, θα κάνετε πολλές θυσίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα αντιμετωπίζετε με υπεροψία τις παρατηρήσεις των ατόμων που έχουν άλλες απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, στη φιλοσοφία και στην επαγγελματική σας πορεία με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου, οι προκλήσεις θα σας τραβούν σαν μαγνήτες, οι αποφάσεις σας θα είναι παρορμητικές και δεν θα είσαστε σε θέση να κινηθείτε ψύχραιμα. Μπορεί να σκεφτείτε να ζήσετε στο εξωτερικό, θα αρχίσετε σπουδές ή σεμινάρια για να έχετε πιο πολλά εφόδια αλλά θα σας κουράσει η υπερένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να βάλετε σε τάξη το χάος που θα φέρει σε οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά θέματα η έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου γιατί ό,τι είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα θα σας απασχολήσει έντονα απαιτώντας λύσεις. Οι παλιές οφειλές, τα δάνεια, οι διαφωνίες με τον σύντροφό σας για κοινά συμφέροντα είναι πηγή άγχους αλλά θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες αν πάψετε να εθελοτυφλείτε και δράσετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Μπερδέματα, καβγάδες, χωρισμούς και συναισθηματική φόρτιση φέρνει από τις 7 Αυγούστου η έκλειψη στον Υδροχόο, οι προτεραιότητές σας θα αλλάξουν, η συμπεριφορά σας θα είναι απότομη, εγωιστική, θα νιώθετε την ανάγκη να προστατέψετε τα δικαιώματα και την ελευθερία σας. Μπορεί να αποφασίσετε παρορμητικά να απαλλαγείτε από άτομα που σας αγχώνουν, αλλά για να μη το μετανιώσετε προσπαθήστε πρώτα να συνεννοηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου θα γίνετε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, θα ακολουθείτε απλούστερες διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων και προσηλωθείτε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Θα είστε αυστηροί με τους συνεργάτες σας, η διάθεσή σας θα αλλάζει συχνά, θέλετε να πετύχετε πολλά σε σύντομο χρόνο και δεν θα αντιστέκεστε στις προκλήσεις φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και τη διατροφή σας.

ΖΥΓΟΙ: Θα ανησυχείτε για τα παιδιά σας και για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου αλλά θα εκφράζετε την αγωνία σας με επιπλήξεις και αυστηρή κριτική. Μια παλιά αγάπη θα αναστατώσει τη ζωή σας αλλά έχετε αποφασίσει να μην κρατήσετε στη ζωή σας ανθρώπους που δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σας ή που σας δημιουργούν προβλήματα και θα ασχοληθείτε κυρίως με κάποιες νέες αξιόλογες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα επανεξετάσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς από τις 7 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο, μπορεί να θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε μετακομίζοντας ή βάζοντας φρένο σε κάποια άτομα που προσπαθούν να ελέγξουν τη ζωή σας. Θα αλλάξετε κάποια πράγματα στον χώρο σας για να γίνει πιο άνετος, μπορεί να αξιοποιήσετε ακίνητα, όμως θα έχετε κάποιες οικογενειακές διαφωνίες ή προβλήματα με τον συγκάτοικό σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η συμπεριφορά σας θα είναι επιθετική ή αλλοπρόσαλλη από τις 7 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο γιατί θα επιμένετε με πείσμα στις απόψεις σας, οι διαφωνίες θα είναι συχνές και μπορεί να γίνουν αιτία να απομακρυνθούν προσφιλή πρόσωπα από τη ζωή σας. Αν θέλετε να κάνετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα να μην είστε ανυπόμονοι γιατί δεν θα προβλέψετε πιθανές δυσκολίες ή θα κάνετε λάθη λόγω του μεγάλου ενθουσιασμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα κάνετε ριψοκίνδυνα σχέδια για να αυξήσετε τα έσοδά σας ποντάροντας στις ικανότητές σας με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου, θα θελήσετε να ρυθμίσετε οφειλές και υποχρεώσεις για να πάψετε να ταλαιπωρείστε αλλά ίσως κάνετε αψυχολόγητες ενέργειες που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Διαχειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία τα χρήματά σας, μη δανειστείτε για κανένα λόγο και να σκέφτεστε με τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Με την έκλειψη στο ζώδιό σας στις 7 Αυγούστου θα είσαστε ασυγκράτητοι, δεν θα χάνετε ευκαιρία να επιδείξετε τα ταλέντα, τις γνώσεις και τη δύναμή σας, δεν θα χάνετε ευκαιρία να πετύχετε νέους στόχους ενώ παράλληλα θα ολοκληρώσετε παλιές υποθέσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Θα κάνετε πολλές αλλαγές και στην προσωπική σας ζωή, νέοι έρωτες θα πάρουν τη θέση σχέσεων που σας έχουν κουράσει και δεν σας ικανοποιούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα κάνετε απολογισμό της πορείας και των προσπαθειών σας με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου, θα μετρήσετε τα άτομα που μπορείτε να εμπιστεύεστε και ίσως απομονωθείτε για ένα διάστημα προκειμένου να ξεκουραστείτε και να ανασυγκροτηθείτε. Θα οργανώσετε τα επόμενά σας σχέδια με περισσότερο ζήλο από ό,τι συνήθως, θα είσαστε γεμάτοι ανυπομονησία αλλά οι παρορμητικές κινήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων