10 Μαΐου – Πανσέληνος στον Σκορπιό


Στις 23:42 την Τετάρτη 10 Μαΐου πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 20ο 24΄ του Σκορπιού και ο Ερμής σχηματίζει όψη συνόδου στον Κριό με τον Ουρανό. Θα νιώθετε αβεβαιότητα για κάποια οικονομικά θέματα και ανησυχία για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής.
Δεν θα εκδηλώνετε το άγχος σας, θα είστε εσωστρεφείς, απαισιόδοξοι και θα προτιμάτε να μένετε μόνοι για να αντιμετωπίσετε όσα σας απασχολούν ή θα συζητάτε με ελάχιστα άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα.
Αν μείνετε ψύχραιμοι θα βρείτε τι πραγματικά φταίει που καθυστερούν οι εξελίξεις και θα αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε κάποιες καταστάσεις που έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Παρθένοι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του δεύτερου και στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Όσοι είστε σε φάση αλλαγών προσπαθήστε να μην κάνετε τώρα ξεκινήματα και επενδύσεις γιατί μάλλον αργότερα θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε τις επιλογές σας. Η επιθυμία σας για σταθερότητα δεν πρέπει να προκαλέσει βιαστικές αποφάσεις, είναι καλύτερο να κάνετε ανασκόπηση των σχεδίων σας εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια πριν περάσετε στη δράση.
Η καταπίεση και ο θυμός μπορεί να προκαλέσουν ρήγματα στις προσωπικές σχέσεις, δεν θα πείθεστε εύκολα από τους συνομιλητές σας αλλά θα πρέπει να είστε διαλλακτικοί για να μη στεναχωρήσετε τον σύντροφό σας.
Η σύνοδος Ερμή Ουρανού φέρνει διαύγεια, διαίσθηση, δημιουργικές ιδέες και αστραπιαίες αντιδράσεις. Μια υπόθεση θα λυθεί ξαφνικά, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένο άτομο ή από έναν συνεργάτη, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε ασυνήθιστες γνωριμίες.
Ωφελούνται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Λέοντες και Τοξότες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ένας έρωτας θα γεννηθεί σε περίεργες συνθήκες, ένα σχέδιο θα αποφέρει κέρδη, θα διακριθείτε στη δουλειά ή σε ένα αγώνισμα.

ΚΡΙΟΙ: Θα αυξηθεί το άγχος σας για το αν επαρκεί το εισόδημά σας για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις σας με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου και θα επηρεαστεί πολύ η διάθεσή σας που θα μεταβάλλεται διαρκώς. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε άμεσα ένα κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα που είχατε από παλιά σε εκκρεμότητα, αλλά μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες γιατί αντί να αυξήσετε τα έσοδά σας μπορεί να έχετε απώλειες.

ΤΑΥΡΟΙ: Κρυφά πάθη, προβλήματα στη μόνιμη σχέση σας και κάποιες βαθιές επιθυμίες για αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 10 Μαΐου, δεν θα μπορείτε να κρατήσετε εύκολα ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει και ίσως ενδώσετε σε πειρασμούς που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. Οι έρωτες που έχουν δοκιμαστεί θα εδραιωθούν και θα ζήσετε πολύ δυνατές εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένας παλιός συνεργάτης θα επανέλθει με νέα επαγγελματική πρόταση με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα ανησυχείτε για την αποτελεσματικότητα των μεθόδων σας, θα νιώθετε μπερδεμένοι ή κουρασμένοι. Ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι στον επαγγελματικό χώρο κινούνται υπόγεια εναντίον σας, δεν θα κοινοποιείτε τα σχέδιά σας και θα προσπαθήσετε να κάνετε επιλογές στηριγμένοι στη λογική για να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Έντονες ερωτικές στιγμές θα απολαύσετε με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα πραγματοποιήσετε επιτέλους κρυφές επιθυμίες και δεν θα νοιάζεστε για το αν η σχέση που θα ξεκινήσετε είναι παράνομη ή αν θα έχει καλές προοπτικές. Το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας θα αναζωπυρωθεί αν είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, ίσως αποφασίσετε να μοιραστείτε μαζί του κάποιο παλιό μυστικό ή θα μιλήσετε για το μέλλον.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Οικογενειακές διαφωνίες ή το πρόβλημα ενός συγγενή θα σας αναστατώσουν με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, μπορεί να μάθετε μια αλήθεια που θα αλλάξει τη γνώμη σας για ένα άτομο ή θα σας φορτίσει συναισθηματικά. Όσοι χρειάζεστε ασφάλεια και θαλπωρή θα περάσετε χρόνο με άτομα που αγαπάτε μιλώντας για παλιές καλές εποχές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα δυσκολεύεστε να δράσετε με τη λογική και θα παρασύρεστε από αυτά που αισθάνεστε με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, όμως θα είστε περιγραφικοί, θα μιλάτε με στόμφο και ένταση και θα μαγνητίζετε τους συνομιλητές σας. Ίσως επισκεφτείτε την ιδιαίτερη πατρίδα σας, θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με συγγενείς αλλά παράλληλα θα προσπαθήσετε να πετύχετε έναν επαγγελματικό στόχο που θα βελτιώσει τα έσοδά σας.

ΖΥΓΟΙ: Θα νιώθετε πεσμένοι ψυχολογικά με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου και δεν θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας με αποτέλεσμα να έχετε κάποιες απώλειες ή δεν θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παλιές οφειλές επειδή θα κάνετε σπατάλες που θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει. Μην αφήσετε τον φόβο για το μέλλον να θολώσει το μυαλό σας, πρέπει να είστε ήρεμοι για να καταφέρετε να μεγαλώσετε το εισόδημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα είστε κυκλοθυμικοί, ευάλωτοι και η ανασφάλεια θα σας ταλαιπωρεί με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα φερθείτε αλαζονικά ή απότομα στον σύντροφό σας αν δεν σας ικανοποιεί η συμπεριφορά του και οι ερωτευμένοι θα αφεθείτε στο πάθος για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μια παλιά αγάπη θα εμφανιστεί ξανά για να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία ή θα περάσετε πολύ χρόνο αναπολώντας χαρούμενα περιστατικά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα αυξηθούν ανασφάλειες και φοβίες με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα είστε εύθικτοι, κυκλοθυμικοί και θα επιβαρύνετε την υγεία σας αν δεν κάνετε προσπάθειες να αποτοξινωθείτε σωματικά και ψυχικά. Συχνά θα μένετε μόνοι κάνοντας αυτοκριτική, θα νοσταλγείτε έναν παλιό έρωτα ή θα σκέφτεστε τρόπους να λύσετε κάποια επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν αλλά θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα διστάζετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, θα φέρεστε αλλοπρόσαλλα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου και θα είστε καχύποπτοι. Τα μυστικά σας μπορεί να διαρρεύσουν και θα έρθετε σε δύσκολη θέση, μια παλιά φιλία ίσως εξελιχθεί σε παθιασμένο έρωτα, οι νέες γνωριμίες θα έχουν μυστήριο και γοητεία αλλά δεν αποκλείεται κάποιος να σας βοηθήσει να δικτυωθείτε και να προωθήσετε τη δουλειά σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα προσπαθήσουν να σας φορτώσουν περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά ή θα διαπιστώσετε πως σας υπονομεύουν με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, ο φόβος ότι θα αποτύχετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας θα σας κάνει νευρικούς και ίσως χάσετε ευκαιρίες λόγω της απαισιοδοξίας σας. Ένας εργοδότης από τα παλιά θα προτείνει να συνεργαστείτε ξανά ή θα καταστρώσετε σχέδια για μια πιο επικερδή δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα επιθυμείτε διακαώς να αλλάξετε πορεία στην επαγγελματική ή στην προσωπική σας ζωή με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα κυνηγάτε έντονες εμπειρίες και θα δυσκολεύεστε να επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα που εκκρεμούν, στις σπουδές, σε νομικές αντιδικίες και σε εμπορικές συναλλαγές. Αν ο σύντροφός σας βρίσκεται μακριά θα σας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη και κάποιοι θα αναπολείτε έναν έρωτα που έληξε άδοξα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων