11 Απριλίου – Πανσέληνος στον Λέοντα


Στις 8:08 το πρωί της Τρίτης 11 Μαρτίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 21ο 32΄ του Λέοντα που επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τους Κριούς και τους Τοξότες που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα αναδείξετε τον δυναμισμό, τη γοητεία σας, θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τη θέση σας στη δουλειά ή να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο για να κερδίσετε πιο πολλά χρήματα. Αρκεί να μείνετε προσγειωμένοι και να ξέρετε ακριβώς τι μπορείτε να καταφέρετε γιατί εύκολα θα υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.
Θα υπάρχουν αρκετές διαφωνίες με συνεργάτες ή με τον σύντροφό σας, θα εκνευρίζεστε όταν δεν καταφέρνετε να επιβάλετε τις απόψεις σας και θα συμπεριφέρεστε εγωιστικά. Αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας θα δείξετε κατανόηση αλλά αν πειστείτε πως δεν υπάρχουν αρκετά σημεία επαφής θα φύγετε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τα φλερτ θα είναι πολύ έντονα αυτή την περίοδο και στόχος σας θα είναι να περάσετε καλά στο παρόν, όχι απαραίτητα να βρείτε σύντροφο για όλη σας τη ζωή. Θα ασχοληθείτε με ένα χόμπι, με τον αθλητισμό, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας, θα είστε αισιόδοξοι αλλά δεν θα χάνετε ευκαιρία να προβληθείτε.

ΚΡΙΟΙ: Αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα φέρει η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 11 Απριλίου που θα είναι τα όπλα σας στις παρέες και στις ερωτικές διεκδικήσεις. Οι ερωτευμένοι ίσως αναθερμάνετε τη σχέση σας με νέες δραστηριότητες και ξένοιαστες συζητήσεις, όμως δεν θα αποφύγετε κάποιες στιγμές έντασης αν προσπαθήσετε να επιβάλετε τη γνώμη σας. Νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση σας περιμένουν, θα χαλαρώσετε με άτομα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα δίνετε απλόχερα αγάπη, φροντίδα και στήριξη στα μέλη της οικογένειάς σας με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα πάρετε πρωτοβουλία να λύσετε τα θέματα ενός συγγενή και παράλληλα θα κακομάθετε τον εαυτό σας με κάποια δωράκια. Θα κάνετε μια μικρή συγκέντρωση για να περιποιηθείτε τους φίλους σας και να αναπολήσετε κάποια όμορφα γεγονότα από τα παλιά και ίσως αποφασίσετε να αρχίσετε μια ασχολία στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε ενέργεια και γοητεία με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, η σιγουριά για τις ικανότητές σας θα βοηθήσει να κάνετε πετυχημένες δημόσιες σχέσεις και να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες που θα σας ικανοποιούν απόλυτα. Θα επισκεφτείτε κάποιον συγγενή που έχετε να δείτε καιρό, θα βλέπετε τα πάντα αισιόδοξα αλλά μπορεί να το παρακάνετε προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Για να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορεί να ρισκάρετε να ξεκινήσετε κάτι νέο με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου αλλά υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και τελικά να μην μπορείτε να τα καταφέρετε. Αρκετοί θα συμφωνήσετε πολύ καλύτερη αμοιβή για τις υπηρεσίες σας, θα πάρετε χρήματα που σας όφειλαν, οικονομική ενίσχυση από ένα δικό σας άτομο θα δώσει λύση σε ένα θέμα αρκεί να μην είστε σπάταλοι.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Οι ερωτευμένοι θα είστε πολύ εκδηλωτικοί, περιποιητικοί με τον σύντροφό σας και αρκετά ευαίσθητοι με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα μιλήσετε για τα κοινά σχέδια που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα ή θα εκφράσετε τα παράπονά σας. Αν είστε μόνοι θα επιδιώξετε να κάνετε γνωριμίες, θα βγείτε με φίλους αλλά θα μιλάτε αρκετά για τον εαυτό και για τις επιδιώξεις σας, θα εκνευρίζεστε εύκολα και θα είστε κουραστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα αφήσετε πίσω για λίγο τις υποχρεώσεις για να φροντίσετε τον εαυτό σας με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου και για να ξανασκεφτείτε τις επιλογές σας. Οι έντονοι ρυθμοί σας έχουν κουράσει και θα αποφορτιστείτε πριν συνεχίσετε τον αγώνα, μην κρίνετε όμως τώρα τα άτομα που είναι δίπλα σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθος. Μια σχέση που μένει κρυφή θα σας χαρίσει ωραίες στιγμές και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΙ: Η συμπεριφορά σας σε γνωστούς και φίλους θα είναι περίεργη ή εγωιστική με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα επιθυμείτε να ξεχωρίσετε και θα προσέχετε αυτούς που συμπαθείτε αλλά μερικές φορές θα επιμένετε να γίνουν όλα όπως θέλετε και θα αδιαφορείτε για τις παρατηρήσεις των ατόμων γύρω σας. Θα διασκεδάζετε με φίλους και θα γνωρίσετε άτομα που θα εκτιμήσουν το χιούμορ, τις γνώσεις και τον δυναμισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η επιθυμία σας για επαγγελματική καταξίωση και κοινωνική άνοδο θα είναι πιο έντονη με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα διεκδικήσετε ηγετικό ρόλο στον χώρο, θα μοιράζετε αρμοδιότητες και θα τα καταφέρετε καλά, αν και θα είστε απότομοι με όσους δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Θα κυνηγήσετε μια θέση με περισσότερα κέρδη για να πάψετε να αγχώνεστε για τα οικονομικά ή θα αλλάξετε επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα μια νομική υπόθεση με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, ένα πρόγραμμα σπουδών θα ανοίξει νέες προοπτικές σε μια επαγγελματική προσπάθεια και θα σχεδιάσετε με ενθουσιασμό τα επόμενα βήματά σας. Τα μακρινά ταξίδια ευνοούνται, όπως και οι συναλλαγές με το εξωτερικό, αλλά όσοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μη βιάζεστε γιατί ίσως υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Για να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σας θα κόψετε δαπάνες και θα προσπαθήσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου. Ίσως διαπραγματευτείτε ένα δάνειο ή καλύτερη αμοιβή στη δουλειά σας, η συμβουλή ενός ατόμου που σας εκτιμά θα αποφέρει κέρδη από την αξιοποίηση ενός ακινήτου, υποθέσεις που σχετίζονται με παλιές οφειλές θα σας ταλαιπωρήσουν αλλά θα βρείτε καλές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα είστε αυστηροί με όσους κάνουν κατάχρηση της καλοσύνης και των αντοχών σας με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα βάλετε τέλος σε σχέσεις που είναι κουραστικές και θα κάνετε πιο σοβαρές σκέψεις αν ζείτε όμορφα με τον σύντροφό σας. Δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείτε την πρόταση για επανασύνδεση μιας παλιάς αγάπης, άτομα που σας συμπαθούν πολύ θα σας προσεγγίσουν για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανταμειφθείτε για την προσφορά σας στον εργασιακό χώρο με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα κάνετε παρατηρήσεις σε συνεργάτες που αδιαφορούν για τη δουλειά και θα ενθαρρύνετε όσους είναι συνεπείς. Ίσως αναλάβετε πιο πολλές ευθύνες, θα προσπαθήσετε να δρομολογήσετε ένα ξεκίνημα ή θα συζητήσετε με έναν παλιό φίλο την προοπτική να κάνετε κάτι μαζί και θα φροντίσετε την υγεία σας για να νιώσετε καλύτερα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων