12 Ιανουαρίου – Πανσέληνος στον ΑιγόκεροΤην Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 13:33 πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2017 στις 22ο 27΄ του Αιγόκερου, θα αναζητάτε ασφάλεια, επιβεβαίωση και θα ανησυχείτε για το πώς θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη ζωή σας.
Επηρεάζονται πιο πολύ τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), Ταύροι και Παρθένοι που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα είστε εκνευρισμένοι, εσωστρεφείς, απαισιόδοξοι ή δυσαρεστημένοι με καταστάσεις και πρόσωπα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, θα κάνετε βιαστικά ξεκαθαρίσματα και μπορεί να δώσετε τέλος σε σχέσεις ή σε συνεργασίες που δυσλειτουργούν. Η ευθιξία και η καχυποψία δεν θα σας επιτρέπουν να κρίνετε σωστά, οι εντάσεις στο περιβάλλον θα είναι αρκετές και στην προσπάθειά σας να κάνετε τους άλλους να σας αποδεχτούν θα γίνεστε γκρινιάρηδες.
Σήμερα έχουμε επίσης το τετράγωνο Ήλιου Δία που ενισχύει τον εγωισμό, την αμετροέπεια και ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές. Δεν θα υπακούτε σε κανόνες, θα φέρεστε αλαζονικά ή απότομα, θα δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, θα κάνετε καταχρήσεις σε ποτά και σε φαγητά.
Και από αυτή την όψη επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο, πρέπει λοιπόν να μείνετε ψύχραιμοι, συγκροτημένοι, να σκέφτεστε τις επιπτώσεις των επιλογών σας και να μην παραδοθείτε στη θλίψη και στα παράπονα.
Μπορείτε να απομακρυνθείτε από ό,τι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και να σχεδιάσετε με σοβαρότητα τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επαγγελματική καταξίωση και στην  προσωπική ευτυχία.

ΚΡΙΟΙ: Κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα με συνάδελφους ή ανώτερους θα σας απασχολήσουν έντονα στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Εμπόδια σε ένα ξεκίνημα ή στη ρύθμιση μιας επαγγελματικής εκκρεμότητας θα σας αποθαρρύνουν ή θα έχετε πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν θα σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στους στόχους σας με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη που θα επηρεάσουν την εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα βάλετε στόχο να οργανωθείτε καλύτερα και να αποκτήσετε πιο πολλά εφόδια που θα βοηθήσουν να διαπρέψετε επαγγελματικά με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 Ιανουαρίου αλλά θα σας μπλοκάρουν κάποιες αποτυχίες που δεν έχετε ακόμα ξεπεράσει ή θα αναπολείτε ένα αγαπημένο άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Μη στεναχωριέστε για όσα δεν έχετε πετύχει ακόμα, πρέπει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε μέχρι να δικαιωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές δυσκολίες σας έχουν καταβάλει και η Πανσέληνος στον Αιγόκερο στις 12 Ιανουαρίου θα σας ωθήσει να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν και να πάρετε εσείς τον έλεγχο όσων καθορίζουν την πορεία των εσόδων σας. Φορολογικά θέματα και οφειλές προς τρίτους πρέπει να ρυθμιστούν, θα αντιληφθείτε πως η κακοδιαχείριση δεν πρέπει να επαναληφθεί αλλά μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, περιμένετε να ηρεμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 12 Ιανουαρίου θα είστε πολύ δυσαρεστημένοι με μια σχέση ή συνεργασία που δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείτε, μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας γεμάτοι παράπονα ή θα επιτεθείτε γκρινιάζοντας στο άτομο που σας έχει απογοητεύσει. Αν πιστεύετε πως υπάρχει περιθώριο να βελτιωθεί η σχέση ή ο γάμος σας μιλήστε ψύχραιμα με τον σύντροφό σας, μη φτάσετε την κατάσταση στα άκρα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα έχετε έντονο άγχος ή απογοήτευση για την εξέλιξη επαγγελματικών θεμάτων στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, θα νιώθετε πως αδιαφορούν για την παρουσία σας ή ότι δεν εκτιμάνε την προσφορά σας. Θα είστε απαισιόδοξοι, λιγομίλητοι, οι σχέσεις με συνεργάτες θα παρουσιάζουν δυσκολίες, μπορεί να σας αναθέσουν πιο πολλές υποχρεώσεις και καλό είναι να φροντίσετε την υγεία σας για να αποφύγετε την εξάντληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Μπορεί να είστε ερωτευμένοι ή χαρούμενοι από την αγάπη που σας δείχνουν ο σύντροφος και οι φίλοι σας αλλά δεν θα χάνετε ευκαιρία με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 Ιανουαρίου να υποδεικνύετε τα λάθη τους και να βάζετε όρια στη σχέση σας. Παλιοί έρωτες θα επανέλθουν για να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία, θα αντιμετωπίσουν όμως τη δυσπιστία σας, δεν θα δώσετε εύκολα χώρο στη ζωή σας σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΙ: Θα νιώθετε εξαντλημένοι από τις οικογενειακές υποχρεώσεις που απαιτούν πολύ χρόνο και ενέργεια με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 Ιανουαρίου, οι διαφωνίες με συγγενείς θα σας χαλάσουν το κέφι και θα νοσταλγείτε τον καιρό που ήσασταν ανέμελοι ή την προστασία ενός μεγάλου ατόμου που δεν βρίσκεται πια κοντά σας. Ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε αλλά θα είναι δύσκολο να αφήσετε τη σιγουριά του παλιού σας σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα προσπαθείτε να είστε συνεπείς στις απαιτήσεις της δουλειάς, θα ταξιδέψετε για να κλείσετε μια συμφωνία ή για να κάνετε δημόσιες σχέσεις αλλά θα είστε άκεφοι, ίσως αγχωμένοι από προβλήματα στη σχέση με αδέλφια ή συνεργάτες, θα κουράζεστε εύκολα ή θα απογοητεύεστε. Θα ανταλλάξετε πικρά λόγια με κάποιους, θα δημιουργηθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις και πρέπει να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας για να μην έχετε απώλειες.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα σας απασχολήσουν παλιές οικονομικές εκκρεμότητες με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 Ιανουαρίου, θα πρέπει να ρυθμίσετε δάνεια και άλλες υποχρεώσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο γιατί θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περιμένατε. Αποφύγετε τις σπατάλες αυτό το διάστημα και προσπαθήστε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη για να νιώθετε πιο σίγουροι και να ξεπεράσετε την απαισιοδοξία που σας εμποδίζει να ηρεμήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12 Ιανουαρίου θα φανούν πιο έντονα οι δυσκολίες που καθυστερούν την εξέλιξή σας, θα νιώθετε εγκλωβισμένοι σε συνεργασίες ή σε σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και αρκετοί θα αποχωρήσετε βάζετε τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις. Κάποιοι θα νοσταλγείτε έναν έρωτα που δεν ευδοκίμησε ή θα επιστρέψει μια παλιά αγάπη αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά για να διορθώσετε αυτά που σας χώρισαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα ενοχλείστε πολύ από τη συμπεριφορά ατόμων που σας καταπιέζουν και δεν ενδιαφέρονται για τις ανάγκες σας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 Ιανουαρίου, θα απομακρύνετε όσους σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα έχετε αρκετό χρόνο να ξεκουραστείτε. Μπορεί να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σας και θα σχεδιάσετε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 Ιανουαρίου θα βάλετε στο μικροσκόπιο φιλικές σχέσεις που δεν εξελίσσονται ομαλά, θα προσπαθήσετε να βρείτε τι φταίει για την ένταση που επικρατεί στις κοινωνικές σας επαφές ή για την έλλειψη αξιόλογων ατόμων στη ζωή σας. Μην αποφασίσετε παρορμητικά για ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν σας στήριξαν, ίσως φταίει και η δική σας συμπεριφορά, προσπαθήστε να κρίνετε ήρεμα και αντικειμενικά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων