12 Μαρτίου – Πανσέληνος στην ΠαρθένοΣτις 16:53 την Κυριακή 12 Μαρτίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 22ο 13΄ και ο Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας, επαγγελματικές εκκρεμότητες και το πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας.
Οι διαμαρτυρίες για όσα άσχημα συμβαίνουν θα είναι πολύ έντονες, θα υπάρχουν απεργίες και κινητοποιήσεις από όσους διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Θα νιώθετε εξουθενωμένοι από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας ώστε να μένει χρόνος για ξεκούραση.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Ταύροι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο.
Φροντίστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, αποφύγετε τις καταχρήσεις, γυμναστείτε και να τρώτε υγιεινά για να ανακτήσετε την ενέργεια και το κέφι σας.
Θα αναλύετε πολύ προσεκτικά κάθε τι, δεν θα ανέχεστε επιπολαιότητες και αντιρρήσεις, τα σχέδια και οι αποφάσεις σας θα βασίζονται στη λογική, θα είστε απόμακροι και νευρικοί. Θα είστε πολύ αυστηροί με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους φίλους σας, θα κάνετε πολλά επικριτικά σχόλια και ίσως απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που δημιουργούν προβλήματα. Αν είστε πολύ εκνευρισμένοι είναι καλύτερα να περιμένετε να καταλαγιάσει ο θυμός σας πριν προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές.

ΚΡΙΟΙ: Όσοι είχατε αμελήσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και όσοι έχετε αναλάβει νέα καθήκοντα θα νιώσετε πολύ αγχωμένοι με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12. Είναι καιρός να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας για να έχετε θετικά αποτελέσματα και για να μην αφήνετε εκκρεμότητες. Θα σας βοηθήσει πολύ μια ισορροπημένη διατροφή και θα έχετε περισσότερη ενέργεια αν γυμνάζεστε και αν απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα βάλετε αυστηρά όρια στη σχέση με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας στις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα είστε επικριτικοί όταν κάτι σας ενοχλεί και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ζείτε πιο ήρεμα. Αν και δεν θα εκφράζετε έντονα τα συναισθήματά σας θα είστε υποστηρικτικοί και πάντα παρόντες στις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάτε και οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα βασίζονται σε ξεκάθαρους και σωστούς κανόνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιουσιακά και κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα από τις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα προσπαθήσετε να οριστικοποιήσετε αγοραπωλησίες ή θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης. Θα ανακαινίσετε τον χώρο σας, άχρηστα πράγματα θα μπουν επιτέλους στα σκουπίδια και παράλληλα θα υποστηρίξετε την ανάγκη σας για ιδιωτική ζωή ακόμα κι αν χρειαστεί να δυσαρεστήσετε ένα άτομο της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα προσέχετε πολύ τα λόγια και τις πράξεις σας από τις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα προασπίζεστε με πείσμα τα δικαιώματά σας και τα επιχειρήματά σας θα είναι ολόσωστα και λογικά. Θα εξετάζετε προσεκτικά κάθε συμφωνία πριν δεσμευτείτε, θα οργανώνετε λεπτομερώς τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας και όσοι έχετε προβλήματα με συγγενείς ή γείτονες θα βρείτε τρόπους να τα λύσετε, φροντίζοντας να μην αδικηθείτε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η ανάγκη να διατηρήσετε τα υλικά και συναισθηματικά κεκτημένα σας θα είναι πιο έντονη από τις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα διαχειρίζεστε με πολλή προσοχή τα οικονομικά σας και θα αγχωθείτε μέχρι να τακτοποιήσετε κάποιες παλιές εκκρεμότητες. Θα ρυθμίσετε μια οφειλή για να πάρετε ανάσες, θα αποφεύγετε τις περιττές αγορές και τις παρακινδυνευμένες κινήσεις και όσοι ξεκινάτε κάτι νέο θα προχωράτε με αργούς ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 12 θα σας θυμίσει τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα για να νιώθετε πλήρεις. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα προχωρήσετε με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση των σχεδίων σας ελέγχοντας κάθε σας βήμα για να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις θα αναθερμανθούν αλλά θα απομακρύνετε όσα άτομα δεν σας ικανοποιούν.

ΖΥΓΟΙ: Θα κάνετε τον απολογισμό σας με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12, αποτυχίες και λάθη σας έχουν αγχώσει αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσετε τον εαυτό σας ή να αφήσετε τις ενοχές και την αβεβαιότητα να σας καταβάλλουν. Επικεντρωθείτε στα προτερήματά σας και σχεδιάστε με προσοχή το μέλλον για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και τη σχέση με τα άτομα που αγαπάτε, φροντίστε όμως την υγεία σας για να αντέξετε στις δοκιμασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα δείτε πιο αυστηρά τη συμπεριφορά και την προσφορά φίλων και γνωστών με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12, δεν θα ανέχεστε αγένεια και επιπολαιότητες, μπορεί να απομακρύνετε τα άτομα που θεωρείτε ανεπαρκή και θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας καταξίωση συμμετέχοντας σε συγκεντρώσεις με αξιόλογα άτομα. Θα αποφεύγετε κάθε ανούσια διασκέδαση, θα επιλέγετε πολύ προσεκτικά τις παρέες σας και δεν θα φλυαρείτε.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 θα επιτείνει την αγωνία σας για την πορεία επαγγελματικών θεμάτων και όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή δουλειά σας μάλλον θα αποφασίσετε να βρείτε κάτι πιο ενδιαφέρον. Θα πιεστείτε για να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες και ο εκνευρισμός θα γίνει αιτία διενέξεων με συναδέλφους που δεν είναι συνεπείς αλλά καλό είναι να ηρεμήσετε για να μην έχετε μικροπροβλήματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Για να πετύχετε κάποιον επαγγελματικό στόχο θα αποφασίσετε να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια από τις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα ξεκινήσετε σπουδές ή θα οργανώσετε ένα ταξίδι για να αποκομίσετε γνώσεις και εμπειρίες. Εκκρεμότητες με τον νόμο πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και σωστά για να ξεμπερδεύετε, θα είστε ρεαλιστές και πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να αναδείξετε τις ικανότητες και την δύναμή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα αντιμετωπίσετε με πολλή σοβαρότητα την πορεία των οικονομικών σας από τις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα αποφεύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και τις βιαστικές αποφάσεις ενώ θα εξετάζετε προσεκτικά κάθε πρόταση που μπορεί να αποφέρει κέρδη. Κάποιοι μπορεί να χάσετε μια σταθερή πηγή εσόδων ή θα αγχωθείτε για ένα δάνειο αλλά υπάρχει τρόπος να εξισορροπήσετε την κατάσταση με όπλα τη λογική και την ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 και θα διαπιστώσετε τις δυσλειτουργίες σε επαγγελματικές συνεργασίες, στη σχέση ή στον γάμο σας. Θα είστε πολύ προστατευτικοί με τα άτομα που εκτιμάτε, θα δείχνετε την αγάπη σας με πράξεις και όσοι έρωτες έχουν δοκιμαστεί θα σταθεροποιηθούν. Εκείνοι που σας έχουν πικράνει ή απογοητεύσει δεν θα έχουν θέση δίπλα σας όσο κι αν στεναχωριέστε.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων