14 Δεκεμβρίου – Πανσέληνος στους Διδύμους


Ασάφεια, παρεξηγήσεις, εντάσεις και αναβολές σε προγραμματισμένες ενέργειες φέρνει η Πανσέληνος στις 2:05 την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 22ο 25΄ των Διδύμων. Θα περάσουν καλά μόνο όσοι δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και επιλέξουν να περάσουν ήρεμα τη μέρα, αν και είναι πιθανό να διαπληκτιστούν με τα άτομα που βρίσκονται κοντά τους.
Επηρεάζονται κυρίως τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), Ζυγοί και Υδροχόοι που  στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Να ελέγχετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει, προσπαθήσετε να υπακούτε στους εκάστοτε κανόνες και μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άσχημες αντιδράσεις.
Ίσως νιώθετε εξαντλημένοι ή ανέτοιμοι να επωμιστείτε σοβαρά καθήκοντα, μπορεί να έχετε κακή ψυχολογία και θα δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα παρουσιαστούν σε ταξίδια, σπουδές, δημόσιες σχέσεις, στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας και στη συζήτηση επαγγελματικών συμφωνιών.

ΚΡΙΟΙ: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου θα μιλάτε και θα δράτε χωρίς να σκέφτεστε τις επιπτώσεις, θα προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ιδέες ή με το στυλ σας αλλά θα είστε υπερβολικοί και θα προκαλείτε εντάσεις στους συνομιλητές σας. Μπορεί να διαταραχτεί η σχέση με γείτονες ή με τα αδέλφια σας, ταξίδια και σπουδές θα καθυστερούν ή θα παρουσιάζουν εμπλοκές, όπως και οι επαγγελματικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΙ: Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα είστε επιρρεπείς σε κάθε είδους σπατάλη, δεν θα υπολογίζετε σωστά το κόστος μιας αγοράς ή μιας πράξης και ίσως μετανιώσετε αργότερα που δεν συγκρατηθήκατε. Χρήματα που περιμένετε καθυστερούν, θα ξοδέψετε περισσότερα από όσα υπολογίζατε σε ένα ταξίδι ή θα αγχώνεστε για τα έξοδά σας και δεν είναι κατάλληλο διάστημα για συμφωνίες και για νέα επαγγελματικά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 14 Δεκεμβρίου θα είστε πολύ ευέξαπτοι, ανήσυχοι για τις υποθέσεις που εκκρεμούν και ανυπόμονοι να προχωρήσετε σε αλλαγές με στόχο να βγείτε από κάποιο αδιέξοδο. Θα αποφασίσετε βιαστικά για το μέλλον της σχέσης σας ή για μια συνεργασία και μπορεί να κάνετε λάθος, θα πείτε ή θα ακούσετε υπερβολικές υποσχέσεις και πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι για να μην οδηγηθείτε σε επιπολαιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου θα αισθάνεστε αδύναμοι και μπορεί να έχετε μια μικρή αδιαθεσία που θα περάσει σύντομα. Δεν θα είστε αισιόδοξοι για την έκβαση των θεμάτων που σας απασχολούν, οι εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί θα σας αγχώνουν, θα ταλαιπωρείστε από παλιές απογοητεύσεις που δεν μπορείτε να ξεχάσετε αλλά αν ενεργοποιήσετε τη λογική σας θα μπορέσετε να συγκροτηθείτε και να συνέλθετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου θα απογοητευτείτε από κάποιο άτομο που θεωρούσατε φίλο σας ή θα νοσταλγείτε ανθρώπους που δεν συναντάτε πια. Προσέξτε πώς συμπεριφέρεστε γιατί μπορεί να εκνευρίσετε τους συνομιλητές σας σε μια κοινωνική εκδήλωση επειδή θα προβάλετε συνεχώς τον εαυτό σας και τις ιδέες σας, θα είστε εγωιστές, απόλυτοι ή θα δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους μπορεί να λογομαχήσετε με συναδέλφους επειδή δεν θα αποδέχονται τις απόψεις σας, θα αγωνιάτε για την έκβαση μιας επαγγελματικής πρότασης ή θα συνειδητοποιήσετε ότι η καριέρα σας δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείτε. Όμως όσο κι αν βιάζεστε δεν πρέπει να αποφασίσετε εν θερμώ γιατί δεν θα αξιολογήσετε σωστά τα δεδομένα και θα κάνετε αλλαγές που δεν είναι οι επιθυμητές.

ΖΥΓΟΙ: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου θα αλλάζετε συνεχώς γνώμη για το τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, θα εκφράζετε τη δυσαρέσκειά σας για όλα όσα σας κρατούν μακριά από τους στόχους σας αλλά δεν θα ξέρετε πώς να δράσετε. Καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών, εμπλοκές σε νομικές υποθέσεις και εμπόδια σε ένα ταξίδι θα φέρουν εκνευρισμό αλλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να λύσετε τα θέματα με ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου δεν θα σταθμίζετε σωστά τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας με αποτέλεσμα να κάνετε υπερβολικά έξοδα που όμως δεν αντέχει η τσέπη σας ή θα επενδύσετε σε λάθος άνθρωπο και θα απογοητευτείτε. Αυτές τις μέρες αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα, μην ανακινήσετε θέματα που αφορούν κληρονομιές, διατροφές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες και μην πάρετε ρίσκα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 14 Δεκεμβρίου θα έχετε πολύ άγχος για την εξέλιξη της σχέσης σας ή για μια συνεργασία, θα παρερμηνεύετε τα λόγια του συντρόφου σας ή θα τον κουράσετε με την πολυλογία και τη γκρίνια σας. Όσες σχέσεις ήδη έχουν προβλήματα θα φτάσουν σε αδιέξοδο και μπορεί να απομακρυνθείτε επειδή δεν θα αντέχετε τόση ταλαιπωρία ενώ κάποιοι θα επιστρέψετε σε έναν έρωτα χωρίς προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου δεν θα είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γιατί θα νιώθετε εξαντλημένοι, δεν θα υπολογίζετε σωστά τις αντοχές σας και ίσως χρειαστεί να μείνετε λίγο μέσα για να συνέλθετε. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο θα είναι τεταμένο, θα μιλάτε όλοι ταυτόχρονα χωρίς να μπορείτε να συνεννοηθείτε, η προσοχή σας θα διασπάται από άσχετα πράγματα και δεν θα ηρεμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους το μυαλό σας θα είναι σε εκδρομές, παρέες με φίλους, διασκέδαση και φλερτ. Δεν θα έχετε ενδοιασμούς να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια ακόμα κι αν είστε δεσμευμένοι και πιθανότατα με άτομο μικρότερο από εσάς, θα εκφράζετε τον ρομαντισμό σας αλλά μάλλον θα το παρακάνετε. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει γεμάτος υποσχέσεις επειδή δεν σας έχει ξεπεράσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14 Δεκεμβρίου θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειας ή θα επιμένουν να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, οι αντοχές σας θα είναι μειωμένες και θα πείτε λόγια που δεν εννοείτε, αυξάνοντας το άγχος και τον εκνευρισμό σας. Θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι για να νιώσετε καλύτερα ή θα φέρετε φίλους για να περάσετε χρόνο μαζί και να συζητήσετε κυρίως για παλιές όμορφες στιγμές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων