14 Νοεμβρίου – Πανσέληνος στον Ταύρο


Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 22ο 37΄ του Ταύρου. Θα ανησυχείτε για τη ρύθμιση θεμάτων που εκκρεμούν, θα έχετε επιμονή, πείσμα και θα προσπαθήσετε να βρείτε σωστές λύσεις.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα δουλεύοντας με υπομονή αλλά δεν θα απαλλαγείτε τελείως από τις ανασφάλειες και την ανησυχία για το αν θα είστε πιο καλά στο μέλλον.
Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά, θα κάνετε τις συναλλαγές σας με πολλή προσοχή, θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκειά σας αν κάποια άτομα φανούν ασυνεπή και αν πρόκειται να κλείσετε συμφωνίες θα διαπραγματευτείτε σκληρά, δεν θα υποχωρείτε και ίσως είστε εριστικοί, φέρνοντας σε αδιέξοδο τους συνομιλητές ή τους συνεργάτες σας.
Όσοι δεν έχετε επείγουσες υποχρεώσεις θα απολαύσετε τη σημερινή Πανσέληνο παρέα με καλούς φίλους, θα χαλαρώσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας και θα συζητήσετε για το πώς θα κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας.

ΚΡΙΟΙ: Δεν θα αντέχετε τις διακυμάνσεις στη συμπεριφορά των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας ούτε την αγωνία για την πρόοδο των οικονομικών σας στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Θα επιστρατεύσετε τη λογική σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια σε επαγγελματικά θέματα, θα διασφαλίσετε την πορεία σας για να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας και θα αποφύγετε κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο γιατί έχετε ανάγκη από ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΙ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 14 Νοεμβρίου θα σας οπλίσει με αυτοπεποίθηση και υπομονή, θα αγωνιστείτε για να διαπρέψετε στον επαγγελματικό χώρο, οι προσπάθειές σας θα είναι συντονισμένες και θα αναγνωριστούν από συνεργάτες. Θα αναζητάτε σιγουριά και ηρεμία, θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας, δεν θα συγχωρείτε εύκολα τα λάθη και τις επιπολαιότητες αλλά θα στηρίζετε όσους σας συμπεριφέρονται με αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα έχετε όρεξη για πολλές συναναστροφές και συζητήσεις στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο, θα σας απασχολεί το μέλλον συνεργασιών και σχέσεων που δεν εξελίσσονται ομαλά αλλά δεν θα εκμυστηρεύεστε τις ανησυχίες και τα συναισθήματά σας παρά μόνο σε πολύ έμπιστα άτομα. Θα δείχνετε υπερβολική σοβαρότητα στα ζητήματα που σας απασχολούν και θα προσπαθήσετε να γίνετε πιο αποδοτικοί για να ζείτε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα επιδιώκετε να κάνετε παρέα με σοβαρούς και αξιόλογους ανθρώπους με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, θα κρίνετε αυστηρά τα λόγια και τα έργα φίλων και γνωστών αλλά θα τους φροντίζετε όσο μπορείτε και θα τους υποστηρίζετε. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα αποδειχτούν σημαντικές, αν και θα κρατάτε απόσταση από τους άλλους μέχρι να βεβαιωθείτε ότι είναι άτομα που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Όσοι έχετε εκπληρώσει τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο και θα νιώσετε περήφανοι για όσα καταφέρατε. Αν όμως βρίσκεστε σε περιβάλλον που δεν σας εμπνέει ή αν οι συνθήκες δουλειάς δεν είναι καλές, θα μεγαλώσουν οι ανασφάλειές σας, οι σχέσεις με συναδέλφους θα διαταραχτούν, θα φερθείτε εγωιστικά ή θα κάνετε κακές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου θα αναζητήσετε σίγουρους τρόπους να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά για να βγείτε από την αφάνεια και δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Θα κρίνετε αυστηρά όχι μόνο τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας, μπορεί να γοητευτείτε από ένα άτομο που ζει μακριά, θα είστε διαισθητικοί και έτοιμοι για δράση.

ΖΥΓΟΙ: Θα γίνουν πιο ουσιαστικές οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή με κάποιους από τους συνεργάτες σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, θα αναπτύξετε πιο πολλή οικειότητα, θα δείχνετε κατανόηση αν και δεν θα αποφύγετε στιγμές καχυποψίας ή έντονης κριτικής. Όσοι έχετε οικονομικές και κληρονομικές εκκρεμότητες θα προσπαθήσετε να συναντηθείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα σας υποδείξουν ικανοποιητικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας θα διακρίνετε πολύ εύκολα τα μειονεκτήματα του συντρόφου σας και τα προβλήματα της σχέσης σας, δεν θα εγκαταλείψετε όμως την προσπάθεια να συνεννοηθείτε γιατί χρειάζεστε την υποστήριξη και την αγάπη του. Κάποιοι θα δρομολογήσετε όμορφα πλάνα για το μέλλον, θα τελειώσετε κουραστικούς δεσμούς ή θα γνωρίσετε καλύτερα ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Αρκετοί θα νιώθετε καταπίεση ή εκνευρισμό από τον φόρτο εργασίας και από τις βαρετές ευθύνες που έχετε αναλάβει με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, δεν θα είναι εύκολο να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμά σας όμως θα επιχειρήσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας για ηρεμία και άνεση. Όσοι έχετε εγκλωβιστεί σε δουλειά που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας θα ψάξετε για κάτι άλλο αλλά μην περιμένετε σύντομα καλά νέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα είστε επικριτικοί στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο όχι μόνο με τον σύντροφο αλλά και με τα παιδιά σας, δεν θα ανέχεστε διαφωνίες και ανυπακοή, στο βάθος όμως θα σας απασχολεί το αν σας αγαπάνε και πόσο σας υπολογίζουν. Θα αρχίσετε κάποια δραστηριότητα ίσως μαζί με φίλους και δεν θα τα παρατήσετε ακόμα κι αν δείτε ότι δεν τα καταφέρνετε καλά, γιατί θα είστε πεισματάρηδες, τελικά όμως θα ανταμειφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Μπορεί να δεχτείτε πιέσεις από τον σύντροφό σας να μείνετε μαζί ή να κάνετε δική σας οικογένεια με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, θα διαχειριστείτε με ψυχραιμία την κατάσταση και θα επανεξετάσετε τη σοβαρότητα της σχέσης σας. Θα κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι για να γίνει πιο άνετο, θα τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα και ίσως χρειαστεί να στηρίξετε έναν συγγενή ή θα λύσετε μια ενδοοικογενειακή παρεξήγηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα αισθάνεστε αδικημένοι ή ανικανοποίητοι στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο, μπορεί να νομίζετε πως αγαπημένα πρόσωπα αδιαφορούν για τις ανάγκες σας, ευτυχώς όμως θα ξεπεράσετε τους δισταγμούς σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις για να αποκαταστήσετε την επικοινωνία. Κάποιοι θα μετακινηθείτε για μια επαγγελματική συνάντηση, θα έχετε ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από μια συμφωνία ή μια συνεργασία.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων