16 Οκτωβρίου – Πανσέληνος στον Κριό


Την Κυριακή το πρωί της 16ης Οκτωβρίου στις 6:23 πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 23ο 14΄του Κριού. Θα νιώθετε την ανάγκη να ενεργοποιηθείτε για να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, όμως θα είστε ανυπόμονοι και μπορεί να μην έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), Λέοντες και Τοξότες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και εκείνοι που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 23η μοίρα αυτών των ζωδίων. Θα αλλάξουν πολλά στην προσωπική σας ζωή, ό,τι είναι φθαρμένο μπορεί να τελειώσει ξαφνικά και νέοι έρωτες θα προκύψουν με ασυνήθιστες συνθήκες.
Θα λέτε αυτά που σκέφτεστε αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις, θα αποφασίζετε χωρίς να υπολογίζετε τα ρίσκα και κάποιοι θα ευνοηθείτε από τις συγκυρίες και θα πετύχετε πολλά στον τομέα που σας ενδιαφέρει.
Θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, θα επιδιώξετε να διακριθείτε επαγγελματικά , δεν θα δειλιάζετε μπροστά σε εμπόδια, θα είστε δραστήριοι, ισχυρογνώμονες, θα ενθουσιάζεστε αλλά και θα νευριάζετε εύκολα.
Το τετράγωνο Ερμή Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα ενισχύει τον εγωισμό, δυσχεραίνει την επικοινωνία με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας και προκαλεί υπόγειες εντάσεις. Οι σκέψεις σας θα είναι μπερδεμένες και δεν θα μπορείτε να κρίνετε αντικειμενικά. Πιο πολύ επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο.
Για να αποφύγετε σημαντικά λάθη προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και αν έχετε διλήμματα μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε ανθρώπους με πείρα για να σας βοηθήσουν.
 
ΚΡΙΟΙ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 16 Οκτωβρίου θα σας κάνει ευέξαπτους και δεν θα μπορείτε να φερθείτε πολιτισμένα στον σύντροφο και στους συνεργάτες σας, αν οι σχέσεις σας έχουν ήδη διαταραχτεί. Θα βιάζεστε να απαλλαγείτε από άτομα που σας καταπιέζουν και θα προχωρήσετε σε βιαστικές αλλαγές που ίσως αποδειχτούν επιπόλαιες. Αν πρέπει να πάρετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις σκεφτείτε το συμφέρον σας και μη βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΙ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα αυξηθούν με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου και το επόμενο διάστημα θα είστε αρκετά αγχωμένοι, θα εκνευρίζεστε εύκολα και δεν θα μπορείτε να καταπολεμήσετε εύκολα το άγχος σας. Ίσως φοβάστε την αποτυχία ή πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο για να αντέξετε τους γρήγορους ρυθμούς. Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες ζητήστε τη βοήθεια έμπειρων ατόμων για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παλιοί φίλοι θα επιστρέψουν στη ζωή σας με την Πανσέληνο στον Κριό, όσοι σας δυσαρέστησαν δεν θα έχουν πια θέση κοντά σας, θα μάχεστε για τα πιστεύω σας και συχνά θα προκαλείτε εντάσεις με το πείσμα και τον δυναμισμό σας. Θα αγωνίζεστε να διακριθείτε κοινωνικά και θα διεκδικείτε με πάθος το δίκιο σας. Μη φερθείτε εγωιστικά στον σύντροφό σας, αφιερώστε του χρόνο και δείξτε του κατανόηση για να μην έχετε σοβαρά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα θα συμβούν με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου, όσοι είστε δυσαρεστημένοι από τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα φύγετε ξαφνικά και άλλοι θα αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο απασχόλησης. Μην προσπαθείτε να επιβληθείτε σε συναδέλφους, να εκθέτετε ήρεμα τα επιχειρήματά σας και αποφύγετε τα επικριτικά σχόλια για να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα είστε ανυπόμονοι και ριψοκίνδυνοι από τις 16 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Κριό, αρκετοί θα σκεφτείτε να μείνετε μόνιμα στο εξωτερικό, θα αλλάξετε αντικείμενο σπουδών ή θα ασχοληθείτε με μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Ίσως κάνετε μακρινό ταξίδι που σχεδιάζατε από καιρό και θα απολαύσετε την εμπειρία. Θα υπάρξουν δυσκολίες σε εμπορικές συμφωνίες και σε συνεργασίες γιατί θα είστε ισχυρογνώμονες και εγωιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Οικονομικές εκκρεμότητες θα σας αγχώσουν με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου, θα βιάζεστε να τις τακτοποιήσετε και μπορεί να ρισκάρετε για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας αλλά καλό είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα πριν ξεκινήσετε κάτι νέο, για να μην έχετε απώλειες. Όσοι έχετε παράπονα από τον σύντροφό σας ανοίχτε του την καρδιά σας και μην πεισμώνετε.

ΖΥΓΟΙ: Όσοι νιώθετε να καταπιέζεστε από τον σύντροφό σας θα απομακρυνθείτε ξαφνικά με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 16 Οκτωβρίου, άλλοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε συνεργασίες, θα είστε εύθικτοι και ανήσυχοι. Θα προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά, θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση, θα φροντίζετε τον εαυτό σας και θα επιδιώκετε να απολαμβάνετε ασυνήθιστες εμπειρίες και να γνωρίζετε κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ένας παλιός συνεργάτης θα σας κάνει μια καλή πρόταση με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου, θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για να αποδείξετε την αξία σας , θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας, δεν θα συμβιβάζεστε και ίσως φέρεστε εγωιστικά. Όσοι είστε δυσαρεστημένοι από τις εργασιακές συνθήκες θα θελήσετε να αλλάξετε δουλειά χωρίς να σκεφτείτε τις επιπτώσεις μιας παρορμητικής απόφασης.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Εντάσεις, τσακωμούς και κεραυνοβόλους έρωτες φέρνει η Πανσέληνος στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου, θα ρισκάρετε την εξέλιξη της μόνιμης σχέσης σας για χάρη μιας παλιάς αγάπης που θα επιστρέψει ή για μια ερωτική εμπειρία που θα σας βάλει σε πειρασμό. Όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας θα ξεσπάσετε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες και είναι πιθανό να απομακρυνθείτε προσωρινά ή να χωρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Οικογενειακά προβλήματα θα σας απασχολήσουν έντονα στις 16 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Κριό, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να αποδεσμευτείτε από υποχρεώσεις που προσπαθούν να σας φορτώσουν ή θα εκνευριστείτε από τη συμπεριφορά συγγενών ή του συγκατοίκου σας και θα βάλετε όρια με απότομο τρόπο. Ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε ή θα ανακαινίσετε τον χώρο σας για να σας βολεύει καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα είστε δραστήριοι, δυναμικοί, ενθουσιώδεις με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου, οι ιδέες σας θα είναι προοδευτικές και έξυπνες, θα διακριθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και δεν θα υποχωρείτε ακόμα κι αν η επιμονή σας προκαλεί εντάσεις. Άτομα ασυνήθιστα θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα προκύψουν συναρπαστικές σχέσεις, ευκαιρίες να κλείσετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες και προτάσεις για σύντομα ταξίδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα αγχώνεστε πολύ για την πορεία των οικονομικών σας από τις 16 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Κριό, τα έξοδά σας θα είναι αρκετά και θα προβληματιστείτε για παλιά χρέη που δεν έχουν ρυθμιστεί. Είναι πιθανό να εισπράξετε χρήματα που δεν περιμένετε, θα δεχτείτε μια πρόταση για προσωρινή δουλειά αλλά πρέπει να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις, να ελαττώσετε τις δαπάνες και να είστε προσεκτικοί σε όλες τις συναλλαγές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων