26 Αυγούστου – Πανσέληνος στους Ιχθύς


Μαγευτική, άστατη και ταξιδιάρικη η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 26 του μήνα, Κυριακή, στις 13:56 στις 3ο 12΄των Ιχθύων. Είναι ένα ονειροπόλο, παραπλανητικό φεγγάρι που μπορεί να δώσει ελπίδες σε αταίριαστους έρωτες, φέρνει αυταπάτες, αγωνίες και κυκλοθυμία.
Πιο πολύ επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), Καρκίνοι και Σκορπιοί που γεννήθηκαν στην αρχή του πρώτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ατομικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 3η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα είστε ευσυγκίνητοι, ονειροπόλοι, ανήσυχοι, ανασφαλείς, θα νοσταλγείτε παλιές αγάπες και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Θα παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας και δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε ρεαλιστικά. Ίσως κάποιοι εκμεταλλευτούν το φιλότιμο, την ευγένεια και την επιθυμία σας να βοηθήσετε όποιον υποφέρει.
Πολλά λόγια αγάπης θα ειπωθούν, ρομαντικοί έρωτες θα γεννηθούν αλλά μη βιαστείτε να επενδύσετε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Θα συγχωρέσετε κάποιον που σας πλήγωσε, θα απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας ταλαιπώρησαν και θα σας αγχώσει ο φόβος της μοναξιάς αλλά δεν θα αφήσετε την απαισιοδοξία να κυριαρχήσει.
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ήλιος, ο Κρόνος και ο Ουρανός στα ζώδια της γης θα βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας, να ανασυγκροτηθείτε και να προχωρήσετε μπροστά ήρεμα και αποτελεσματικά.
Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και ρήξεις στις ερωτικές σχέσεις για τα παρορμητικά ζώδια του δεύτερου δεκαήμερου. Σκηνές ζηλοτυπίας, επιθυμία για εκδίκηση και ο φόβος μη χάσετε αυτόν που αγαπάτε θα προκαλέσουν αψυχολόγητες αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΙ: Θα ξεκλέψετε κάποιες στιγμές μοναξιάς για να χαλαρώσετε με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου, θα αναπολείτε μια αγάπη που σας πλήγωσε, θα έχετε ενοχές για ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσατε αλλά θα βρείτε τη δύναμη να ανασυγκροτηθείτε. Τα λάθη του παρελθόντος δείχνουν τι δεν πρέπει να κάνετε, προχωρήστε με θάρρος και αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΙ: Η αναπάντεχη υποστήριξη ενός φίλου θα σας συγκινήσει με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου, θα συμφιλιωθείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή θα συναντήσετε άτομα που κάνατε παρέα στο παρελθόν. Θα παρευρεθείτε σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση ή θα πάτε μια εκδρομή στη θάλασσα για να αποφορτιστείτε από το άγχος και τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φόρτος εργασίας αλλά και το άγχος για την πορεία της καριέρας σας θα φέρουν διαμάχες με συναδέλφους με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου, παραμελείτε τον εαυτό σας και θα αισθάνεστε εξαντλημένοι. Θα είστε συχνά αφηρημένοι και μπορεί να κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν, φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για μακρινά ταξίδια, για σπουδές και νομικές υποθέσεις με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου γιατί δεν σκέφτεστε καθαρά και θα μετανιώσετε αργότερα. Η συμπεριφορά ενός αγαπημένου ατόμου που ζει μακριά θα σας μπερδέψει ή θα βρεθείτε σε δίλημμα λόγω της πρότασης ενός παλιού καλού φίλου.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Μπερδέματα σε περιουσιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα θα προκύψουν με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου, δεν θα ξέρετε τι συμφέρει να κάνετε και μπορεί να έχετε απώλειες ή καθυστέρηση στη ρύθμιση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Δώστε προσοχή στις τρέχουσες υποχρεώσεις και μην χαλάτε χρήματα που δεν σας περισσεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 24 Αυγούστου η αγωνία για τη θετική έκβαση προσωπικών και επαγγελματικών θεμάτων θα σας κάνει καχύποπτους και ανασφαλείς αλλά θα συνεχίσετε τις προσπάθειές σας με υπομονή. Ερωτικά καβγαδάκια θα σας χαλάσουν τη διάθεση, νέες σχέσεις θα γεννηθούν και παλιές αγάπες θα επιστρέψουν.

ΖΥΓΟΙ: Αδυναμία συγκέντρωσης, αυξημένες ευθύνες στη δουλειά και ασυνεννοησία με τους συναδέλφους θα σας ταλαιπωρήσουν με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου. Αν συνεχίσετε στους ίδιους εξουθενωτικούς ρυθμούς θα πάθετε υπερκόπωση, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, βάλτε προτεραιότητες και προσθέστε κάποια μικρά ευχάριστα διαλείμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η αβεβαιότητα για την πίστη του συντρόφου σας θα προκαλέσει σκηνές ζήλιας με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου, θα γκρινιάζετε και μπορεί να οδηγηθείτε σε χωρισμό. Έρωτες χωρίς λογική και προοπτικές θα γεννηθούν, πάθη θα αναζωπυρωθούν και κάποιοι δεν θα μπορείτε να ξεπεράσετε μια αγάπη που σας άφησε μεγάλες πληγές.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα διαταραχτούν οι σχέσεις με ένα μέλος της οικογένειας, θα νιώθετε πως δεν σας υπολογίζουν ή θα νοσταλγείτε παλιές ευτυχισμένες στιγμές με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου. Μην κάνετε αλλαγές στο σπίτι αυτό το διάστημα, μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες πρέπει να πραγματοποιηθούν αργότερα που θα ξέρετε καλά τι επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα είστε ευσυγκίνητοι και κυκλοθυμικοί με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου, θα προτάσσετε το συναίσθημα και συχνά θα βρίσκεστε σε σύγχυση. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν, οι σχέσεις με αδέλφια και άλλους συγγενείς θα διαταραχτούν, ο φόβος της αποτυχίας θα σταματά τις προσπάθειές σας, οι μετακινήσεις θα έχουν εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Ο τομέας των οικονομικών σας επηρεάζεται με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 24 Αυγούστου, θα ανησυχείτε για τη σταθερότητα των εσόδων σας και για την εξέλιξη των συναισθηματικών σχέσεων. Θα σπαταλήσετε χρήματα για την ευχαρίστησή σας, θα πάρετε διάφορα πράγματα που σας αρέσουν και ίσως αφήσετε ακάλυπτες κάποιες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 24 Αυγούστου θα τονίσει  τις ανασφάλειες και τις απογοητεύσεις σε προσωπικά και σε επαγγελματικά θέματα, θα φέρει νοσταλγία για άτομα που έχουν απομακρυνθεί και θα είστε πεσμένοι ψυχολογικά. Προσέξτε τη διατροφή και την υγεία σας, μείνετε μακριά από καταχρήσεις και μην επενδύσετε σε καινούριες γνωριμίες.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων