3 Δεκεμβρίου – Πανσέληνος στους Διδύμους


Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 5:46 το απόγευμα πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 11ο 40΄ των Διδύμων, κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία θα δημιουργήσουν εντάσεις και δεν θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα ταυ τετράγωνο που αυξάνει τις ανασφάλειες, θολώνει την κρίση και οι αυταπάτες μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες σκέψεις και αποφάσεις.
Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τον αλτρουισμό, δίνει έμπνευση στους καλλιτέχνες, φέρνει γενναιοδωρία και πράξεις αγάπης προς πάσχοντες και αδύναμους συνανθρώπους μας.
Η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 11η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα είστε ανήσυχοι, κυκλοθυμικοί, δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας, ταξίδια και συμφωνίες θα καθυστερούν αλλά αρκετοί θα βρείτε ευκαιρία να ξεχαστείτε με την παρέα φίλων αφήνοντας για αργότερα την επίλυση των προβλημάτων.
Πολλές παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν γιατί θα είστε ευερέθιστοι και θα πείτε λόγια που θα ταράξουν τους συνομιλητές σας ή θα αντιδράτε παράλογα σε υποδείξεις και συμβουλές. Μπορεί να εξαπατηθείτε σε εμπορικές πράξεις, θα έχετε διαμάχες με συγγενικά πρόσωπα ή θα μάθετε κάποιες πληροφορίες που θα σας ανησυχήσουν.
Προστατέψτε τις σχέσεις σας από περιττούς τσακωμούς και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε λίγο γιατί έχετε εξαντληθεί από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Αν θελήσετε τώρα να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή να βάλετε όρια σε κάποιους ανθρώπους δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
Θα είστε φλύαροι, απερίσκεπτοι, ίσως πικράνετε άτομα που αγαπάτε, θα νοσταλγείτε το παρελθόν και θα επιδιώξετε να δείτε παλιούς φίλους ή να βρεθείτε ξανά με έναν έρωτα που έληξε άδοξα. Όσοι περνάτε γενικά μια ήρεμη φάση θα χαρείτε αυτή την πανσέληνο διοργανώνοντας μια όμορφη βραδιά με φίλους ή με τον σύντροφό σας, θα συζητήσετε για τα σχέδιά σας και θα χαλαρώσετε με ευχάριστες κουβεντούλες.

ΚΡΙΟΙ: Οι σπουδές, οι μετακινήσεις και οι επαγγελματικές συμφωνίες θα σας δυσκολέψουν με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου. Μην ξεκινήσετε κάτι αν δεν ελέγξετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες, να προσέχετε τα λόγια σας για να μην πικράνετε αγαπημένα άτομα και διαχειριστείτε ψύχραιμα τις αυστηρές παρατηρήσεις ενός συγγενή ή γείτονα.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα ξεχάσετε ότι σας περιμένουν αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις και θα δώσετε αρκετά χρήματα για να διασκεδάσετε με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου ή θα αγοράσετε ωραία αλλά όχι απαραίτητα πράγματα. Μη βιαστείτε να συμφωνήσετε για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, σχεδιάστε τις κινήσεις σας με ηρεμία και προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευερέθιστοι, επιπόλαιοι και αντιδραστικοί θα είστε με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 3 Δεκεμβρίου, δεν θα υπακούτε σε κανόνες, θα μιλάτε πολύ και θα συγκρούεστε με όποιους έχουν διαφορετική γνώμη. Ερωτικά καβγαδάκια και διαφωνίες με συνεργάτες θα προκαλέσουν ρωγμές στις σχέσεις, μείνετε ψύχραιμοι για να αποφύγετε έναν χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα νιώθετε εξαντλημένοι και άκεφοι με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, οι πολλές δουλειές και το άγχος σας έχουν καταβάλλει, η νοσταλγία για παλιές καλές εποχές μεγαλώνει την πίκρα για τις σημερινές δυσκολίες. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε άτομα που θα σας εκθέσουν, φροντίστε την υγεία σας και προστατέψτε τις σχέσεις σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Ένα φιλικό άτομο θα αποδειχτεί κατώτερο των προσδοκιών σας ή θα προκύψουν αναίτιες παρεξηγήσεις στην παρέα με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, οι προσπάθειές σας για κοινωνική καταξίωση θα συναντήσουν εμπόδια. Μην υπολογίζετε στη βοήθεια ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά, περιορίστε τον εγωισμό και την πολυλογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο και θα διαπληκτιστείτε έντονα με συναδέλφους ή ανώτερους με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου αλλά μόνο με ηρεμία θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας βάλει σε πειρασμό όμως δεν πρέπει να ρισκάρετε, αποφασίστε αφού σκεφτείτε σοβαρά.

ΖΥΓΟΙ: Θα αλλάζετε εύκολα γνώμες και σχέδια με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, κάποιες επιλογές σας θα αποδειχτούν λανθασμένες και γι’ αυτό δεν πρέπει να δράτε παρορμητικά. Ένα ταξίδι θα στοιχίσει περισσότερο από όσο υπολογίζατε, οι σπουδές θα σας δυσκολέψουν και θα κυνηγάτε τις περιπέτειες αμελώντας αρκετές υποχρεώσεις.  

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Χρέη προς το δημόσιο, δάνεια και περιουσιακές εκκρεμότητες θα είναι τα κύρια θέματα που θα σας αγχώσουν με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, έσοδα από ακίνητα κι επενδύσεις θα καθυστερούν. Δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε συνετά τα χρήματά σας με αποτέλεσμα να κάνετε υπερβολικές δαπάνες ή ριψοκίνδυνες συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 3 Δεκεμβρίου οι συζητήσεις με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας θα καταλήγουν σε τσακωμό, προβλήματα θα διαταράξουν τις σχέσεις και αρκετοί θα βρεθείτε στα πρόθυρα χωρισμού. Τα αδιέξοδα στην προσωπική ζωή θα σας αγχώσουν και θα θελήσετε να λήξετε αρρωστημένες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα δηλώνετε έντονα τις διαφωνίες σας στον εργασιακό χώρο με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, η αύξηση των ευθυνών θα σας εξαντλήσει, συνεργασίες και συμφωνίες θα καθυστερούν ή θα παρουσιάζουν προβλήματα. Ίσως νιώθετε αδικημένοι αλλά με φασαρίες και ξεσπάσματα δεν διορθώνετε κάτι, μόνο την υγεία σας επιβαρύνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες γνωριμίες με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου αλλά αν βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά μάλλον δεν θα αποφύγετε μια μεγάλη απογοήτευση. Ένας έρωτας από το παρελθόν θα θελήσει πάλι να επιστρέψει, φίλοι θα επανεμφανιστούν αλλά δεν πρέπει να βασιστείτε σε όσα σας τάξουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Συζητήσεις για μετακόμιση ή για την προοπτική συγκατοίκησης με τον σύντροφό σας θα καταλήξουν σε διαφωνίες με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, οι οικογενειακές σχέσεις θα διαταραχτούν γιατί θα είστε όλοι εκνευρισμένοι. Επειδή πιέζεστε πολύ από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μην αναλάβετε περισσότερες δεσμεύσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων