4 Νοεμβρίου – Πανσέληνος στον Ταύρο

Στις 7:22 το Σάββατο 4 Νοεμβρίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 11ο 58΄ του Ταύρου, θα επικεντρώνεστε στις πράξεις και όχι στη θεωρία, θα αναζητήσετε τρόπους να πάρετε ό,τι σας αξίζει, δεν θα αντέχετε τις επιπολαιότητες και την ασάφεια.
Κύριος στόχος σας θα είναι η βελτίωση των οικονομικών σας για να μπορείτε να καλύπτετε τις υποχρεώσεις, να ζείτε με άνεση και να μπορείτε να απολαμβάνετε κάποιες πολυτέλειες.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Παρθένοι, Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στην 12η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Θα επανεξετάσετε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, θα κρατήσετε μόνο όσες έχουν αισιόδοξες προοπτικές και θα απομακρύνετε ανθρώπους που σας αναστατώνουν και δεν τους εμπιστεύεστε.
Θα δουλέψετε με μεθοδικότητα και υπομονή για να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας πορεία, θα τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και μπορεί να αποκτήσετε μια ακόμα πηγή εσόδων.
Η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού θα φέρει απότομα ξεσπάσματα στις ερωτικές σχέσεις, ίσως συμπεριφερθείτε με αγένεια ή θα είστε προκλητικοί δίνοντας λαβή για αρνητικά σχόλια. Οι νέοι έρωτες θα είναι κεραυνοβόλοι αλλά μπορεί να σβήσουν γρήγορα αν διαπιστώσετε πως τελικά είχατε εξιδανικεύσει το άτομο που ερωτευτήκατε ή πως δεν ταιριάζετε.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο.
Θα έχετε αναπάντεχες συναντήσεις με φίλους, θα είστε αντιδραστικοί, ανικανοποίητοι, θα κάνετε μια ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνισή σας ή θα γνωρίσετε εκκεντρικά άτομα.

ΚΡΙΟΙ: Θα βάλετε στόχο να αυξήσετε το εισόδημά σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου για να παρέχετε στον εαυτό σας αρκετές ανέσεις. Θα κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα χωρίς να ρισκάρετε όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα και θα είστε πολύ συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού φέρνει ρήξη σε ερωτικές σχέσεις λόγω εκνευρισμού, θα είστε ισχυρογνώμονες και δεν θα υποχωρείτε.

ΤΑΥΡΟΙ: Θα προσπαθήσετε να διασφαλίσετε την καλή επαγγελματική σας πορεία κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 4 Νοεμβρίου, δεν θα μείνετε κοντά σε άτομα που εμποδίζουν την εξέλιξή σας και θα είστε προσεκτικοί αν ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση. Ανατροπές και εντάσεις στον εργασιακό χώρο φέρνει η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα είστε οξύθυμοι και θα δυσκολεύεστε να ασχοληθείτε με ζητήματα ρουτίνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε αγχώδεις, ευάλωτοι και ανικανοποίητοι με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου. Η αστάθεια στην επαγγελματική σας ζωή και οι πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει αλλά θα ανασυνταχτείτε για να πετύχετε επιτέλους τους στόχους σας. Ανατροπή στην ερωτική σας ζωή φέρνει η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού,  πρέπει να προσέχετε τους έρωτες με την πρώτη ματιά αλλά και τους ξαφνικούς χωρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Θα ξανασμίξετε με έναν παλιό αγαπημένο φίλο με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, θα είστε επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες αλλά θα παρευρεθείτε σε κοινωνικά γεγονότα όπου θα έχετε ευκαιρίες να μιλήσετε για κοινά ενδιαφέροντα και για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας φέρουν στα όριά σας με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού και θα ξεσπάσετε σε δικά σας άτομα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Θα διεκδικήσετε καλύτερη θέση στη δουλειά ή θα ζητήσετε να αναγνωριστούν οι κόποι σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, είστε αποφασισμένοι να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διακριθείτε στον επαγγελματικό χώρο και θα το πετύχετε αν επιμείνετε να προσπαθείτε. Θα είστε προκλητικοί και θα αντιδράτε περίεργα όταν κάτι σας ενοχλεί με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, αποφύγετε τους καβγάδες με τα αδέλφια ή με γείτονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Θα κάνετε προσεκτικά ένα επαγγελματικό άνοιγμα για να αποκτήσετε φήμη και να αυξήσετε το εισόδημά σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, ένα μακρινό ταξίδι θα σας προσφέρει σημαντικές εμπειρίες, θα ρυθμίσετε νομικά θέματα και μπορεί να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο. Προσέξτε τα περιττά έξοδα και τις νέες δραστηριότητες γιατί η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού μπορεί να σας παρασύρει σε ριψοκίνδυνες κινήσεις.

ΖΥΓΟΙ: Κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους θα έρθουν στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, θα πάρετε συμβουλές από αξιόπιστα άτομα για να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα σας και θα επιδιώκετε να έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού θα κάνει πιο έντονες τις διαφωνίες με τον σύντροφό σας, θα νιώσετε καταπιεσμένοι και ίσως αντιδράσετε με άσχημο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Θα σώσετε ό,τι μπορείτε σε σχέσεις που σας ταλαιπωρούν αλλά αρκετοί δεν θα διστάσετε να χωρίσετε οριστικά με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, αν έχετε βρει ισορροπία με τον σύντροφό σας θα κάνετε σχέδια για το μέλλον και αν είστε μόνοι θα κάνετε παρέα μόνο με αξιόλογα άτομα. Θα πνίγεστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού και θα αποδράσετε προσωρινά για να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Θα βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό χώρο με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, θα οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε φιλόδοξους στόχους, οι σχέσεις με συνεργάτες θα δοκιμαστούν και θα επιλέξετε όσους σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Μια ερωτική περιπέτεια θα φέρει η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα είστε παράξενοι, οξύθυμοι και μπορεί να φερθείτε με αγένεια σε φίλους ή σε γνωστούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας και εύκολα θα αισθάνεστε απογοήτευση για το μέλλον της σχέσης με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, θα αναπολείτε έναν παλιό έρωτα που σας έδινε ασφάλεια αλλά νέες γνωριμίες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού θα προκαλέσει εντάσεις με ένα μέλος της οικογένειας που δεν αντιλαμβάνεται την επιτακτική ανάγκη σας να είστε ανεξάρτητοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Αν νιώθετε πως δεν έχετε τη στήριξη και την αποδοχή της οικογένειάς σας ίσως δείξετε έντονα τη δυσαρέσκειά σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, για να χαλαρώσετε θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας και θα είστε προστατευτικοί με όσους αγαπάτε. Ευκαιρίες για ταξιδάκια και για γνωριμίες με εκκεντρικά άτομα φέρνει η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού και ίσως θα ενθουσιαστείτε υπερβολικά με έναν νέο έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανησυχείτε για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον και θα νιώθετε έντονη έλλειψη αξιόλογων και ουσιαστικών σχέσεων με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου αλλά δεν θα αφήσετε την απογοήτευση να σας καταβάλει, θα κάνετε ταξιδάκια με φίλους και θα βάλετε σε νέες βάσεις τη ζωή σας. Θα χαλάσετε χρήματα για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού αλλά μάλλον θα κάνετε αποτυχημένες επιλογές.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων